Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradinita Danei Caras

In jos 
+17
adrianam
duduta190578
puffy80
Paunita
DannyElle
bubu
aura
ella06
DanaA
laurabv
Cora-Maria
Myosotis
popescugp
penelopa
leonor
Doini
Dana Caras
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30  Urmatorul
AutorMesaj
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 26, 2014 12:11 am

Dana Caras a scris:
Deschisa si frumoasa! Si...parfumata!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]  

Vreau si eu o frumoasa asa ca a ta!!! cyclops cyclops cyclops
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 26, 2014 8:21 am

Frumoasa, parfumata si...longeviva! (are o luna de cand a inflorit!)  Gradinita Danei Caras - Pagina 28 2147529457 Si azi, e la fel de frumoasa (sau mai frumoasa, ca a crescut mai mult floarea)! Daca o vezi, n-o rata!
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 26, 2014 5:36 pm

ce frumoasa-i pistruiata!ce este zigo? scratch
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeLun Oct 27, 2014 10:48 am

Nu, e beallara! Un zygo infloreste in cateva zile, abia astept! Si papucelul creste frumos.
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeDum Noi 02, 2014 1:53 pm

Azi, au inceput sa infloreasca 3 dragalase. Cred ca au vrut sa fie admirate de ziua lor (am aflat ca azi e ziua orhideelor!)  Laughing

Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee
Stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeDum Noi 02, 2014 4:33 pm

Gata , Tolumnia am pus-o prima pe lista pentru comanda de la primavara,am anuntat-o si pe Daniela Very Happy
Cred ca imi iau Strawberry
In rest felicitari pentru infloriri (cel din mijloc e un dendro phale,nu?)
sunt tare suparata ca nu mai primesc notificari deloc, intru pe aici cand imi aduc aminte...
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeDum Noi 02, 2014 5:36 pm

Multumesc Cora! Gradinita Danei Caras - Pagina 28 2627208998 Si mie mi-a fost greu sa aleg tolumniile ca le-as fi vrut pe toate. Denro nu-i inflorit acum, e de ceva timp, astept si o alta tija sa se deschida. Maine cred ca se deschide bine aceea inchisa, dar sunt nerabdatoare sa vad alta deschisa. Dureaza mult, desi bobocii sunt foarte mari, comparativ cu asta inchisa. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeDum Noi 02, 2014 5:47 pm

stai asa ca nu am inteles: cine este cea din poza cu bobocii mari?
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeDum Noi 02, 2014 6:11 pm

Cea alba cu pete. Nu stiu cum se numeste. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeLun Noi 03, 2014 7:45 am

Foarte frumoase.Meritau un coctail de ingrasemant de ziua lor.Cand te rasplatesc cu asemenea minunatii...
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeLun Noi 03, 2014 8:29 am

Multumesc Gabriela!  Gradinita Danei Caras - Pagina 28 1059784619  Merita dragele de ele Twisted Evil  sau macar ...unele dintre ele! Laughing
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeVin Noi 07, 2014 4:04 pm

A inflorit. Nu stiu cum se numeste, dar...e minunata. E una dintre preferatele mele. A durat destul pana i-au crescut boboceii si a inflorit, dar a meritat asteptarea!

Se pregatesc sa infloreasca inca trei. Massai Splash, e una dintre ele. Are o tija frumoasa. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Si phalele au tije noi, ramificatii la cele vechi...e bine, e foarte bine! Gradinita Danei Caras - Pagina 28 2147529457
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeVin Noi 07, 2014 8:09 pm

E o frumoasa cambria asta care ti-a inflorit. Ceva de speriat ce bine le merge cambriilor la tine Laughing
Succesuri in continuare ! p.s. cati mm are floarea tolumniei? Rolling Eyes
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeSam Noi 08, 2014 6:47 am

frumoase foc
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeSam Noi 08, 2014 8:46 am

Multumesc Cora! Gradinita Danei Caras - Pagina 28 2627208998 Tolumnia are 1,5 cm pe latime si 2,5 cm pe lungime. Mie, cambriile mi se par foarte usor de ingrijit.

Multumesc Geo! Gradinita Danei Caras - Pagina 28 2627208998
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeSam Noi 08, 2014 9:54 am

vai de mineee ce-i la tineee Dana!feerie...vis!!!! esti o fericita! applause Gradinita Danei Caras - Pagina 28 1059784619
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeSam Noi 08, 2014 2:25 pm

Multumesc Aura! Gradinita Danei Caras - Pagina 28 2627208998 Saptamana viitoare va fi si mai bine, abia astept! Gradinita Danei Caras - Pagina 28 421221538
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeDum Noi 09, 2014 3:52 am

Superbe Dana! Imi plac de nu mai pot Gradinita Danei Caras - Pagina 28 2627208998 Ce de bucurii pe capul tau Gradinita Danei Caras - Pagina 28 2627208998

Ma atrag si-mi plac din ce in ce mai mult Cambriile si toate natiile de bulboase, dar imi este putin teama de orhideele cu radacini subtiri What a Face dureri de cap Rolling Eyes
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeDum Noi 09, 2014 8:48 am

Multumesc Doini! Gradinita Danei Caras - Pagina 28 2627208998 Curaj, nu-i greu cu ele! Wink Comparativ cu radacinile tolumniilor, astea le au...uriase! Twisted Evil
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeLun Noi 24, 2014 5:12 pm

Desi vremea nu le ajuta, ele fac ceea ce stiu ca-mi place mie. Infloresc!   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 2147529457  
In urma cu cateva zile, a inflorit miltonia. A mai avut un bobocel, dar din cauza mea nu-l mai are. Chiar si asa, parfumul e divin!
Ieri, a inceput sa infloreasca colmanara. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Asa arata azi  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si cum imi lipsea rosul, Nelly a remediat situatia! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O alta tija la harnicutul galben, cea veche incepe sa se usuce. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O poza de grup [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Tot azi, ea a reusit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]  
Ea, inca nu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Papucelul a crescut, randul viitor vi-l arat inflorit. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Piticuta mi-a facut o surpriza placuta. Ceea ce credeam a fi o radacina, s-a dovedit o tija. Creste repede si frumos, nu m-ar deranja daca ar mai aparea una! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si la capitolul radacini sta...bine.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In concluzie, sunt incantata de felul in care am inceput saptamana.   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 1982394566   [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeLun Noi 24, 2014 7:27 pm

Foarte frumos,mare activitate pe la tine,felicitari! Very Happy
Da onci mic twinckle nu miroase inca ?
Si o poza de prim plan cu tolumnia as vrea daca se poate .
Cine e piticuta?
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeMar Noi 25, 2014 7:12 am

Frumoase mai sunt💕
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeMar Noi 25, 2014 9:13 am

Multumesc, Cora! Gradinita Danei Caras - Pagina 28 2627208998  Miroase foarte frumos, mititelul. Nu ma asteptam, la cat e de mic! Piticuta e o dragalasa parfumata. N-am gasit o poza de-a mea, dar asta e. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Si, inca una, doua tolumnia! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si la cealalta, cresc boboceii.

Multumesc, Laura! Gradinita Danei Caras - Pagina 28 2627208998  Asa e, sunt! Twisted Evil
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeMar Noi 25, 2014 9:19 am

Da twinckle miroase foarte puternic la cat e de mic,il am si eu pe acesta. tie a ce ti se pare ca miroase?
mersi de poza cu tolumnia,in primavara trebuie sa-mi iau macar una,pe strawberry as vrea-o,abia astept s-o vad inflorita la tine Very Happy
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitimeMar Noi 25, 2014 9:32 am

affraid affraid applause applause
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 28 Icon_minitime

Sus In jos

Gradinita Danei Caras
Sus 
Pagina 28 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita protestanta :)))
» Gradinita(nu de copii,de flori)Paulynei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: