| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 1:11 pm | |
| Voi deschide larg portile gradinitei mele azi, de Dragobete pentru ca vreau sa fie tot timpul plina de iubire, fericire si voie buna. Imi doresc sa devina un loc in care sa va simtiti bine, confortabil si sa va umpleti sufletele de bucurie vazandu-mi fetele frumoase, parfumate si nerabdatoare sa fie admirate. Eu una, recunosc cinstit ca au reusit sa ma subjuge total si stand in preajma lor, mi se pare mereu ca viata este minunata! (Cand le ud cate o zi intreaga, parca-mi mai schimb putin parerea! ) Asadar, fiti bineveniti in gradinita mea de la etajul 7, plina cu orhidee si alte floricele! Zilele astea, pentru ca nu pot pune poze, ma voi plimba si admira gradinile voastre. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 1:52 pm | |
| Cu bucurie intru si eu plina de iubire in gradinita ta Iar pana vei putea pune poze, sunt eu, Doinicu-piticu care cu multa placere iti da o mana de ajutor. Fetlor, priviti si zambiti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 1:55 pm | |
| Minunile DaneiC [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 2:08 pm | |
| Sunt superbe,frumos aliniate si au multa lumina,felicitari Dana! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 2:29 pm | |
| Asa este Leonor, sunt niste minunate rasfatate! DanaC, da-mi o mana de ajutor aici clubg.forumgratuit.ro/t399-specii-si-modele-de-orhidee-parfumate M-a rugat Pene sa-i indic cateva orhidee parfumate, dar cum eu nu am asa de multe, m-am limitat doar la cea am si ce am mai stiut. Dar tu, ai foarte multe parfumate asa ca coruperea Penelopei este pe aproape | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 2:32 pm | |
| De ca naiba nu merge sa atasez link-ul Am previzualizat, editat si reeditat de 3 ori si tot nu merge Mai incerc o data [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 3:35 pm | |
| Acum, daca tot am vazut portile deschise, am intrat si eu in gradinuta ta de la etajul 7, DanaC ! ... cu elicopterul, ca vin direct de la serviciu ... daca gradina ar fi fost pe terasa blocului, imi dadeam drumu' in calitate de parasuta Frumoase si sanatoase orhidee ai!!! Am, insa, o intrebare: te-ai gandit cum inveselesti raftul cand orhideele sunt "pe loc, repaus"? | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 5:12 pm | |
| Dana felicitari pentru miniexpozitie. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 5:12 pm | |
| Cred ca nu e cazul cu rapaosul. Orhideele tin floarea foarte mult timp sidin ce vad eu acolo sunt diverse modele. Felicitari, Dana! Si ghivecele (mastile) sunt foarte frumoase. Le tii in bucatarie sau e un balcon inchis ? | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 6:07 pm | |
| Ce de musafiri am avut, si eu am fost plecata pe la voi in vizita! Leonor, multumesc frumos! Au tot ce le trebuie si ma rasplatesc din plin pentru dragostea pe care le-o port! Penelopa, in bucatarie am 2 rafturi, acum doar in perioada asta.rece. Cand se face cald, le duc in balcon. Avand peste 130 de orhidee si specii diferite, tot timpul am destule inflorite, asa ca rafturile sunt colorate mereu, la fel si pervazurile geamurilor. O parte se odihnesc(am cateva care se odihnesc de vreo 2 ani!), o parte fac tije. (m-a distrat aia cu parasuta, umor pe aici nu gluma!) Popescugp, multumesc frumos! Myosotis e exact cum spui. Am raspuns deja, poza aceea e in bucatarie. Dar si balconul e inchis si are caldura. Acolo stau acum stufoasele(cymbi si miltoniile). Doini te ajut, dar stai putin sa-mi trag sufletul | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 8:17 pm | |
| Deci ne intalnim si aici, Dana draga... Vai ce ma umplu de invidie etajerele tale din bucatarie | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 9:04 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 9:09 pm | |
| Dana, une ai un album cu orhideele? Eu stiu doar filmuletele de pe youtube. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 9:13 pm | |
| Gata, l-am regasit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Spune-mi te rog ca nu ai aceasta planta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Eu parca vad un fund de catel I-am mai spus asta si Aurei | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 9:19 pm | |
| Ei Dana acum ca stiu ca nu ti-e usor nici tie....parca mi-e mai bine | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 9:25 pm | |
| Simpaticelor | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 9:36 pm | |
| Da, pe Dropbox, l-ai gasit. Si da, am planta. E un cactus, Steaua serifului(popular). Ai uitat sa spui cum ma acuza Cora mereu ca ii plagiez colectia de orhidee. Dupa ce umblu dupa ele mult si bine, imi reproseaza ca ale mele au 3 puncte sau 5 liniute mai putin decat ale ei etc, etc, si ca tot ale ei sunt mai frumoase. Pai, o rabdare am si eu nu? Am sa ma supar asa de tare, ca n-am sa ma mai uit de 10 ori pe zi in albumul ei sa vad ce noutati grozave au mai aparut, am sa ma uit doar de 5 ori, si atunci n-am sa tin minte toate detaliile si iar o luam de la capat. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 9:40 pm | |
| Vai de mine ce m-ai facut sa rad zau asa ! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 9:41 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Doini in Mar Feb 25, 2014 12:15 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 9:52 pm | |
| Ma rog, o imagine de ansamblu cu ce caut imi formez eu , dar nu-mi iese decat rareori, sa fie la fel cu originalul. Si cand te gandesti ca in calea fericirii mele, nu-s decat niste bulinute, picatele si cateva nuante diferite. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Feb 24, 2014 10:53 pm | |
| - Dana Caras a scris:
- Si da, am planta. E un cactus, Steaua serifului(popular).
Te rog, descrie-mi pafumul acestei "frumoase" flori | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Feb 25, 2014 7:51 am | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Feb 25, 2014 10:22 am | |
| - Dana Caras a scris:
- Da, pe Dropbox, l-ai gasit. Si da, am planta. E un cactus, Steaua serifului(popular).
Ai uitat sa spui cum ma acuza Cora mereu ca ii plagiez colectia de orhidee. Dupa ce umblu dupa ele mult si bine, imi reproseaza ca ale mele au 3 puncte sau 5 liniute mai putin decat ale ei etc, etc, si ca tot ale ei sunt mai frumoase. Pai, o rabdare am si eu nu? Am sa ma supar asa de tare, ca n-am sa ma mai uit de 10 ori pe zi in albumul ei sa vad ce noutati grozave au mai aparut, am sa ma uit doar de 5 ori, si atunci n-am sa tin minte toate detaliile si iar o luam de la capat. DanaC, cumpara-i licenta Corei si vei scapa de suspiciunea plagiatului | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Feb 25, 2014 3:24 pm | |
| Doini, nu e deloc placut, ca sa o spun in mod elegant. Dar floarea e draguta, am o poza in album cu una in 5 colturi. e mai frumoasa. Cand a inflorit prima oara, am ametit facand "curatenie", in camera fiicei. Floarea era la ea in camera, pe pervaz, in interior. Dupa ce am vazut cat e de "parfumata", a fost exilata in exterior. Multumesc Laura, chiar sunt frumoase!(modesta, nu?) Dar, Cora le are si mai frumoase! Penelopa, dar plagiatul e la moda. Si apoi, crezi ca ar fi de acord Cora? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|