| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Aug 30, 2014 6:45 pm | |
| E, uite ce frumusica este! Numai mirosul ei nu ma atrage Am vazut cateva exemplare la Gradina Tropicala, si ma gandeam la tine stiind ca o placi mult pe mandra Nelly Hai sa-si tina florile mult si bine, si sa te fericeasca cu parfumul ei | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Aug 30, 2014 7:29 pm | |
| Multumesc Doini , nu are inca parfum dar stiu ca urmeaza si mie imi place! Si trebuie sa rectific ceva. Zygo e foarte parfumat, dar nu in primele zile. Se cam termina si floricelele lui. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Aug 30, 2014 7:37 pm | |
| De parfumul celor trei Zygo pe care-i am, imi este si mie dor Unul dintre ei, mirosea 100% a piper proaspat macinat, iar ceilalti doi aveau un parfum minunat. Acum sunt pusi pe crescut puisori, lucru care ma incanta, spre deosebire de una din cele doua Nelly pe care le am.. Am una fara radacinute.. o dadacesc in speranta ca va face cateva | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Aug 30, 2014 7:47 pm | |
| Sa creasca mari si sa infloreasca repede! In cateva luni 4-5, ar trebui sa ai flori! Nelly daca are radacinile compromise...e mai greu s-o pui pe picioare. Mult noroc! Sa se faca bine si sa faca cateva tije (neparfumate, pentru tine!) | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Aug 30, 2014 8:05 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Sept 14, 2014 2:06 pm | |
| Deoarece orhideele mele sunt oarecum "in concediu", lucreaza la radacini, frunze dar nu si la tije, am colorat iar balconul. Doar cateva mai au floricele care incep sa se treaca insa si ele. Asa ca, azi din Auchan am plecat cu ... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Sept 14, 2014 2:21 pm | |
| Sunt foarte frumoase Dana, sa-ti traiasca! Prima imi place in mod deosebit, mi-am cumparat si eu una la fel si a murit si apoi inca una la fel si a murit si ea. Dar lasa ca tie n-o sa-ti moara e clar ca tu le tii cu farmece | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Sept 14, 2014 2:34 pm | |
| Multumesc Cora! Stiu ca o aveai, la tine am vazut-o si mi-a placut foarte mult. Imi pare rau c-ai pierdut-o, a treia oara va fi cu noroc. Sa dea Domnul sa-i mearga bine, cand cumpar de la Auchan am o stangere de inima... Farmece???? | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Sept 18, 2014 7:34 pm | |
| Deci Dana fii atenta ca am un anunt important de facut: au adus cattleye la noi la Cora Stii cate ? 7, ca am fost de fata la fericitul eveniment si am fost asigurata ca sunt singurele. Am luat eu una si Daniela, care a aparut rapid cand am sunat-o, una Pret 50 lei. Poze in curand in gradina personala. Si am mai luat si o cambrie adusa proaspat , aveau 2, le-am luat desigur eu si Daniela. Si mai sunt datoare cu o phala luata din Auchan unde m-am dus pana la urma sa vad ce a mai ramas dupa 15 septembrie. Ce sa vezi, phale gramezi,si am luat-o si eu pe celebra pelorica pe care o aveti toti. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Sept 18, 2014 7:52 pm | |
| Si mai ziceai ca la voi n-aduc! 7 e un numar norocos , asa ca ...e bine si-asa. Oricum au ramas si pentru altii. Si cambria, si catt, si phale, sa fie toate bine si sa ai doar bucurii din partea lor! Si Danny, desigur! Ce ma bucur cand aud de noutati, de cumparaturi! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Sept 26, 2014 6:36 pm | |
| Draga Dana, asa nu se mai poate ! In sectorul orhidistic al acestui forum activitatea tinde spre zero de cand Doini si DanaA au disparut in ceata Si in plus tu acum pui masa plina de dulciuri doar la altii ! Astept din partea ta propuneri de imbunatatire a situatiei | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Sept 27, 2014 9:27 am | |
| Draga Cora, de acord cu tine! Trebuie imbunatatita situatia. Dar cum? Sa-ti spun ce stiu eu. Dana are multa treaba. Intamplator ne-am intalnit zilele trecute la Baumax (unde in treacat fie spus, batea vantul la flori!). Am colindat impreuna pe la toate magazinele cu flori si ...acelasi vant peste tot. Asa ca, am mers la ea acasa, unde am vazut vande inflorite, cattleye inflorite, zygo inflorit, miltonii inflorite, phale frumoase...o adevarata incantare. Nu mai spun de raiul din curte, culori de toate felurile, flori de toate felurile(cu diverse parfumuri), copaci plini de fructe, intr-un cuvant FEERIC! Bineinteles ca am certat-o ca nu ne arata poze, dar am inteles ca-i foarte ocupata. Copii, scoala, treaba in casa, treaba pe langa casa, animalute, ingrijirea atator flori...si timpul asta care trece asa de repede... Doini n-a disparut! Si acolo unde e...cu siguranta nu-i ceata! O astept cu drag sa se intoarca si sa ne spuna povesti frumoase si sa ne arate poze. Phalele mele asa cum am mai spus, sunt in "concediu". Nu am vazut tije noi la niciuna. Doar doua " cambrii" au tije. Una a ramas cu un singur bobocel (e mare, ar trebui sa se deschida) dupa un accident. Radacinile unei vandei au agatat ghiveciul care s-a rasturnat. Era singurul cu tija...Ghinion! Crezi ca daca aveam la ce sa fac poze, nu faceam? Nu le laudam? Si ca sa nu mai plangi, am pus dulciuri si aici! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Sept 27, 2014 10:41 am | |
| Iti multumesc pentru raportul detaliat pe care mi l-ai oferit, apreciez foarte mult Deci asa cu DanaA si Doini... E bine ca nu le-am pierdut cu totul sunt sperante de revenire Am vazut poze de-ale DaneiA cu frumusetile ei,da nu intelegeam de ce ne-a parasit. De Doini chiar nu stiam nimic. Banuiesc ca e in tarile calde dupa cum te-ai exprimat. Nici phalele mele nu misca nimic la capitolul tije,niiiimic. Am doar o tija de la Sharry baby pe care o astept sa infloreasca si sa-mi miroasa iar balconul a ciocolata. Daca o gasesti de cumparat, Dana n-o rata! Am remarcat si dulciurile,mersi | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Sept 27, 2014 3:02 pm | |
| Eu am luat masuri! Pana diseara cred ca se deschide complet. E beallara, ghinionista care a ramas doar cu un bobocel. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ce mai e inflorit in balcon...Am pierdut multi bobocei la cele noi, astept sa faca altii la mine acasa. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][img:77ed]h Ł 2$ą 3720 Deschisa si frumoasa! Si...parfumata! [img:3720] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [img:3720] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] principe, Marine et Dany veulent le faire lŕ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] frumoasa intr-adevar, are o culoare foarte intensa ę 襹 ßBen au centre aéré, les monos se posent moins de question et ça se passe assez bien. Pour les élus, c'est tout ŕ fait ça, ils viennent en renfort pour qu'il aille en art plastique. L'AVS de Męlent a ete arrętée dés la rentré | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Sept 27, 2014 3:42 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Sept 27, 2014 5:15 pm | |
| Aura, tocmai asta e problema! Lipsa sarbatorii, a florilor! Nici eu nu stiam nimic despre cattleye cand le-am cumparat pe primele, in urma cu cateva luni. Doar ca iubesc mult lumina( la fel ca vandele!) si ca sunt grozav de frumoase. Unele, cu un parfum ametitor. Nici acum nu mi-am imbunatatit foarte mult cunostintele, desi am adunat destule. Oricum, nu mi se pare greu de ingrijit, dar nici nu mi-a inflorit vreuna de cand e la mine. Aici am cumparat multe cu 75 lei. Daca mai avea tije cu bobocei era foarte convenabil. Se spune ca e regina orhideelor. Daca ai multa lumina poti sa o iei fara grija. Cymbii vor aparea si ei in curand. Nu au aparut tije la cel pe care-l ai? Acum le prinde foarte bine diferentele de temperatura noapte-zi pentru formarea tijelor. Eu ii tin pe pervazul de la bucatarie. Ziua stau la soare, noaptea au frig, iar dimineata cand intram noi in bucatarie ne trebuie fular si caciula...Ar fi dragut din partea lor sa aprecieze sacrificiul meu, faptul ca sunt ferma pe pozitie (nu inchidem geamurile si ii las acolo desi mi se zice des sa iau "buruienile" si sa inchid geamurile). La doi creste ceva, nu-mi dau inca seama ce-i, tija sau pui. Vandele tale ce fac?
| |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Sept 27, 2014 8:11 pm | |
| Arata foarte bine balconul tau Dana | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Sept 28, 2014 10:27 am | |
| Dana ,eu tin cymbi in curte/terasa.la fel vandele si dendro.cymbi inca nu au format boboci,au facut cate o floare ici-colo peste vara,dar atat.vandele sunt bine,cresc in radacini,mai putin ultima sosita,inca se acomodeaza...probabil,..a mai pierdut din radacinute,si parca si trunchiul s-a mai stafidit...sper sa supravietuiasca,sa intre pe format radacini inatai,apoi mai vedem..primele vande ,cele luate de la Doini,au avut un start foarte bun!cymbi eu am vazut deja,f.mari si plini cu flori la un pret rezon,dar mai aman achizitia lor,pt ca vreau sa-i am in preajma sarbatorilor... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Sept 29, 2014 10:58 am | |
| Deschisa si frumoasa! Si...parfumata! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Sept 29, 2014 11:00 am | |
| Foarte frumoasa intr-adevar, are o culoare foarte intensa | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Sept 29, 2014 1:24 pm | |
| Multumesc Cora! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Oct 22, 2014 7:08 pm | |
| Alo, Dana baga pozele cu noutati ai nevoie de invitatie speciala ??? Ti-ai luat si parfumate si cu tije, scoate-le la inaintare imediat! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Oct 23, 2014 1:43 pm | |
| Cora, dar tu le-ai vazut deja. Sunt micute si neinflorite. Pun poze dupa ce vor inflori. Dana ar trebui sa se laude, sper s-o faca spre sfarsitul saptamanii. Maine sa-i tinem pumnii, nu cred ca are nevoie, dar n-are ce sa-i strice. Succes, Dana! Si-a luat vanda aceea albastra, a primit-o aproape inflorita. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Oct 23, 2014 1:51 pm | |
| Da, Dana stim , cunoastem ce are DanaA , ca avem si noi sunphoto si flickr | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Oct 23, 2014 1:54 pm | |
| Si eu, care credeam ca-ti spun o noutate! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|