| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 8:29 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 8:37 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 8:42 pm | |
| Deci ai reusit o realizare remarcabila: 5 phale si niciun plagiat ! Ce pot sa zic si eu acum: sunt foooarte frumoase! Sa-ti traiasca | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 8:53 pm | |
| Va multumesc! Ce mandra sunt de mine! Si mai luasem una dar la casa am vazut ca avea 2 tije terminale care fusesera taiate, asa ca am lasat-o acolo. Gata, ma potolesc o perioada! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 8:56 pm | |
| Da stiu ca e greu dar mai sunt doar 5 saptamani pana aduc orhideele pentru Paste | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 9:01 pm | |
| superbe orhidee ti-ai luat Dana...care este pelorica??? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 9:03 pm | |
| Utima !!!! Of Doamne Aura si ti-am facut instructaj :petale mai ciudate ... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 9:19 pm | |
| Ma bucur ca-ti plac Aura. Cora, eu incerc sa pun sus in balcon o teava de care sa le agat. Am vazut la Danny. Acuma nu stiu cum am sa le agat, trebuie sa studiez problema. Si imi mai pun o polita sub pervaz, tot in balcon. Si-a procurat sotul tot ce-i trebuie, asa ca astept sa le folosesc cat mai repede. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 9:31 pm | |
| Inteleg Dana dar e clar ca balconul tau e mai mare decat al meu. La mine nu merg smecheriile astea...M-am resemnat si am inceput sa le pun in camera care da spre balcon intai pe masuta cu televizorul apoi pe noptiera...nu stiu unde o sa ajung... | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 10:01 pm | |
| Dana,sa stii ca ideea cu teava prinsa din tavan nu-i rea deloc.asa am eu in depozitul de flori.si duc ghivecele cu tot cu carlige peste iarna.acum pt balcon ,pt ghivecele de orhidee,te pot invata sa-ti faci niste suporti ghiveci gen hamac din sfoara din aceea de rufe,sau din sfoara simpla dar mai groasa.. [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] ceva gen...dar mult mai simple...se fac f.usor...in 10 minute faci un suport... | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 10:02 pm | |
| Hai ca mi-a venit inima la loc,deci nu esti o cauza pierduta Aura | |
|
| |
aura
| |
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 10:08 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 10:11 pm | |
| Dar intrebarea este:iti plac peloricele astea? Mie mi se aprind ochii instantaneu cand le vad (foarte rar din pacate). N-am ratat niciuna vazuta si neluata | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 11, 2014 6:29 am | |
| Minunate, dar eu vad doar 3, unde-s 2? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 11, 2014 7:11 am | |
| Ciudat eu vad 5 : una pusa un picut inainte,apoi inca 4 .. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 11, 2014 7:57 am | |
| sincer,i-mi plac mai mult aceste orhidee cu flori mici mici si mai dese,decat cele cu flori mari.i-mi par mai finute si mai gingase.si eu mi-am luat cateva prin decembrie tot asa cu flori mici...dar nu erau pelorice..cred. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 11, 2014 8:08 am | |
| Aura, ma gandesc ca, trebuind sa le dau jos la cateva zile as putea agata tijele in suporturile astea si le-as rupe. Dar e o idee intr-adevar si sunt si dragute. In plus, recunosc spasit ca sunt un anti-talent la lucru manual! Multumesc si poate ai si alte idei. Tu sau altcineva! Am cumparat tot ieri si 2 suporturi pentru ghivece din acelea rotunde si mari, cum ai luat tu zilele trecute, din Kaufland cu 9 lei bucata. Imi pare bine si ca ati lamurit cum e cu peloricele si semipeloricele astea. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 11, 2014 8:47 am | |
| Dana,baga noutatile si pe flickr | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 11, 2014 2:06 pm | |
| eee..Dana suporturi am eu fel de fel,i-ti dadusem varianta cea mai ieftina,si la indemana ca ti le faci tu,si apoi cu udatul ,fiind din sfoara le poti baga cu totul la udat.nu sunt complicate deloc,...eu am cateva facute si vara le agat prin copaci....toamna le bag la masina si sunt ca noi...astea de sfoara albe..la ele ma refer.. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 11, 2014 3:07 pm | |
| Pai la asta cu udatul cu tot cu suport nu m-am gandit! Ma gandeam ca trebuie sa le scot de fiecare data si mi se parea complicat. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 12, 2014 3:59 pm | |
| Am aflat aseara ca se numeste brassidium si azi ca miroase superb [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Nou inflorite [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 12, 2014 4:39 pm | |
| Dana, ce frumuseti Pe draguta paianjenita o am si eu, dar nu da semne ca ar vrea sa-mi faca si o tija cu flori frumos parfumate. A doua Phala, cea cu petele roz, chiar poti spune ca este un fluturas in zbor | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 12, 2014 4:49 pm | |
| Doini, nu-i brassia, e brassidium. Am si brassia. Si mie imi place phala aceea. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|