| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 02, 2014 7:30 pm | |
| Da Cora, mai dureaza ceva. Nu incarca decat 200 odata si cum la mine e un haos total cu numerele pozelor, trebuie impartite cumva. Oricum, va mai dura ceva, dar...voi intra in randul lumii | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 02, 2014 7:54 pm | |
| Sa dansam impreuna Si sa nu uiti sa-ti pui poza la avatar si semnaturile | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 02, 2014 8:45 pm | |
| Vad ca acum nu mai dispar pozele din flickr-ul tau Deci astea 200 poze sunt toate? Ca ultima achizitie nu apare....Imi retrag cuvintele,vad ca au mai aparut 50 de poze
Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Dum Mar 02, 2014 8:56 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 02, 2014 8:46 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 02, 2014 8:47 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 02, 2014 8:51 pm | |
| Mai Doini la gradinita cui esti tu acum?? Nu cu tine vorbesc, vorbesc cu DanaC ! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 02, 2014 8:55 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 02, 2014 11:23 pm | |
| Doamnelor, aceasta este preferata Danei dar si a mea! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 9:24 am | |
| Iar aceasta e preferata mea! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 10:10 am | |
| - Doini a scris:
- Doamnelor, aceasta este preferata Danei dar si a mea!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cand o s-o am si eu, va fi una din prferatele mele | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 1:50 pm | |
| Dar, s-o pui sa-ti promita ca reinfloreste la fel. La mine a reinflorit simplu si-am fost dezamagita.
Ultima editare efectuata de catre Dana Caras in Lun Mar 03, 2014 1:55 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 1:55 pm | |
| Vai ce spaima am tras,am crezut ca vorbesti de preferata mea Pai zi si tu cu cine vorbesti | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 1:58 pm | |
| Pai ii raspundeam Penelopei. Cea de care spui tu, tot n-a inflorit. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 2:01 pm | |
| Da,acum inteleg,dar trebuia sa precizezi ca vorbesti cu Penelopa... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 2:06 pm | |
| Am inteles! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 2:13 pm | |
| Si daca tot am deschis condica de sugestii si reclamatii: de ce nu ai inca poza la avatar? | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 2:18 pm | |
| Nu m-am hatarat pe care s-o pun! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 2:21 pm | |
| Dar ce-ar fi sa pui una cu tine? Ca reflectam zilele trecute ca pe toate fetele (care ma intereseaza) le stiu cum arata doar pe tine nu te stiu... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 2:26 pm | |
| Una cu chipul tau (zic si eu ) Si daca tot vorbiti de preferate si de pelorici, sa va spun ca eu am ramas fara preferata mea. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]La fiecare cateva zile, se mai ingalbenea cate o frunza, cu viteza luminii, si mai apoi cadea.. A inceput cu tijele dupa ce s-au trecut florile.. Apoi frunzele... Nu-mi venea sa cred cu ce viteza se intampla asta.. Cu atat mai mult,mca radacinile erau sanatoase si frumoase... Am pus-o intr-o mini sera si in am sperat ca o minune sa se intample, dar nu a fost sa fie... Pelorica mea, s-a dus! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 2:31 pm | |
| Ar fi o idee, ma mai gandesc. Vai Doini, ce rau imi pare. Ce frumoasa era. Daca o gasesti ia-o din nou. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 2:33 pm | |
| - Cora-Maria a scris:
- Dar ce-ar fi sa pui una cu tine? Ca reflectam zilele trecute ca pe toate fetele (care ma intereseaza) le stiu cum arata doar pe tine nu te stiu...
subscriu...i-mi place sa stiu cu cine vb.chiar daca virtual...ma debusoleaza total,si nu pot sa empatizez cu o persoana al carui chip nu-l stiu chiar si asa...dintr-o fotografie...mai veche sau mai noua... | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 2:35 pm | |
| fetelor tot aud termenul de pelorica... e clar ca va referiti la o orhidee...dar la care???? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 2:36 pm | |
| Da,da gandeste-te Of nu pot sa cred Doini, pelorica aceea era una din preferatele mele Dar nu te invinovati si eu am patit-o... Aura,uitat-te la poza pusa de Doini si vezi ca 2 din petale sunt mai ciudate De fapt e o semipelorica | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 5:18 pm | |
| Am sa incerc sa pun o poza cu cateva inflorite [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 03, 2014 5:45 pm | |
| wow!!!hai ca ai reusit sa ma sochezi Dana C. ..ATATEA FRUMUSETI AI????ce vad acolo sunt...miltonii ..papucel..phala. dar asta din prim plan ce este ?zigopetalum???vaaai ce frumoase sunt...i-mi inchipui ce-i la tine...vis!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|