Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradinita Danei Caras

In jos 
+17
adrianam
duduta190578
puffy80
Paunita
DannyElle
bubu
aura
ella06
DanaA
laurabv
Cora-Maria
Myosotis
popescugp
penelopa
leonor
Doini
Dana Caras
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeLun Apr 07, 2014 11:05 pm

Draguta tare cea noua, iar cea reinflorita imi place mult...mereu m-au fascinat la orhidee desenele oarecum simetrice de pe petale.
Doini sa sti ca de un timp, din cauza ta, vorba vine, in magazine am inceput sa miros si eu orhideele si vanzatoarele care stau cate 2-3 dupa mine ( cel putin in Hornbach ) mereu imi spun ...nu nu orhideele nu sunt parfumate affraid 
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeLun Apr 07, 2014 11:19 pm

Laura, sunt niste necunoscatoare, ca sa nu le fac tampite  geek 

Sunt cateva modele de Phale galbene care miros. Pe Liodor o sti deja, si mai sunt.. Micuta mea portocalie care miroase a lacramioare.
Plus ca sunt multe alte specii parfumate.
Uite, eu am sansa cu o Vanda, care miroase a ghiocei.  drunken 
Cattleya care miroase a caise sau piersici  Rolling Eyes scratch  si tot asa..
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeMar Apr 08, 2014 8:51 am

Multumesc Laura! Si eu am una portocalie care imi parfuma balconul, atunci cand aveam doar phale.
Este cea portocalie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
adrianam

Numarul mesajelor : 50
Localizare : Craiova
Joburi/Distractii : gradinarit
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 28/03/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeMar Apr 08, 2014 1:19 pm

Ma faceti sa iau si eu la mirosit phalele in magazinele in care unde ajung!  Laughing 
Mie imi plac plantele parfumate, asa ca daca voi gasi vre-o phalaenopsis parfumata, sigur se va lipi de mana mea!  Very Happy 
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeMar Apr 08, 2014 8:43 pm

eu nici nu am stiut pana la fetele de aici ca orhideele pot fi si parfumate... scratch Embarassed 
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeMar Apr 08, 2014 10:33 pm

E frumoasa tare cea portocalie de nota 10 si daca e si mirositoare ii dau si *** . V-am zis ca si eu am inceput sa iau phalele la mirosit de se minuneata vanzatoarele king 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeJoi Apr 10, 2014 3:16 pm

Azi, mi-a inflorit o miltonie, una dintre cele mai parfumate pe care le am. Este cea roz, inca nu a inceput sa degaje parfum, dar o astept cu nerabdare, stiu ce poate!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ca tot spuneam ca ma fascineaza zilnic culorile ei  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Anul trecut am primit cadou o phalaenopsis albastra. A inflorit, e alba si am acum 2 albe inflorite. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeJoi Apr 10, 2014 4:33 pm

Felicitari pentru miltonie  Very Happy  Da nu ni-l arati si pe dendro "uratelul"? Ca nici eu nu am mai vazut asa ceva pana cum si tot asa nu credeam ca e posibil Shocked  Imi aduc aminte de cum arata floarea ca mi-a placut de el  Very Happy 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeJoi Apr 10, 2014 4:49 pm

Bine, il arat si pe uratel, dar are o floare frumoasa! Asa sta fara frunze, nu face pui, dar m-a uimit o tija care a aparut undeva unde nu credeam ca-i posibil, in conditiile astea.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Infloreste asa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
La fel de urat si chel e si cel portocaliu, dar acela nu face flori.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeJoi Apr 10, 2014 6:54 pm

Frumoase Miltonii  king Imi doresc foarte mult una roz.  bounce 
Sa iti traiasca si alb-inutele   Wink eu am o slabiciune pentru  Rolling Eyes  Embarassed  dureri de cap 

Chiar imi era dor de vandute.  Gradinita Danei Caras - Pagina 16 2302975194 Poate mai pui cateva poze, te rog frumos  Gradinita Danei Caras - Pagina 16 421221538 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeJoi Apr 10, 2014 8:16 pm

Merci, Doini! Sa alegi una parfumata ca asta. Mai am roz, dar nu asa de parfumate.
Si mie imi plac cele albe. Mai am una alba cu mijlocul portocaliu, dar nu-i inflorita.
Am sa mai pun, bine.
Iat-o pe Maruta! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeJoi Apr 10, 2014 8:26 pm

Ce culoare frumoasa!!!o tii in balcon?eu deja i-mi fac griji, unde o sa o tin...ca balcon am dar la etaj, ori eu vreau sa o tin langa mine..ferestrele mele dau spre nord...o fi ok pt ea? Si afara cam ce temperatura trbuie sa fie ca sa-i placa?..na,acuma va stresez cu nestiinta mea.:-):-)
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeJoi Apr 10, 2014 8:48 pm

Ai sa fugi repede in balcon s-o vezi, mai faci ceva, te duci iar repede... Laughing 
Glumesc Aura! Eu le am in balcon agatate pe astea ultimele, ca nu am in ce sa le pun. Balconul meu e orientat NE.
Dar tu ai posibilitatea sa le tii afara, am inteles ca le place foarte mult. Temperatura minima trebuie sa fie 16 grade, le place sa aiba multa lumina, balconul pe nord s-ar putea sa nu fie ideal pentru ele.
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeJoi Apr 10, 2014 9:08 pm

Nu, balcoanele,ca sunt 2 sunt/sud dar sunt la etaj zona de locuit baiat+logodnica lui,nu ma duc des...parterul casei e arealul meu. Am holul cu ferestre spre sud, dar eu vreau sa o asez undeva sa fie admirata de toata lumea inca de la intrare,sa nu fie nevoie sa strabata tot labirintul meu de casa ca sa o vada:-):-):-)vad eu, gasesc eu o solutie...apropo cimby are 2 lastari sau pui noi de la baza,a inceput sa se scuture de flori,si i-am pus ghiveci nou..:-):-)e de bine nu?dendro e afaraxde vreo 3saptamani. Si vad ca-i place. :-):-)
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeJoi Apr 10, 2014 9:29 pm

Aura, sa te fudulesti cu ea, (sa-i pui ata rosie  geek  cherry ) dar sa ti cont ca are nevoie de multa lumina. Cand vor creste temperaturile, o poti tine agatata de ceva pe terasa, sau direct in copaci Wink

Dana, sunt minunate! Chiar ma bucur sa le revad. Gradinita Danei Caras - Pagina 16 2302975194 
Himba este superba, dar si Mariuta draguta micuta, este o dulcica.
Apropo de Himba, eu am facut-o de oaie  Embarassed   Am manevrat-o asa de "bine"  dureri de cap  intr-o mana o tineam pe ea, in alta camera, si cum am reusit de am scapat-o si i-am rupt una din cele doua tije  dureri de cap dureri de cap dureri de cap 

Eu vreau Miltonie, dar nu aduc la magazinul de langa mine, si nu am cu ce sa ajung la magazinul unde imi faceam de cap prin toamna. Doar daca o iau la fuga cu ghetele Kangoo Jumps  bounce  bounce  bounce  ca Frenk nu vrea sa mai auda de magazine de flori  What a Face 
Oricum a facut alergie de la atatea Vande la dus, in camere, pe sus, pe jos, la poza, la baie, la scurs dupa dus, la stanga la dreapta Gradinita Danei Caras - Pagina 16 2945718842 
Daca nu le vede pe ele, oricum ma aude pe mine:  vreau umidificator, vreau alt suport, vreau un nou model, Aura vrea si ea una, trimit coletul saptamana x, trebuie sa mai cumpar pufuleti, sa sun la sera, sa luam cutii, uite ce poza reusita, vreau sa ne mutam, vreau sera, mai vreau vande  dureri de cap etc.. Saracul meu om, tipa la mine "futoleste-te Vandalosa Vandamaniac " dureri de cap
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeVin Apr 11, 2014 8:27 am

Aura, un loc foarte luminos, nu direct in soare. Cymbi, ii merge bine daca sunt puiuti noi. Astia vor face tije cu flori. Sa le mearga bine in continuare! Si lui cymbi si lui dendro!  applause flower 

Doini, chiar mi-e mila de Frenk!  Twisted Evil La stanga vande, la dreapta vande, sus....
Mai apuca si el sa spuna ceva care sa n-aiba legatura cu orhideele?  Laughing 
Imi pare rau de tija ta, pacat!  Sad  Bine macar ca nu s-au rupt amandoua.
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeVin Apr 11, 2014 9:53 am

Dana,eu sunt optimista...loc afara am destul la terase,ca am doua si sunt inconjurate de verdeata,o sa le asez agatate de grinzi chiar deasupra mesei,si o sa le fac dus zilnic cand va veni caldura,sper sa traiasca muuulti ani de aici inainte la mine,si apoi ma descurc eu cu plante muuult mai pretentioase...carate de prin alte tari si acomodate la mine in gradina.Doini m-ai facut sa rad,[chiar ma gandeam in sinea mea ca ceva te-a suparat,sau ca esti in vreo perioada naspa,ca nu te mai vazusem pe aici vesela cum te stiam], lui Frenk tb.sa-i explici c'asa e in viata...ceva ceva tb .sa ne placa si noua,si ideal e sa ne placa ceva frumos , cheers 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeVin Apr 11, 2014 11:26 am

Aura, sunt absolut convinsa ca te vei descurca! Sa dea Domnul sa ajunga bine si sa fii la fel de fericita cum am fost si eu. Aceea pe care vroia Doini sa mi-o trimita mie este de asemenea superba, dar e prea mare pentru mine. La tine, ar avea loc. Si are 3 tije!  Wink Poate ti-ar placea daca ai vedea-o si pe ea.
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeVin Apr 11, 2014 1:43 pm

am vazut-o Dana,dar ce sa fac???e roz...o culoare dupa care nu ma dau in vand,si daca tot sunt la prima experienta,si daca tot nu stiu cand se va repeta,atunci macar sa-mi iau o culoare care sa ma faca s-o admir zilnic!e foarte frumoasa aceea ,are 3 tije de flori,e mare,are tot ce doresc si eu mai putin culoarea,daca era mai spre mov-indigo-bordo,a mea era!pe mine culoarea roz nu ma atrage neam!se zice ca cine place rozul iubeste viate-eu iubesc viata ,dar nu roz,ci galben-portocaliu-rosu-bordo-bleo-albastru roial-negru,astea sunt culorile mele si verdele prazuliu,verde crud si kaki...na...ce sa fac...
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeVin Apr 11, 2014 2:10 pm

Nu este roz, este pe un fond alb cu bordura perfecta de culoare lila, si are pistrui mov  Gradinita Danei Caras - Pagina 16 1992828207 

Dar lasa, ca tie ti se potriveste Dark Chocolate Brown  Gradinita Danei Caras - Pagina 16 67172415  si Himba este pe gustul tau.  Gradinita Danei Caras - Pagina 16 57490470 
Si Copper Red, cea luata de Binaca (Puffy80 de pe Sun Photo) este deosebit de frumoasa, si Lava, una din cele luate de DanaA.

Cand am scris porcarelele de mai sus, am sperat, de fapt mi-am dorit, sa va fac sa radeti..
Dar, sa stiti ca asta este realitatea noastra. L-am turbat de cap cu Vandele mele. Laughing cu pozele, cu exclamatul cand mai descopar ceva nou, o radacina sau mai nou o bebe tija, bounce  si tot ce am spus mai sus. cheers 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeVin Apr 11, 2014 2:17 pm

Tocmai cautam si eu poza, nu-i roz, e foarte frumoasa culoarea. Cred ca-i asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Bineinteles ca trebuie sa alegi ce-ti place, mai ales ca ai de unde! Eu ziceam ca planta e si ea deosebit de frumoasa!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeVin Apr 11, 2014 2:42 pm

Aceea este a Laurei  afro 

Asta este Speciala
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Am facut aseara multe poze, dar inca nu am apucat sa le descarc in PC.
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeLun Apr 14, 2014 4:12 pm

Sambata, nu le-am luat desi mi-au placut. Azi n-am rezistat si am luat 2, dar mi-au placut inca 3.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeLun Apr 14, 2014 5:08 pm

Deci nu pot sa cred asa ceva! Sunt profund socata! Shocked  Deci te dadeai viteaza si...abstinenta si ti-ai facut de cap in stil mare !!! Ba mi se pare ca te bate si gandul sa recidivezi Laughing 
Sa-ti traiasca sa fie sanatoase !  A doua e mortala Very Happy
De unde le-ai luat ?
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitimeLun Apr 14, 2014 5:53 pm

Merci, Cora! Le-am luat din Baumax. Eram sigura ca a 2-a iti va placea. Era una la fel ca a 2-a dar clopotel asa ca prima. Am oscilat mult pe care s-o iau, acasa sotul mi-a zis ca trebuia s-o iau si pe aceea daca mi-a placut! I-am zis ca mai erau inca 2, pe langa aia. Cred ca ma voi duce iar!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 16 Icon_minitime

Sus In jos

Gradinita Danei Caras
Sus 
Pagina 16 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita protestanta :)))
» Gradinita(nu de copii,de flori)Paulynei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: