| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+8leonor geodezia popescugp laurabv aura Dana Caras Cora-Maria Doini 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 9:37 pm | |
| MACAR A RAMAS O ECHIPA EUROPEANA IN LUPTA | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 9:45 pm | |
| Fetelelor, datorita reusitei echipei olandei, mi-am atins o dorinta.! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Doini in Dum Iun 29, 2014 9:49 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 9:47 pm | |
| Te duce la sera de cattleye ? | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 9:49 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 9:54 pm | |
| | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 9:56 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 9:58 pm | |
| Este pe sufletul meu | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 10:04 pm | |
| Scuze, nu se incarcase poza cand mi-am dat eu cu parerea ... Sa-l stapanesti sanatoasa e foarte frumos | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 10:18 pm | |
| De ieri am turbat de cap din cauza acestui mobilier. Eu sunt constienta ca nu se potriveste unui balcon ordinar, dar cu gandul la viitor, am o scuza! | |
|
| |
geodezia
| |
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 30, 2014 8:47 am | |
| Felicitari si de la mine! Am vrut sa castige Olanda , dar recunosc ca mi-au placut foarte mult mexicanii Le tin pumnii si in meciul cu Costa Rica! Doamne ajuta! Ma bucur ca ai de castigat de pe urma victoriei , vezi ce-ti doresti si dupa meciul urmator, sa fii pregatita! Frumoase pozele cu voi! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 30, 2014 9:25 am | |
| Doini,pai daca ai de castigat cate un premiu asa de frumos dupa fiecare meci castigat de olandezi,atunci Olanda sa fie suverana!!! foarte finut mobilierul,si cu mastile albe dantelate din metal,fac acompaniamentul perfect!acum trebuie sa-ti iei si o masuta ceva,sa-ti poti savura cafeluta/balcon printre floricele.. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 30, 2014 6:39 pm | |
| Am luat frumuselul mobilier [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Mai am multe de facut, dar am zis sa va arat cum e pana acum. De exemplu am mai luat astazi inca 10 muscate si vreau sa le pun in jardinire, unde am apucat sa-mi pun rosioarele si busuiocul. Aura, nu cred ca ai observat in pozele de ieri masuta. Este foarte frumoasa si ea. Multumesc Dana pentru sustinere! Am avut o noapte lunga, ca ne-am uitat si la Grecia-Costa Rica. Mi-a parit rau pentru Grecia, dar mai apoi mi-a trecut amintindu-mi ca in urma cu cativa ani au fost surpriza campionatului. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 30, 2014 6:48 pm | |
| Vai ce frumos arata totul Arata super, sincer nu ma asteptam sa arata chiar asa bine . Arata minunat balconul acum si galetusele si muscatele si passiflora (e passiflora nu ?) din colt. Sa te bucuri de el ca a iesit foarte bine | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 30, 2014 7:01 pm | |
| Ma bucur ca iti place Mai am nevoie de o scarita pentru Clematite si pentru Passiflora. Cred ca le voi face eu din bete de bambus. In colt, floarea albastra este clematita. Am mai luat ceva din fier dar inca nu i-am gasit locul. Nu au adus la magazin mascutele albe, ca as vrea sa prind de acest suport mascute | |
|
| |
leonor
| |
| |
Doini
| |
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| |
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 30, 2014 9:02 pm | |
| Vai Doini ce frumos arata totul ,masuta si scaunele sunt superbe sa-ti tot servesti cafeluta acolo .Si ce rosii frumoase ai .Sa-l stapinesti sanatoasa . | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 30, 2014 9:35 pm | |
| Sarut mana! Ma bucur sa aflu ca va place si voua! Adevarul este ca nu-i potrivit pentru un balcon amarat, dar asa cum spuneam si aseara, l-am luat cu gandul la viitor.. Stiti voi, o pergola frumos imbracata cu trandafiri parfumati si eu cu scaunele mele sub ea Mai aveau multe chestiute pe care le-as fi luat, dar... Pe asta am uitat sa vi-l arat. Acum am nevoie de o curgatoare frumoasa.. Sa vad ce gasesc zilele urmatoare. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 30, 2014 9:49 pm | |
| Si eu, si eu! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 30, 2014 10:10 pm | |
| da..sa o punem de-o sueta.. ah ce mi-ar place!inchiriem un microbuz si plecam!dar doar noi fetele fara "umbre"libere la mare !!!distanta.. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 30, 2014 10:19 pm | |
| Mi-a mai ramas ceva pe retina Era o colivie cu doua policioare pe care as putea pune doua floricele. Mmm ce frumusica era Mi-o voi lua si pe ea, si cu mascutele dantelate, imi fac noua dambla Ehe ce v-as mai distra | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|