| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 8:34 pm | |
| Hmm la ce minunati te referi Dana, ai inceput sa incarci poze pe flickr? Fara presiune (zic tot eu ) Unde vedem miltonia? | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 8:48 pm | |
| N-am pozat-o, am avut treaba. Maine, facem un parastas pentru bunica sotului si am avut cate ceva de facut. Pana vad ce si cum, tu crezi ca mi-e asa de usor? la cat is eu de talentata cu pusul pozelor... I-am intrebat pe ai mei daca ei au facut albumul acela pe flickr si nimeni nu stie nimic, posibil sa fi uitat. Eu, personal nici intr-un caz, ca habar n-am! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 8:52 pm | |
| Mai Doini ia studiaza tu problema nu poti sa-i pui tu pozele? Adica desigur doar daca te lasa Dana... Dar nu, nu cred ca poti, tehnic vorbind | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 9:01 pm | |
| Dana, o lasa! Chiar ii face un serviciu! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 9:06 pm | |
| Nu am cum, ca-mi trebuie parole, chestii trestii personale si nu-i cazul.. Dar, sunt cu ochii pe albumul ei ca pe butelie Dana, pentru a te loga pe flickr, folosesti adresa si parola mail-ului de yahoo... Si daca tot iti fac harcea parcea topicul cu filmuletele mele, mai am ceva foarte special pentru mine si care stiu ca te va emotiona oentru ti-a fost tare draga Iubita mea... , Dar, ca te vei incarca si cu energia noastra, cu iubirea pe care ne-o aratam.. Priveste te rog o amintire foarte foarte importanta pentru mine: Amintiri care sterg lacrimi de dor[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 9:09 pm | |
| - Dana Caras a scris:
- Dana, o lasa! Chiar ii face un serviciu!
Ok, atunci stiu cum facem.... Iti fac o adresa de mail pe yahoo, apoi iti fac album pe flickr si copiez pozele de pe dropmax.. Cand termin, iti dau toate datele si iti schimbi singurica parola acelui mail, ca sa-l gestionezi apoi singurica. Cum suna? Dana, stai putin! Tu sti parola acelui cont? Ca e si mai simplu asa... Imi dai in privat parola si eu ma apuc de transferat pozele
Ultima editare efectuata de catre Doini in Sam Mar 01, 2014 9:16 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 9:14 pm | |
| Intr-o alta ordine de idei, Dana, Cora, ati vazut ce minunatie si-a luat ieri Aura? Are un super martisor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ne intreba ieri daca trebuie sa-i schimbe ghiveciul.... Voi ce parere aveti?mpe urmatoarea pagina vedeti pozele cu ditamai grasanul de bulb Poate o sfatuiti voi, ca aveti mul mai multa experienta ca mine
Ultima editare efectuata de catre Doini in Sam Mar 01, 2014 9:19 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 9:17 pm | |
| Mie mi se pare o idee buna pentru albumul Danei,daca e si ea de acord. Mai scrie o data albumul Aurei ca nu il pot vedea p.s. Tare mi-a placut filmuletul cu cateii ... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 9:19 pm | |
| Draga de ea, cred ca bocesti de cate ori vezi cate un filmulet cu ea. Mi-a fost tare draga! Si Ticutu meu e tot mai "senil"pe zi ce trece. Vede tot mai putin, aude doar anumite zgomote. Urata-i batranetea asta si la oameni si la animale. Ma duc acum si la Aura. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 9:24 pm | |
| Da l-am vazut pe cymbilica al Aurei. Dana s-o sfatuiasca nu eu,dar cel mai bine si mai bine Paunita ar trebui sa-si dea cu parerea. Ea e sefa pe raionul cymbi | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 9:29 pm | |
| Doini, adica iti trebuie adresa mea de yahoo si parola? Ti le dau, dar sa alegi poze frumoase, da? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 9:29 pm | |
| Dar voi puteti trimite mesaje private? Nu cred ca puteti in primele 7 zile Indiferent cum alege Dana, eu o fac cu mare drag Am refacut mesajul cu link-ul gradinitei Aurei.. Te inteleg perfect Dana e al naibii de dureros.. Sti ceva Dana, desi nu-mi vine sa cred, si parca imi vine sa neg, dupa ce am adus urna Marei acasa, am simtit parca si o eliberare.. Suferinta ei din ultima luna, ma sfasia fiindca nu puteam s-o ajut mai mult... Iar cand am reavut-o in brate, chit ca era doar in urna, am stiut ca nu mai sufera.. Am un "ritual" cu aprinsul lumanarelelor celor trei urne pe care le am... Vesnic sunt aprinse... Dar ce mai stiu este ca am iubit-o pana la Dumnezeu si inapoi, iar ea, a stiut asta in fiecare clipa.. Plang si plang des, dar ma elibereaza si cu riscul de a suna ca va perii, comunicarea asta cu voi, imi ocupa si alunga gandurile triste Ehe Cora, avem zilnic astfel de reprize de "pupulici" Este minunat sa te simti atat de iubit! Hmmm dar sa revenim la orhideele noastre. Deci cum facem? Cand imi poti trimite adresa de mail si parola in privat, ma apuc de copiat (ce rime tampite fac ) | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 9:31 pm | |
| - Dana Caras a scris:
- Doini, adica iti trebuie adresa mea de yahoo si parola? Ti le dau, dar sa alegi poze frumoase, da?
Da dar mi le dai in privat, sau aici cand suntem singure si apoi stergi mesajul Nu, glumesc, imi dai doar pe privat. Iti scriu acum adresa mea de mail in pm si chiar daca nu imi poti raspunde, imi scri direct pe mail | |
|
| |
Doini
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 9:50 pm | |
| Mama mia ce iti fac in gradinita... Dar nu ma pot abtine sa va spun fuga fuga aici, ca este ziua Biancai Si Doamne Doamne ce Dendro poate sa aibe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Doini in Dum Mar 02, 2014 1:44 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 10:17 pm | |
| Eu nu pot posta acolo, ca n-am cont. Spune-i te rog si din partea mea" La multi ani" si multa fericire! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 10:24 pm | |
| Asa voi face! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 10:33 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Doini in Sam Mar 01, 2014 10:38 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 10:36 pm | |
| Pai stai asa, cum sa se culce??? Cand doar in gradinita ei este activitate pe tot sectorul orhidee nu are permisiunea sa inchida | |
|
| |
Doini
| |
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 10:48 pm | |
| Da,cum ziceam si la gradinita DaneiA, doar noi vorbim singure pe aici proprietarele nu sunt acasa... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 10:54 pm | |
| Iar eu stau cu flirck-ul intredeschis ca mai am nevoie de o chestie... Dar ce mai conteaza daca mai asteptam vreo ora si le facem harcea parcea gradinile | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 10:59 pm | |
| Eu mai stau un pic si te las, ca la tine e cu o ora mai devreme poti sa mai stai | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Mar 01, 2014 11:01 pm | |
| Ee, la mine e cu mai multe ore inainte ca sunt bio debusolata O astept pe Dana sa apara ca am nevoie de ea, apoi plec sa fac harcea parcea gradinile altora | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 02, 2014 7:09 pm | |
| Sa-ti traiasca si sa-nfloresca albumul tau pe flickr ! E super tare! Ai intrat si tu in randu lumii Sa ti-l pui la semnatura | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|