| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 10:05 pm | |
| Da , cam asa ceva | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 10:16 pm | |
| Aceea galbena mi-a placut enorm, dar la infllorirea de la mine a iesit obisnuita. Cora e mai norocoasa, la ea a inflorit la fel cum a cumparat-o. Laura, mie chiar nu mi se par dificil de ingrijit cele de care se spune ca-s pretentioase. Din astea n-am pierdut niciuna, pe cand phale, am pierdut destule. Poate, am fost eu norocoasa! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 10:22 pm | |
| Si eu o iubesc la nebunie pe a mea, a fost prima mea semipelorica Ar trebui sa-i explicam Laurei ca phala aceea are un defect, o mutatie si din pacate reproducerea "defectului" nu este garantata la fiecare reinflorire.. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 10:33 pm | |
| Aha, m-am prins o sa bantui sambata prim magazine sa vad ce gasesc | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 10:36 pm | |
| Vai dar e cam tarziu Joi si vineri ar trebui sa mergi | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 10:52 pm | |
| Pai ma duc vineri atunci...e seara fetelor si ies cu fiica mea in oras. Sa vad daca gasesc ceva ... Oricum a vazut ca are Dana A disponibil Miltonidium Bartley Schwar si Burrageara Nelly Isler, dar nu stiu in cat timp ar inflori cele de la ea . | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 05, 2014 8:14 am | |
| Eu, le-am cumparat fara flori pe astea care sunt inflorite acum (Nelly si Bartley), asta vara. Nu am stiut ce sunt pana n-au inflorit. Nelly, infloreste a 2-a oara de cand o am. Eu as merge pe mana Danei, are niste flori frumoase, bine ingrijite si cu siguranta cele de la ea au radacini bune, fara probleme. Poti s-o iei inflorita din magazin si sa aiba radacinile terminate. Petrecere frumoasa vineri seara si noroc la cumparaturi! | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 05, 2014 8:15 am | |
| Sezonul lor de inflorire este inspre toamna, dupa ce devin maturi puii. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Mar 06, 2014 5:05 pm | |
| Galbenul iti place, pai galben sa fie de la mine pentru tine! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Mar 06, 2014 6:04 pm | |
| waw..splendide!si mie i-mi place galbenul..ce frumos ar fi sa fie si pe la noi asa ronduri stradale cu flori.. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Mar 06, 2014 6:18 pm | |
| Nu am stiut ca si tie iti place galbenul In cazul asta, de la mine si pentru tine si pentru voi toate daca nu ma insel, si Bubu are o slabiciune pentru galben | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Mar 06, 2014 6:25 pm | |
| Multumesc Doini, ce frumoase sunt narcisele alea. Iubesc si alte culori, dar pentru galben si portocaliu am ceva in plus. Fii fara grija, le impart cu toate fetele care iubesc galbenul! | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Mar 06, 2014 7:13 pm | |
| Doini ce de chestii tii minte . Imi place galbenul la nebunie, multumesc de poze . | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Mar 06, 2014 10:27 pm | |
| Bubu, am o memorie dubios si tampit de mare Dar cu toate astea, de la accident uit toate lucrurile marunte... Cum ar fi, sa ies afara si sa uit cheile in casa De exemplu, ieri am colindat fara sa vreau 4 ore prin cartier, prin satul vecin, dar macar am dat si peste o noua gradinarie , Asa dar, m-am plimbat cu agaricii, pana cand a revenit Frenk acasa Norocul meu ca nu a plouat | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 07, 2014 8:24 am | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Mar 07, 2014 11:46 am | |
| M-am aerisit in toate privintele Am uitat cheile, tocmai pentru ca nu mi-am luat geaca in buzunarul careia stau cheile, tocmai ca sa nu le uit (o fac constant dar uneori am noroc ca Frenk sa fie acasa) Asa ca, sunt pe drumul cel bun, adica uit pe repede inainte acum chiar ma intreb cum voi fi peste 20 de ani La un moment dat, cand deja simteam ca mi se face frig, am dat peste o gradinarie pe care nu o stiam Nu aveau ei foarte multe orhidee, dar aveau un papagal trasnit cu care m-am conversat mai bine de 20 de minute. Shalimar mai avea putin si darama totul din jurul nostru de ciuda ca nu ajunge la el. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 08, 2014 2:14 pm | |
| Vai ce poza frumoasa ti-ai pus ,vai ce-mi place Ce bine imi pare ca stiu cum arati ca incepusem sa intru la idei ca te sfiai asa sa iti pui poza. Imi placi foarte mult | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 08, 2014 2:52 pm | |
| Doini frumoase aranjamentele florale,dar si vremea trebuie sa tina cu plantutele;la noi in zona inca este cam in contra. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 08, 2014 3:03 pm | |
| Cora merci, esti draguta! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 09, 2014 8:03 am | |
| DanaC, ma bucur nespus de cunostinta! Esti superba! Ai o mutrisoara dulce si strengareasca, mai potrivita pentru inversul varstei tale, decat cu 5 in fata Ce mai, acum imi placi in totalitate!!!! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 09, 2014 8:40 am | |
| Pene, multumesc frumos! Esti o draguta si o amabila si am inceput ziua grozav cu atatea complimente. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 09, 2014 2:30 pm | |
| Hopa yopa si eu Am venit in gradinita ta, sa iti urez o zi buna dar, sa te si rog sa-i dau un sfat Ghanei, fiindca isi pierde Miltoniile Am scris un mesaj de S.O.S in gradinita ei [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 09, 2014 5:35 pm | |
| Doini multumesc frumos, am avut o zi frumoasa. Am vazut si miltoniile Ghanei si am vazut ca Danny i-a raspuns deja. Eu nu ma pot lauda ca am reusit sa salvez vreo planta care nu mai avea radacini. Am incercat si in final planta tot a murit(la phale ma refer). Cu astelalte (bulboase), n-am avut probleme. Dar si eu as muta-o in subtrat nou si as pulveriza-o cu Atonik. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 8:10 pm | |
| Azi am cumparat cateva dragalase. As pune si aici pozele, dar mi-e frica sa nu iasa iar uriase. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 10, 2014 8:11 pm | |
| Pune noutatile de azi repede pana nu ma supar! Ca si asa sunt suparata ca ti-ai luat pelorica si eu nu | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|