| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Apr 14, 2014 6:12 pm | |
| Deci asa,nu te potolesti Mie nu-mi plac phalele clopotel, sunt dragute ca floare, dar nu seamana cu o orhidee in opinia mea | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Apr 14, 2014 6:25 pm | |
| Pai vreau sa ma potolesc, dar nu reusesc. Mai era una care imi place mult, tu o ai [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , dar avea niste bobocei uscati. Mie imi plac si "clopoteii". | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Apr 21, 2014 10:12 am | |
| Hristos a inviat! Trebuie sa ciocnim un ou si la mine in gradinita! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Primele gloxinii inflorite anul asta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Apr 21, 2014 11:20 am | |
| Adevarat a inviat si la tine in gradinita! Foarte frumos ti-au iesit ouale Sunt dupa moda de la Bucuresti Vad ca gloxiniile mai au putin si ajung in tavan,singurul loc care le-a mai ramas banuiesc (din cauza orhideelor) | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Apr 21, 2014 1:51 pm | |
| Merci Cora, fiica-mea le-a vopsit, eu le-am fiert doar. Gloxiniile sunt in bucatarie si ocupa locul orhideelor, acum in perioada asta calda. Le-am neglijat mult dar ele dragutele nu s-au suparat. Una alba trebuia sa fie prima inflorita, dar a fost rupta din greseala. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Apr 21, 2014 2:52 pm | |
| Hai sa traiesti si in gradinita ta! Frumoase oua! Rar am vazut asa frumos vopsite, si lucioase, culori frumoase.. La anul voi cere pachet cu vopsea Frumusele tale gloxinii, imi amintesc ca am si altfel de flori, nu doar orhidee. Am muscate cracanate si ar trebui sa le ingrijesc mai bine. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Apr 21, 2014 3:28 pm | |
| Ce are sa se umfle-n pene, fiica-mea! Da, avem niste flori foarte docile si intelegatoare care ne iubesc si ne iarta ca uneori nu le dam destula atentie. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Apr 22, 2014 4:01 pm | |
| Astazi va invit la o plimbare printre flori si decoratiuni de Pasti, nu la mine in gradinita ci prin Iasi. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Sper ca v-au placut florile, toate sunt naturale. Mie, mi-au placut foarte mult si mi-a fost greu sa aleg cateva pentru voi deoarece am facut foarte multe poze. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Apr 22, 2014 4:05 pm | |
| Dana,sunt sincer impresionata E o placere sa te plimbi pe la voi. Chiar e foarte frumos totul. Sa va traiasca primarul | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Apr 22, 2014 4:32 pm | |
| Multumesc Cora, chiar e foarte frumos acum. Peste tot flori, copaci infloriti, spatii verzi ingrijite, publice si particulare. Da, imi place primarul pe care-l am, dl. Nichita. E de multi ani primar, l-am votat de fiecare data si il voi vota in continuare. Mai sunt inca multe de facut (in multe zone sunt adevarate santiere in lucru), in timp se vor rezolva toate. Sper.
| |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Apr 22, 2014 5:38 pm | |
| wooow!!!asa frumos e la IASI???...gata,ma mut in IASI!...o splendoare...la noi,in aglomeratul asta de BUCURESTI,cu atatea fonduri la bugetul local,primariile nu au facut nimic...nimic. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Apr 22, 2014 6:04 pm | |
| E frumos si ingrijit acum. Spatiile verzi sunt grozave. Cred ca s-au adus toate lalelele de la Doini! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Apr 22, 2014 6:39 pm | |
| Da, chiar asa, ca m-am uitat din nou ca e chiar foarte frumos. Si am remarcat nu doar ca sunt enorm de multe lalele, ci si ca sunt mai speciale nu din cele banale. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Apr 22, 2014 7:03 pm | |
| Frumoase poze Dana, e chiar impresionant. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Apr 23, 2014 3:19 pm | |
| Cora si eu am vazut niste lalele foarte frumoase si mari de tot, pentru prima oara. Bubu, ma bucur ca ti-a placut! Am vazut-o inainte de Pasti, era perfecta pentru mine. Culorile mele preferate, planta frumoasa si bogata, avea un singur cusur. Pretul! Ieri am vazut-o iar, si azi n-am avut liniste pana nu mi-am luat-o. Ea este dragalasa de azi. Pacat ca nu-i si parfumata! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]A inflorit iar Colmanara. La Craciun a mai fost inflorita. Este parfumata. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Vandele azi. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Apr 23, 2014 3:40 pm | |
| Ma bucur pentru tine ca ti-ai indeplinit dorinta . Stiu cum e sa te framanti cand iti doresti o orhidee si din diverse motive nu o ai. In privinta dragutei, desi nu e printre preferatele mele (stiu ca si Daniela le iubeste pe orhidutele astea dar fac floricelele prea mici pentru gustul meu ) iti doresc sa traiasca si sa infloreasca, la fel ca si restul vedetelor de azi. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Apr 23, 2014 3:50 pm | |
| Multumesc Cora! Are floricelele micute, dar imi place foarte mult. De cand am vazut-o la Danny mi-a placut. Si tie sa-ti traiasca sanatoase toate frumoasele! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Apr 23, 2014 4:25 pm | |
| ce frumoasa este....prima cea care ti-a stricat linistea,e ca o dantela fina...mie i-mi plac mult florile mici ,finute,.ce soi este?? | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Apr 23, 2014 4:51 pm | |
| Multumesc Aura! E asa de frumoasa, ca ma uit la ea de cateva ori intr-o ora! Aura am copiat numele din albumul lui Danny. Are un nume... "Oncostele Catatante Pacific Sun Spots " Bineinteles ca pe eticheta scrie ca-i cambrie. Am sa o ingrijesc la fel ca pe celelalte pe care le am. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Apr 23, 2014 5:02 pm | |
| succes!sa o vedem inflorita mereu .o sa fac si eu foto la cei 2 lastari???sau tija flori???la cymby..si te rog Dana sa-mi zici ce sunt.. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Apr 23, 2014 5:14 pm | |
| Astept pozele! Fie ce-o fi, daca are cresteri noi, e bineeeee!!!! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Apr 23, 2014 5:35 pm | |
| - Dana Caras a scris:
- Astept pozele! Fie ce-o fi, daca are cresteri noi, e bineeeee!!!!
DANA le-am pus la mine /pagina..cred ca-s lastari frunza acum ca le vad mai atent.. | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Apr 23, 2014 5:58 pm | |
| Draga Dana, te rog sa ma ierti ca nu am mai trecut prin gradina ta, dar nu mai primesc notificari la multe dintre voi, nu stiu de ce se intampla ca doar nu apas de-aiurea ca sa opresc urmarirea paginilor.... Ma bucur ca ai reusit sa faci poze la aranjamentele din oras, sunt superbe! Imi plac enorm gloxiniile tale, la mine nu au succes din lipsa timpului pe care il acord orhideelor. Foarte frumoase si noile achizitii, sa te bucuri de ele mult timp! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Apr 23, 2014 6:01 pm | |
| Multumesc Dana! Ti-am simtit toate absenta, credeam ca petreci, sau ca ai plecat cu ai tai pe undeva! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Apr 26, 2014 8:12 pm | |
| Imi place mult noutatea ta . Sa te bucure cu zeci si zeci de flori. Vreau si eu una!!! De cand am fost la expozitie, mi s-au aprins calcaiele de dorinta de a avea si eu mai multe Cambrii colorate si parfumate.. Dar... Ca sa nu mai spun, ca am vazut acum doau zile un Dendro Nobile galben cu bordo, o maxima nebunie!!!! Imi sta pe retina frumoasa lui imagine Dar...... Mi-am propus sa ciripesc frumos ca sa fiu dusa la sera de Catt. Asta este planul meu | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|