Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradinita Danei Caras

In jos 
+17
adrianam
duduta190578
puffy80
Paunita
DannyElle
bubu
aura
ella06
DanaA
laurabv
Cora-Maria
Myosotis
popescugp
penelopa
leonor
Doini
Dana Caras
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 16 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMar Feb 25, 2014 3:41 pm

Draga mea, DanaC, nu stiam ca vrei sa ajungi premier  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 2945718842 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMar Feb 25, 2014 4:33 pm

Ma gandeam eu ca as fi potrivita Rolling Eyes , dar nu-mi mai ramane timp suficient si pentru flori Laughing , asa ca am renuntat la idee!  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 2945718842
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee
Stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMar Feb 25, 2014 10:27 pm

Dana, sa-ti traiasca cattleyele cele noi  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 2302975194 Arata super, abia astept sa infloreasca si cea cu boboci. Sigur te vei descurca cu ele  Very Happy Stai sa vina Doini acasa si sa puna ea pozele pentru tine .
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 1:19 am

A venit Doinicu-piticu cu pozele frumoaselor Cattleya
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Felicitari Dana, sa fie sanatoase, parfumate si sa-ti aduca numai bucurii!  bounce sunny
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 12:04 pm

Multumesc frumos fetele  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 2422189467 , sper sa-mi iasa si cu ele. Sincer, am emotii. Tot vad, la unii, altii, ba-i pastaia, nu-i pastaia, s-a uscat pastaia... Aseara, dat fiind faptul ca era prima oare cand vedeam o cattleya, am inceput s-o studiez, sa vad si eu pastaia aia naravasa. Eu n-am aprofundat bine problema, ca sotul meu imi zice sec: "la buruiana aia te uiti a 5-a oara, crezi ca s-a schimbat ceva in 5 minute?" Asa ca mi s-a taiat tot elanul de-a- mi imbogati cunostintele in materie de cattleya. Si pentru ca, aseara am mai vazut 2 care mi-au placut si nu le-am luat din cauza de elan frant, n-am putut dormi bine noaptea trecuta. Ca sa nu recidivez noaptea urmatoare, dimineata, la prima ora eram la usa magazinului. Asa ca, mi-am asigurat un somn linistit pentru la noapte  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 421221538  . Si ca un bonus pentru insomnia avuta, am mai luat o dragalasa. Seamana cu brassia, dar e mai smechera si mai ales, e galbena. Si pistruiata pe deasupra. Am sa fac poze(sper ca mai bune decat cele urate de aseara!) si o rog pe Doini sa le arate ea  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 2627208998 . Inca putin si era un roman.
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 12:08 pm

Pai asa ne place, povestea spusa pe larg , nu in rezumat  Laughing De-abia astept sa vad pozele celor noi.
Sus In jos
DanaA

DanaA

Numarul mesajelor : 451
Joburi/Distractii : Bibilitul florilor!
Stare de spirit : Increzatoare
Data de inscriere : 17/02/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 12:49 pm

Vai ce-am mai ras in gradina ta Dana, in hohote Gradinita Danei Caras - Pagina 2 1317549515  e multa veselie aici!
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 1:21 pm

DanaC, imi place tare mult cum povestesti si, mai ales, imi place ca ai un simt dezvoltat al umorului  Very Happy 
Daca vrei sa-ti enervezi mai mul sotul, data viitoare cand te uiti la "buruiana", incearrca sa si vorbesti cu ea... astfel, la apostrofarea sotului, poti sa-i zici ca asteptai un raspuns de la buruiana  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 2945718842 
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 1:23 pm

Foarte tare Penelopa ! Un sfat demn de urmat  Laughing 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 3:22 pm

Dana, ai pus pozele intr-un album? Ca sa stiu de unde sa le iau Wink

Of asa imi place si mie "galagia" asta vesela Gradinita Danei Caras - Pagina 2 2302975194 cu detalii si emotii  despre orhidee Gradinita Danei Caras - Pagina 2 1982394566 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 5:26 pm

Aici pot sa spun ce vreau eu? Sa bat campii? Ca daca da, la ce mult vorbesc... Oricum promit sa n-o intrec pe Doini la scris! Cora, am pus pozele, dar cred ca deja le-ai vazut. Tocmai m-am intors de la albumul tau. Ceva, ceva seamana cu una din fetele mele. Dar probabil a mea nu-i dantelata destul!  Laughing 
Dupa ce le studiezi tu, pe ale mele, spune-mi te rog, seamana vreuna cu a ta? Eu inca sunt novice aici, si nici nu-s deschisi bobocii bine.
Pai Dana draga, la cat esti de fericita cu achizitiile de azi, orice te binedispune. Ma bucur ca te simti bine aici la mine, si oricand te astept cu drag.  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 1059784619 
Pene, ma flatezi, dar chiar imi place sa povestesc si chiar sunt vesela tot timpul.  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 421221538 
Pai tu crezi ca eu vroiam sa-l supar aseara? Evil or Very Mad  Doar am plecat sa-mi ia cadou de 1 si 8 martie(am considerat eu azi,  ca aseara a fost doar pentru 1, pentru 8, am continuat eu azi fara graba!  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 2147529457  )
Daca NU m-ar auzi vorbind cu florile ar crede ca am o problema, pentru ca eu vorbesc cu fetele mele frecvent Gradinita Danei Caras - Pagina 2 1992828207   La inceput, au fost mirati toti din casa, cu timpul s-au obisnuit . Dar imi place treaba cu asteptatul raspunsului  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 2945718842
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 5:36 pm

Sunt cam pe graba acum,dar ma revansez eu (poate maine la servici). Deci vazut placut nu plagiat te pup  Very Happy 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 6:18 pm

Frumoasele Danei:
Poza de grup a dragutelor Cattleya
Aceasta draguta isi arata harnicia  cheers 
O pelorica adorabila  drunken 
Cattleya luate astazi:
O pistruiata lunguiata  king 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 6:32 pm

Dana Caras a scris:
Aici pot sa spun ce vreau eu? Sa bat campii? Ca daca da, la ce mult vorbesc... Oricum promit sa n-o intrec pe Doini la scris!

Ei bine draga Dana, asta este locul potrivit de exprimat liber tot ce simti si ce traiesti, de batut campii in lung si-n lat de asemenea geek cheers Eu sunt campioana la acest capitol  farao clown Aici nimeni nu te judeca, nimeni nu te opreste sa te simti intr-un loc cu reali prieteni cheers 
Este un Club, este un loc de incarcat bateriile, de eliberarea emotiilor, de exprimarea dorintelor, un loc in care invidia nu exista, concurenta de asemenea, prietenia, generozitatea si buna vointa este la loc de cinste!
Este un loc in care enciclopedia fiecaruia este afisata transparent fara perdele, este locul unde te simti acasa!  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 1059784619 
Fii libera si simte-te iubita!  queen 

Eu ma simt.....
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 7:43 pm

Draga Cora, citit, citit,inteles, fericita ca n-am copiat, deci incantata ca-ti plac. Te pup. Si eu. Pa. Gradinita Danei Caras - Pagina 2 2422189467 Maine, astept verdictul final!

Draga Doini, te pup de multe ori si-ti multumesc pentru ajutor.  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 2422189467 
Ma bucur atunci ca pot bate campii in voie!  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 2147529457   Sau mai bine Gradinile? Ma simt foarte bine, si-mi pare bine ca m-ai invitat  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 1982394566 ( iar eu merit felicitari c-am venit!  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 2627208998 ) N-am apucat sa vizitez decat putine Gadini, dar am timp, ca la cumparat flori nu mai merg. Evil or Very Mad  Cora, auzi? Nu mai am loc, fie-ti mila de mine! Te rog!  flower 
Doini, te rog eu pot sa am 2 case?  Rolling Eyes  Ca si pe celalalt forum ma simt acasa   Twisted Evil  Si mi-i draga si familia de acolo. (trebuie sa ma gandesc ce spun daca sunt luata la intrebari, de unde am atatea case!  Suspect )
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 8:02 pm

Hai ca am ajuns si eu acasa si nu mai am rabdare pana maine. Deci incep prin a spune ca ma bucur ca nu mai ai loc Dana, stai sa vezi ce-ti fac  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 2945718842  Nici eu nu mai am deloc dar la o adica mi le pun si in cap dar nu ma las din cumparat  lol! Deci am fost doar in Hornbach, Obi si Auchan dar mai am de mers in Cora , Baumax si alt Auchan. Si saptamana viitoare o iau de la capat !  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 1992828207 . Revenind la cumparaturile tale de ieri-azi ce sa zic nu sunt invidioasa, cattleye am, phale nu ai cumparat asa ca ai scapat de data asta  Laughing  Stai sa-mi trag sufletu si mai scriu
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 8:37 pm

Hai ca am revenit.  Deci cattleyele tale imi par super,foarte frumoase ,chiar imi plac. Singurul lucru care nu imi place la ele e pretul  Shocked Initial am zis ca eu nu as da atatia bani,dar acum daca ma gandesc bine....daca gasesc una traznet vineri cand sper sa aduca si la Baumaxu nostru...cred ca imi iau  Embarassed  Doar una ! P.S E vreo cattleye parfumata?
Sus In jos
DanaA

DanaA

Numarul mesajelor : 451
Joburi/Distractii : Bibilitul florilor!
Stare de spirit : Increzatoare
Data de inscriere : 17/02/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 26, 2014 9:41 pm

Cata dreptate ai Doini!
Dana, felicitari pt. a nustiu cata-oara!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 27, 2014 2:56 am

Dana, fiecare are dreptul la mai multe proprietati Wink asa ca, eu cu campiii (de la terenuri) tu cu casele Laughing Va sa zica suntem latifundiari Laughing
Vezi bine ca imi vizitez prietenii oriunde stiu ca-i am, si o fac cu placere si dincolo. Crede-ma ca nimeni si nimic nu ma intimideaza, sunt mult prea puternica ca sa ma las intepata si otravita de micutii veninosi Wink (a se citi scorpioni) Laughing

Dar sa revenim la frumoasele Cattleya, de ce zici Cora ca sunt scumpe? Cat au fost Dana? Eu am vazut ieri Catt cu 38 de euro  Shocked affraid Mai da-o naibii de treaba, ca ajungem sa ne carpim fustele, ca sa nu zic altceva, ca astazi am cam fost capra cu gura colorata Laughing

Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 27, 2014 8:53 am

Pai zic ca sunt scumpe raportat la preturile noastre, cu care sunt eu obisnuita,dar care sunt mai mici decat in Europa.
In alta ordine de idei ...sper ca nu te-ai suparat pe mine,Dana,nu? Gradinita Danei Caras - Pagina 2 3926825235 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 27, 2014 5:32 pm

Doini 75 lei e cattleya. Dar 90 lei e Nelly Isler (cu 2 tije) si asta e tot timpul de cumparat la Baumax. Dat fiind faptul ca au fost primele vazute de mine si fiindca aici nu-s prea multe optiuni...
Cora, tu ma intrebi daca m-am suparat? Ce glumeata esti! Eu nu ma supar nici daca am motiv, daramite fara! N-am mai apucat sa raspund, doar am citit ce-ati scris voi.
Ma bucur ca v-au placut frumoasele mele. Nu stiu daca sunt parfumate, inca nu-mi miros. Dar am un parfum sublim in bucatarie de la celelalte inflorite.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 27, 2014 5:40 pm

Da sunt scumpite, ca sa zic frumusel Laughing fiindca sunt ele frumoase foc Laughing

Eu pe cele mici am dat 10 euro (ca ale voastre) si pe cele mari 17  Gradinita Danei Caras - Pagina 2 1317549515 Dar ai vazut ca si la mine in magazine sunt 17 euro cele mici si in gradina tropicala cea mare era 38 de euro  affraid 
Scum doamna, scump! Dincolo era mai ieftin, era o reclama haioasa, candva Laughing Asa imi spuneam si eu ca sa-mi revin in simturi  dureri de cap 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 27, 2014 5:48 pm

Aia cu halatu!
Doini, la Baumax mai toate deosebitele costa 70 lei. Din alta parte nu prea ai ce sa iei, doar phale.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 27, 2014 6:40 pm

Asa e, aia cu halatul, ca tare ma mai facea sa rad Laughing

Mda, sunt scumpe, si numai noi stim cat ne costa pasiunea asta...

Dar si aici Phalele sunt cele mai multe. Sunt gradinarii care au maxim cate 2, 3 modele din specii mai cu mot..
Pana acum am vazut doar trei feluri de Miltonii, si ma oftic ca nu am luat-o si pe cea roz, atunci cand le-am lau pe parfumatele mele, ca de atunci nici ca-m mai vazut..

De aceea mi-am si propus sa caut eu serele, ca-mi doream Cattleya si pentru ca nu gasem in magazine...
Cymbi sunt doar cei uzuali si nicidecum din aceia cu floare mare, fiindca-i tin si cresc doar pentru flori taiate... Ca cei din sera de ieri..
De preturile lor prin magazine nici nu mai spun, ca orice s-ar spune, sunt teribil de mari... Dar inca o data, desi ma repet, de aceea am cautat si serele  Basketball
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 27, 2014 7:40 pm

Este o miltonie roz, e cea mai parfumata orhidee pe care o am, cand pot pune poze ti-o arat. Daca o gasesti trebuie s-o cumperi. Mai am si altele roz dar nu sunt nici pe departe ca ea. Si Nelly Isler e grozava. Si floarea si parfumul!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Gradinita Danei Caras
Sus 
Pagina 2 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 16 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita protestanta :)))
» Gradinita(nu de copii,de flori)Paulynei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum