| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Ian 29, 2015 9:53 am | |
| Doamne, Dana, cata viata si frumusete la tine in balcon! Trebuie sa-mi fac curaj si sa-mi calc pe inima, pentru a avea si eu asa ceva! Acum, casa si balconul meu sunt pline de frunze uscate, pe jos | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Ian 29, 2015 9:55 am | |
| Hai curaj, Pene ! Eu si Dana iti vom fi alaturi | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Ian 29, 2015 1:53 pm | |
| Cora, ma bucur ca ati gasit-o! Sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele! Si altceva ce-ai mai vazut? De unde ati luat-o? E si in Iasi magazinul? Sa plec la cumparaturi? Pene, hai curaj cum a spus si Cora! Nu-i greu cu ele si nici macar nu-i pe baza de frunze cazute si uscate! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Ian 29, 2015 1:58 pm | |
| Diana Dunn gothic o cheama, na, sa nu mai vorbesc ca taranu Deci de la kaufland de langa servici. Nici nu mi-am baut bine cafeaua si vad pe facebook ca Gabivig a pus poze din aceasta dimineata. Ea si-a luat pe Melissa Brianne,parca o vroiai si tu (stii tu cea care miroase a peste). | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Ian 29, 2015 2:02 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Ian 29, 2015 3:36 pm | |
| Fost, vazut...nimic! Niste phalae si atat! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Ian 29, 2015 5:42 pm | |
| Ei lasa ca acum vine sf Valentin si te lipesti tu de ceva sigur | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Feb 10, 2015 7:46 pm | |
| Capata tot mai multa culoare balconul meu, datorita phalelor. In continuare unele pierd o parte din bobocei, altele infloresc. Ca o concluzie... e bine! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Feb 10, 2015 8:07 pm | |
| Foarte foarte frumos . Harnice fetele tale! Dendro din ultimele poze (stiu ca sunt si noutati) imi plac in mod deosebit. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Feb 11, 2015 7:43 am | |
| Multumesc, Cora! Da, am trei noi si nu-i "prezentasem" aici. Cel galbior, a pierdut deja toate floricelele. Imi este tare drag. Cel tivit cu roz are un parfum...imi aminteste de parfumul freziilor. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Feb 22, 2015 5:45 pm | |
| Sarbatorim un an de forum inca de azi si va doresc o dupa amiaza placuta! Au mai inflorit cateva dragalase, altele cred ca maine...altele abia fac tija... ce harnicie e pe ele [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Feb 22, 2015 6:25 pm | |
| Ce de lume, ce de lume! Sa-ti traiasca, ca frumoase mai sunt Eu de cand m-am mutat nu le mai pozez asa des pe ale mele(dar le vizitez, ud si dragalesc saptamanal).Au inceput in sfarsit sa infloreasca o parte din ele. Ca sa vezi cum a trecut un an de cand suntem pe forum... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Feb 22, 2015 6:44 pm | |
| Da Cora, a trecut foarte repede anul! Prea repede trece timpul asta! Trebuie sa le faci poze, abia astept sa-ti vad frumoasele. Multumesc! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|