| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Apr 07, 2014 11:05 pm | |
| Draguta tare cea noua, iar cea reinflorita imi place mult...mereu m-au fascinat la orhidee desenele oarecum simetrice de pe petale. Doini sa sti ca de un timp, din cauza ta, vorba vine, in magazine am inceput sa miros si eu orhideele si vanzatoarele care stau cate 2-3 dupa mine ( cel putin in Hornbach ) mereu imi spun ...nu nu orhideele nu sunt parfumate | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Apr 07, 2014 11:19 pm | |
| Laura, sunt niste necunoscatoare, ca sa nu le fac tampite Sunt cateva modele de Phale galbene care miros. Pe Liodor o sti deja, si mai sunt.. Micuta mea portocalie care miroase a lacramioare. Plus ca sunt multe alte specii parfumate. Uite, eu am sansa cu o Vanda, care miroase a ghiocei. Cattleya care miroase a caise sau piersici si tot asa.. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Apr 08, 2014 8:51 am | |
| Multumesc Laura! Si eu am una portocalie care imi parfuma balconul, atunci cand aveam doar phale. Este cea portocalie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
adrianam
Numarul mesajelor : 50 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 28/03/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Apr 08, 2014 1:19 pm | |
| Ma faceti sa iau si eu la mirosit phalele in magazinele in care unde ajung! Mie imi plac plantele parfumate, asa ca daca voi gasi vre-o phalaenopsis parfumata, sigur se va lipi de mana mea! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Apr 08, 2014 10:33 pm | |
| E frumoasa tare cea portocalie de nota 10 si daca e si mirositoare ii dau si *** . V-am zis ca si eu am inceput sa iau phalele la mirosit de se minuneata vanzatoarele | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Apr 10, 2014 3:16 pm | |
| Azi, mi-a inflorit o miltonie, una dintre cele mai parfumate pe care le am. Este cea roz, inca nu a inceput sa degaje parfum, dar o astept cu nerabdare, stiu ce poate! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ca tot spuneam ca ma fascineaza zilnic culorile ei [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Anul trecut am primit cadou o phalaenopsis albastra. A inflorit, e alba si am acum 2 albe inflorite. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Apr 10, 2014 4:33 pm | |
| Felicitari pentru miltonie Da nu ni-l arati si pe dendro "uratelul"? Ca nici eu nu am mai vazut asa ceva pana cum si tot asa nu credeam ca e posibil Imi aduc aminte de cum arata floarea ca mi-a placut de el | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Apr 10, 2014 4:49 pm | |
| Bine, il arat si pe uratel, dar are o floare frumoasa! Asa sta fara frunze, nu face pui, dar m-a uimit o tija care a aparut undeva unde nu credeam ca-i posibil, in conditiile astea. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Infloreste asa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]La fel de urat si chel e si cel portocaliu, dar acela nu face flori. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Apr 10, 2014 6:54 pm | |
| Frumoase Miltonii Imi doresc foarte mult una roz. Sa iti traiasca si alb-inutele eu am o slabiciune pentru Chiar imi era dor de vandute. Poate mai pui cateva poze, te rog frumos | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Apr 10, 2014 8:16 pm | |
| Merci, Doini! Sa alegi una parfumata ca asta. Mai am roz, dar nu asa de parfumate. Si mie imi plac cele albe. Mai am una alba cu mijlocul portocaliu, dar nu-i inflorita. Am sa mai pun, bine. Iat-o pe Maruta! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Apr 10, 2014 8:26 pm | |
| Ce culoare frumoasa!!!o tii in balcon?eu deja i-mi fac griji, unde o sa o tin...ca balcon am dar la etaj, ori eu vreau sa o tin langa mine..ferestrele mele dau spre nord...o fi ok pt ea? Si afara cam ce temperatura trbuie sa fie ca sa-i placa?..na,acuma va stresez cu nestiinta mea.:-):-) | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Apr 10, 2014 8:48 pm | |
| Ai sa fugi repede in balcon s-o vezi, mai faci ceva, te duci iar repede... Glumesc Aura! Eu le am in balcon agatate pe astea ultimele, ca nu am in ce sa le pun. Balconul meu e orientat NE. Dar tu ai posibilitatea sa le tii afara, am inteles ca le place foarte mult. Temperatura minima trebuie sa fie 16 grade, le place sa aiba multa lumina, balconul pe nord s-ar putea sa nu fie ideal pentru ele. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Apr 10, 2014 9:08 pm | |
| Nu, balcoanele,ca sunt 2 sunt/sud dar sunt la etaj zona de locuit baiat+logodnica lui,nu ma duc des...parterul casei e arealul meu. Am holul cu ferestre spre sud, dar eu vreau sa o asez undeva sa fie admirata de toata lumea inca de la intrare,sa nu fie nevoie sa strabata tot labirintul meu de casa ca sa o vada:-):-):-)vad eu, gasesc eu o solutie...apropo cimby are 2 lastari sau pui noi de la baza,a inceput sa se scuture de flori,si i-am pus ghiveci nou..:-):-)e de bine nu?dendro e afaraxde vreo 3saptamani. Si vad ca-i place. :-):-) | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Apr 10, 2014 9:29 pm | |
| Aura, sa te fudulesti cu ea, (sa-i pui ata rosie ) dar sa ti cont ca are nevoie de multa lumina. Cand vor creste temperaturile, o poti tine agatata de ceva pe terasa, sau direct in copaci Dana, sunt minunate! Chiar ma bucur sa le revad. Himba este superba, dar si Mariuta draguta micuta, este o dulcica. Apropo de Himba, eu am facut-o de oaie Am manevrat-o asa de "bine" intr-o mana o tineam pe ea, in alta camera, si cum am reusit de am scapat-o si i-am rupt una din cele doua tije Eu vreau Miltonie, dar nu aduc la magazinul de langa mine, si nu am cu ce sa ajung la magazinul unde imi faceam de cap prin toamna. Doar daca o iau la fuga cu ghetele Kangoo Jumps ca Frenk nu vrea sa mai auda de magazine de flori Oricum a facut alergie de la atatea Vande la dus, in camere, pe sus, pe jos, la poza, la baie, la scurs dupa dus, la stanga la dreapta Daca nu le vede pe ele, oricum ma aude pe mine: vreau umidificator, vreau alt suport, vreau un nou model, Aura vrea si ea una, trimit coletul saptamana x, trebuie sa mai cumpar pufuleti, sa sun la sera, sa luam cutii, uite ce poza reusita, vreau sa ne mutam, vreau sera, mai vreau vande etc.. Saracul meu om, tipa la mine "futoleste-te Vandalosa Vandamaniac " | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Apr 11, 2014 8:27 am | |
| Aura, un loc foarte luminos, nu direct in soare. Cymbi, ii merge bine daca sunt puiuti noi. Astia vor face tije cu flori. Sa le mearga bine in continuare! Si lui cymbi si lui dendro! Doini, chiar mi-e mila de Frenk! La stanga vande, la dreapta vande, sus.... Mai apuca si el sa spuna ceva care sa n-aiba legatura cu orhideele? Imi pare rau de tija ta, pacat! Bine macar ca nu s-au rupt amandoua. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Apr 11, 2014 9:53 am | |
| Dana,eu sunt optimista...loc afara am destul la terase,ca am doua si sunt inconjurate de verdeata,o sa le asez agatate de grinzi chiar deasupra mesei,si o sa le fac dus zilnic cand va veni caldura,sper sa traiasca muuulti ani de aici inainte la mine,si apoi ma descurc eu cu plante muuult mai pretentioase...carate de prin alte tari si acomodate la mine in gradina.Doini m-ai facut sa rad,[chiar ma gandeam in sinea mea ca ceva te-a suparat,sau ca esti in vreo perioada naspa,ca nu te mai vazusem pe aici vesela cum te stiam], lui Frenk tb.sa-i explici c'asa e in viata...ceva ceva tb .sa ne placa si noua,si ideal e sa ne placa ceva frumos , | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Apr 11, 2014 11:26 am | |
| Aura, sunt absolut convinsa ca te vei descurca! Sa dea Domnul sa ajunga bine si sa fii la fel de fericita cum am fost si eu. Aceea pe care vroia Doini sa mi-o trimita mie este de asemenea superba, dar e prea mare pentru mine. La tine, ar avea loc. Si are 3 tije! Poate ti-ar placea daca ai vedea-o si pe ea. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Apr 11, 2014 1:43 pm | |
| am vazut-o Dana,dar ce sa fac???e roz...o culoare dupa care nu ma dau in vand,si daca tot sunt la prima experienta,si daca tot nu stiu cand se va repeta,atunci macar sa-mi iau o culoare care sa ma faca s-o admir zilnic!e foarte frumoasa aceea ,are 3 tije de flori,e mare,are tot ce doresc si eu mai putin culoarea,daca era mai spre mov-indigo-bordo,a mea era!pe mine culoarea roz nu ma atrage neam!se zice ca cine place rozul iubeste viate-eu iubesc viata ,dar nu roz,ci galben-portocaliu-rosu-bordo-bleo-albastru roial-negru,astea sunt culorile mele si verdele prazuliu,verde crud si kaki...na...ce sa fac... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Apr 11, 2014 2:10 pm | |
| Nu este roz, este pe un fond alb cu bordura perfecta de culoare lila, si are pistrui mov Dar lasa, ca tie ti se potriveste Dark Chocolate Brown si Himba este pe gustul tau. Si Copper Red, cea luata de Binaca (Puffy80 de pe Sun Photo) este deosebit de frumoasa, si Lava, una din cele luate de DanaA. Cand am scris porcarelele de mai sus, am sperat, de fapt mi-am dorit, sa va fac sa radeti.. Dar, sa stiti ca asta este realitatea noastra. L-am turbat de cap cu Vandele mele. cu pozele, cu exclamatul cand mai descopar ceva nou, o radacina sau mai nou o bebe tija, si tot ce am spus mai sus. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Apr 11, 2014 2:17 pm | |
| Tocmai cautam si eu poza, nu-i roz, e foarte frumoasa culoarea. Cred ca-i asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Bineinteles ca trebuie sa alegi ce-ti place, mai ales ca ai de unde! Eu ziceam ca planta e si ea deosebit de frumoasa! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Apr 11, 2014 2:42 pm | |
| Aceea este a Laurei Asta este Speciala [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am facut aseara multe poze, dar inca nu am apucat sa le descarc in PC. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Apr 14, 2014 4:12 pm | |
| Sambata, nu le-am luat desi mi-au placut. Azi n-am rezistat si am luat 2, dar mi-au placut inca 3. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Apr 14, 2014 5:08 pm | |
| Deci nu pot sa cred asa ceva! Sunt profund socata! Deci te dadeai viteaza si...abstinenta si ti-ai facut de cap in stil mare !!! Ba mi se pare ca te bate si gandul sa recidivezi Sa-ti traiasca sa fie sanatoase ! A doua e mortala De unde le-ai luat ? | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Apr 14, 2014 5:53 pm | |
| Merci, Cora! Le-am luat din Baumax. Eram sigura ca a 2-a iti va placea. Era una la fel ca a 2-a dar clopotel asa ca prima. Am oscilat mult pe care s-o iau, acasa sotul mi-a zis ca trebuia s-o iau si pe aceea daca mi-a placut! I-am zis ca mai erau inca 2, pe langa aia. Cred ca ma voi duce iar! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|