| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Noi 25, 2014 11:53 am | |
| Cora, nu stiu sa zic a ce miroase (cacao, vanilie, un amestec?) Fiica-mea zice ca a medicamente(Faringosept!). Cand e soare, miroase puternic. Acum mai putin. Si ce, credeai ca nu stiu ca-l ai? Mi-a placut de cand l-am vazut la tine! Imi placeau si ceilalti din oferta, iar mi-a fost greu sa aleg. Daca ar fi soare, probabil ar inflori mai repede tolumnia, dar la asa vreme mohorata...
Multumesc, Geo! Si eu fac la fel cand vad trandafirii tai si celelalte frumuseti ale tale! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Noi 25, 2014 1:08 pm | |
| Stii a ce mi se pare mie ca miroase twinckle ? A tamaie | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Noi 25, 2014 1:42 pm | |
| Daca zici tu ... oricum ar mirosi, mie imi place! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Noi 26, 2014 10:41 am | |
| Dana esti o fericita :) La tine iarna este ca vara | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Noi 26, 2014 3:54 pm | |
| Multumesc Myo! Aproape...ai dreptate! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Dec 13, 2014 10:48 am | |
| Se apropie Craciunul, a aparut soarele dupa zeci de zile, florile infloresc... motive de bucurie [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Dec 13, 2014 11:12 am | |
| Da e clar deci exact astea 2 tolumnii pe care le-ai luat tu o sa le iau si eu la primavara,scuze in avans de plagiat E tare frumoasa mititica. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Dec 13, 2014 11:56 am | |
| Cora, poate infloreste si a treia pana atunci! Cat despre plagiat...noi sa fim sanatoase! Ar trebui sa fac o poza mai clara, cea care e acum n-o avantajeaza deloc! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Dec 13, 2014 12:00 pm | |
| Aoleu ai luat 3 ,am uitat! Care era a treia? | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Dec 13, 2014 4:04 pm | |
| A treia are fustita rosie, [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Dec 13, 2014 4:08 pm | |
| Frumoasa si ea Ei lasa ca pana la primavara am timp se ma mai gandesc ce iau. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Dec 16, 2014 10:37 am | |
| - Dana Caras a scris:
- A treia are fustita rosie, [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Asta chiar e superbisima, Dana!!! Nu stiu, am zis ca-mi voi lua mai multe orhidee (parfumate), dar nu mi-a murit nicio planta din cele pe care le aveam (in afara de ce am dat si ce am mai aruncat eu ), asa ca, nu prea am pe unde pune orhideele. Insa, daca voi gasi ceva chilipiruri, gasesc si locuri | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Dec 17, 2014 8:12 am | |
| Pene asta are cativa centimetri asa ca loc ii gasesti cu usurinta, dar parfumata...nu-i! 50 lei + transport de la nemti, e chilipir? | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Dec 18, 2014 9:26 am | |
| Da, e chilipir, fiindca am vazut orhidee mai putin frumoase ca asta a ta, foarte scumpe ! Oricum, nu renunt la ideea de a avea, la un moment dat, orhidee deosebite, infloricioase | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Dec 28, 2014 2:30 pm | |
| La sfarsit de an, cateva dragalase. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Dec 28, 2014 2:37 pm | |
| Mult mai grabite dragalasele tale decat ale mele Cred ca de martisor o sa le vad si eu cu flori Revenind la ale tale: sunt foarte frumoase (invidia ma impiedica sa zic mai mult ) | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Dec 28, 2014 3:23 pm | |
| Multumesc Cora! Ca sa-ti fie mai bine , am destule carora le cad boboceii desi sunt marisori. Asta e, care vrea si poate sa infloreasca...infloreste! Care nu...asteapta martisorul! E posibil sa cada bobocii si ca intra aer rece cand aerisesc. Pun niste prosoape pe verticala cand deschid geamurile...dar tot cred ca le deranjeaza. | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Dec 28, 2014 5:53 pm | |
| De cativa ani buni am si eu o orhidee ludisia care infloreste abundent in fiecare an: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Dec 28, 2014 5:57 pm | |
| Dar ce infloricioasa e, domnule Popescu, felicitari! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Dec 28, 2014 9:41 pm | |
| Asa-i ,multumesc.Este tare harnica. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Dec 29, 2014 8:43 am | |
| Frumoasa! Vrea sa fiti fericit, admirand-o! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Ian 28, 2015 3:42 pm | |
| A trecut o luna de cand nu v-am mai aratat frumoasele mele. Asa ca iata-le acum, la sfarsit de ianuarie pe cele din balcon. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Pentru azi cred ca ajung! Zilele urmatoare, infloresc altele! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Ian 28, 2015 4:53 pm | |
| Foarte frumoase, frumoasele tale ! Si harnice, nu lenese ca ale mele p.s cambriile cele 2 din penultima poza ma innebunesc pur si simplu! Eu si Daniela tragem sperante ca de sf Valentin +1 + 8 martie sa gasim si noi pe aici asa ceva | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Ian 28, 2015 5:41 pm | |
| Multumesc, Cora! Multe pierd din bobocei, cred ca si din cauza ca aerisesc desi, incerc sa le protejez de aerul rece. Iti doresc mult noroc, sa gasesti ceea ce-ti doresti si...inca altele in plus! Vor incepe si ale tale sa infloreasca, dar le place sa fie asteptate! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Ian 29, 2015 9:42 am | |
| Ca sa vezi ce noroc am avut azi , ni s-a indeplinit o dorinta ! Am gasit cambria alba cu petale lungi si pete,una din cele 2 de la tine pe care ni le doream Ne-am luat amandoua | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|