| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 12, 2014 5:04 pm | |
| Ce le mai incurc eu pe Brassi-ile astea Phala este cerata? Asa pare | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 12, 2014 5:27 pm | |
| La Brassia florile sunt mai lungi si mai subtiri, la asta sunt mai scurte si mai pline. Da, e cerata. Abia s-a deschis ieri, trebuie sa devina mai pronuntat contrastul dintre culori. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 12, 2014 7:36 pm | |
| Mersi ca ai pus pozele noutatilor pe flickr ca de 2 zile te rugasem ...Acum am vazut mai bine: cred ca te-am plagiat cu una din phalele din MrBricolage,nu? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 12, 2014 7:46 pm | |
| Care este plagiata? | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 12, 2014 7:53 pm | |
| Asta e [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Mier Mar 12, 2014 10:05 pm, editata de 3 ori | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 12, 2014 9:24 pm | |
| Cora, a mea are niste flori uriase, si a ta e la fel? Parca as zice ca nu-s chiar identice, dar daca tu zici ca sunt, atunci sunt. Si ce crezi ca am invatat sa le pun singura? Tot am nevoie de ajutor! Dar pe Dropbox, ma descurc singura! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 12, 2014 9:27 pm | |
| Da si ale mele sunt mari,dar clar nu e identica . Hai ca pun si eu poza mai mica (vai ce-mi place ca pe site-ul asta poti sa editezi non-stop ) | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 12, 2014 10:17 pm | |
| Cred ca-s verisoare primare. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 12, 2014 11:03 pm | |
| Scuzati-ma fetelor, eu bantui de colo colo si am omis sa mai verific si gradinitele Cora, poti sa faci orice iti cere inima, numai de bine sa fie Ambele sunt doau frumoase, pe care eu nu le am, dar parca nici nu mai vreau Acum visez la casa, la sera, la gradina, la lacramioare si trandafiri... Uff, dor de mers cu talpile goale... Ma apuca melancolia! S.O.S nu ma lasati!! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Mar 13, 2014 9:41 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Mar 13, 2014 9:53 pm | |
| Chiar asa ! Cata rabdare crezi ca mai avem ??? | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 14, 2014 8:47 am | |
| Bine, mai tarziu pun poze. Acuma incepe operatiunea " Balconul", varuit, vopsit! Ieri a fost partea 1, azi e a 2-a. Pana atunci va pup, sa aveti o zi minunata! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 14, 2014 8:48 am | |
| Multumim si spor la treaba ! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 14, 2014 12:17 pm | |
| Multumim la fel Dana Te pupam si noi Sa ai spor si sa iasa asa cum iti doresti. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 14, 2014 5:25 pm | |
| Gata, am terminat. Astept sa se usuce vopseaua. Cata era pe perete, tot atata era si pe jos. Sa va povestesc cum arate manichiura mea? Mai bine, nu! Deci poza dragutei de ieri. Chiar imi pare bine ca am luat-o, e asa de vesela... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 14, 2014 6:07 pm | |
| Chiar ca arata vesela Si planta ce sanatoasa pare,si la pretul asta merita si cu floarea mai mica. Sa-ti traiasca (of nu aduce si la noi,poate de Paste ) | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 14, 2014 6:57 pm | |
| Multumesc Cora! Iti doresc sa ai noroc si sa gasesti tot ce-ti doreste inimioara! Ai grija, de Paste! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 14, 2014 7:15 pm | |
| Multumesc frumos Dana . Dar nu cred ca de Paste s-o fac asa de lata ca de 8 Martie fiindca nici oferta nu cred sa fie asa mare Dar mai e putin si vedem ce si cum | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 14, 2014 7:24 pm | |
| Ma zapaceste culoarea asta (de parca nu as fi eu suficient de zapacita ) Imi place mult si forma ei. Sa te bucuri de ea dana si sa reinfloreasca repede, repede Hei!!! Sa ai grija si de mainile tale! Da-le cu crema si maine fuga la manichiurista | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 14, 2014 7:54 pm | |
| Multumesc Doini! Sper sa infloreasca repede! Manichiurista sunt tot eu Cat sunt de calificata... Cora, Floriile se pun in contul Pastelui, da? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 14, 2014 7:58 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 14, 2014 8:03 pm | |
| Vai Dana am si uitat de Florii,ce bine ca mi-ai amintit ! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 14, 2014 8:04 pm | |
| Pai cum sa uiti! !! De atunci trebuie sa incepa pelerinajul
Ultima editare efectuata de catre Doini in Vin Mar 14, 2014 8:18 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 14, 2014 8:12 pm | |
| Of de-abia am timp sa-mi trag sufletu dupa pelerinajul dublu de 1-8 martie si vine cel de Florii-Paste! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 14, 2014 8:13 pm | |
| Apoi, ziua copiilor, ca oricum parem ca am dat in mintea lor | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|