Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradinita Danei Caras

In jos 
+17
adrianam
duduta190578
puffy80
Paunita
DannyElle
bubu
aura
ella06
DanaA
laurabv
Cora-Maria
Myosotis
popescugp
penelopa
leonor
Doini
Dana Caras
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeLun Apr 14, 2014 6:12 pm

Deci asa,nu te potolesti  Laughing 
Mie nu-mi plac phalele clopotel, sunt dragute ca floare, dar nu seamana cu o orhidee in opinia mea Very Happy 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeLun Apr 14, 2014 6:25 pm

Pai vreau sa ma potolesc, dar nu reusesc. Mai era una care imi place mult, tu o ai [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , dar avea niste bobocei uscati.
Mie imi plac si "clopoteii".
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeLun Apr 21, 2014 10:12 am

Hristos a inviat! Trebuie sa ciocnim un ou si la mine in gradinita! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Primele gloxinii inflorite anul asta  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeLun Apr 21, 2014 11:20 am

Adevarat a inviat si la tine in gradinita!
Foarte frumos ti-au iesit ouale  Very Happy  Sunt dupa moda de la Bucuresti  Very Happy 
Vad ca gloxiniile mai au putin si ajung in tavan,singurul loc care le-a mai ramas banuiesc (din cauza orhideelor)  Laughing 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeLun Apr 21, 2014 1:51 pm

Merci Cora, fiica-mea le-a vopsit, eu le-am fiert doar.
Gloxiniile sunt in bucatarie si ocupa locul orhideelor, acum in perioada asta calda. Le-am neglijat mult dar ele dragutele nu s-au suparat. Una alba trebuia sa fie prima inflorita, dar a fost rupta din greseala.
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeLun Apr 21, 2014 2:52 pm

Hai sa traiesti si in gradinita ta! 
Frumoase oua! Rar am vazut asa frumos vopsite, si lucioase, culori frumoase..
La anul voi cere pachet cu vopsea  geek 

Frumusele tale gloxinii, imi amintesc ca am si altfel de flori, nu doar orhidee. Am muscate cracanate Laughing si ar trebui sa le ingrijesc mai bine.
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeLun Apr 21, 2014 3:28 pm

Ce are sa se umfle-n pene, fiica-mea!   Twisted Evil 
Da, avem niste flori foarte docile si intelegatoare care ne iubesc si ne iarta ca uneori nu le dam destula atentie.  Embarassed
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMar Apr 22, 2014 4:01 pm

Astazi va invit la o plimbare printre flori si decoratiuni de Pasti, nu la mine in gradinita ci prin Iasi.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Sper ca v-au placut florile, toate sunt naturale. Mie, mi-au placut foarte mult si mi-a fost greu sa aleg cateva pentru voi deoarece am facut foarte multe poze.
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMar Apr 22, 2014 4:05 pm

Dana,sunt sincer impresionata Very Happy 
E o placere sa te plimbi pe la voi.
Chiar e foarte frumos totul. Sa va traiasca primarul  Laughing 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMar Apr 22, 2014 4:32 pm

Multumesc Cora, chiar e foarte frumos acum. Peste tot flori, copaci infloriti, spatii verzi ingrijite, publice si particulare. Da, imi place primarul pe care-l am, dl. Nichita. E de multi ani primar, l-am votat de fiecare data si il voi vota in continuare. Mai sunt inca multe de facut (in multe zone sunt adevarate santiere in lucru), in timp se vor rezolva toate. Sper.

Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMar Apr 22, 2014 5:38 pm

wooow!!!asa frumos e la IASI???...gata,ma mut in IASI!...o splendoare...la noi,in aglomeratul asta de BUCURESTI,cu atatea fonduri la bugetul local,primariile nu au facut nimic...nimic.  confused 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMar Apr 22, 2014 6:04 pm

E frumos si ingrijit acum. Spatiile verzi sunt grozave. Cred ca s-au adus toate lalelele de la Doini!  Laughing 
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMar Apr 22, 2014 6:39 pm

Da, chiar asa, ca m-am uitat din nou ca e chiar foarte frumos. Si am remarcat nu doar ca sunt enorm de multe lalele, ci si ca sunt mai speciale nu din cele banale.  Very Happy 
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMar Apr 22, 2014 7:03 pm

Frumoase poze Dana, e chiar impresionant.
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMier Apr 23, 2014 3:19 pm

Cora si eu am vazut niste lalele foarte frumoase si mari de tot, pentru prima oara.
Bubu, ma bucur ca ti-a placut!

Am vazut-o inainte de Pasti, era perfecta pentru mine. Culorile mele preferate, planta frumoasa si bogata, avea un singur cusur. Pretul!
Ieri am vazut-o iar, si azi n-am avut liniste pana nu mi-am luat-o. Ea este dragalasa de azi. Pacat ca nu-i si parfumata! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
A inflorit iar Colmanara. La Craciun a mai fost inflorita. Este parfumata. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vandele azi. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMier Apr 23, 2014 3:40 pm

Ma bucur pentru tine ca ti-ai indeplinit dorinta . Stiu cum e sa te framanti cand iti doresti o orhidee si din diverse motive nu o ai.
In privinta dragutei, desi nu e printre preferatele mele (stiu ca si Daniela le iubeste pe orhidutele astea dar fac floricelele prea mici pentru gustul meu  Laughing ) iti doresc sa traiasca si sa infloreasca, la fel ca si restul vedetelor de azi.
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMier Apr 23, 2014 3:50 pm

Multumesc Cora! Gradinita Danei Caras - Pagina 17 2422189467  Are floricelele micute, dar imi place foarte mult. De cand am vazut-o la Danny mi-a placut.
Si tie sa-ti traiasca sanatoase toate frumoasele!  Gradinita Danei Caras - Pagina 17 1059784619 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMier Apr 23, 2014 4:25 pm

ce frumoasa este....prima cea care ti-a stricat linistea,e ca o dantela fina...mie i-mi plac mult florile mici ,finute,.ce soi este??
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMier Apr 23, 2014 4:51 pm

Multumesc Aura! E asa de frumoasa, ca ma uit la ea de cateva ori intr-o ora!  cheers 
Aura am copiat numele din albumul lui Danny. Are un nume... "Oncostele Catatante Pacific Sun Spots " Bineinteles ca pe eticheta scrie ca-i cambrie. Am sa o ingrijesc la fel ca pe celelalte pe care le am.
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMier Apr 23, 2014 5:02 pm

succes!sa o vedem inflorita mereu cheers .o sa fac si eu foto la cei 2 lastari???sau tija flori???la cymby..si te rog Dana sa-mi zici ce sunt..  scratch 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMier Apr 23, 2014 5:14 pm

Astept pozele! Fie ce-o fi, daca are cresteri noi, e bineeeee!!!!
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMier Apr 23, 2014 5:35 pm

Dana Caras a scris:
Astept pozele! Fie ce-o fi, daca are cresteri noi, e bineeeee!!!!
DANA le-am pus la mine /pagina..cred ca-s lastari frunza acum ca le vad mai atent..
Sus In jos
DanaA

DanaA

Numarul mesajelor : 451
Joburi/Distractii : Bibilitul florilor!
Stare de spirit : Increzatoare
Data de inscriere : 17/02/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMier Apr 23, 2014 5:58 pm

Draga Dana, te rog sa ma ierti ca nu am mai trecut prin gradina ta, dar nu mai primesc notificari la multe dintre voi, nu stiu de ce se intampla ca doar nu apas de-aiurea ca sa opresc urmarirea paginilor....
Ma bucur ca ai reusit sa faci poze la aranjamentele din oras, sunt superbe! Imi plac enorm gloxiniile tale, la mine nu au succes din lipsa timpului pe care il acord orhideelor. Foarte frumoase si noile achizitii, sa te bucuri de ele mult timp!
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeMier Apr 23, 2014 6:01 pm

Multumesc Dana!  flower 
Ti-am simtit toate absenta, credeam ca petreci, sau ca ai plecat cu ai tai pe undeva!  Gradinita Danei Caras - Pagina 17 1059784619 
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitimeSam Apr 26, 2014 8:12 pm

Imi place mult noutatea ta cheers . Sa te bucure cu zeci si zeci de flori.  sunny Vreau si eu una!!!

De cand am fost la expozitie, mi s-au aprins calcaiele de dorinta de a avea si eu mai multe Cambrii colorate si parfumate.. Dar...
Ca sa nu mai spun, ca am vazut acum doau zile un Dendro Nobile galben cu bordo, o maxima nebunie!!!! Imi sta pe retina frumoasa lui imagine  drunken 
Dar...... Mi-am propus sa ciripesc frumos  Cool ca sa fiu dusa la sera de Catt. Asta este planul meu  Cool  Basketball
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 17 Icon_minitime

Sus In jos

Gradinita Danei Caras
Sus 
Pagina 17 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita protestanta :)))
» Gradinita(nu de copii,de flori)Paulynei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: