| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+8leonor geodezia popescugp laurabv aura Dana Caras Cora-Maria Doini 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 2:45 pm | |
| Bravo, asa este Rux, la Ikea au niste masti asemanatoare. Parte de sus a masti este ca o dantela. Fetelor, stiti cine are de pe forumul de orhidee mastile astea de le Ikea? FloryDi (daca nu i-am gresit numele) sa va uitati in albumul ei. Aura, si crezi ca acest tratament poate fi administrat si cateilor? Si eu ma oftic ca Miltonia nu este parfumata, dar sti ceva, cu nasul meu nu sti niciodata Apropo, pe cea mai noua, super parfumata, am uitat-o doua ore in galetusa cu apa Cred ca-i voi canta Good bye my love good bye Vai ce m-as oftica Am trimis mesaje de ajutor in tara legate de necazul lui Brutulica. Tot ce-mi doresc este sa nu aibe un ligament rupt. Aura, bulbi mari sunt oricum scumpi La fermierul acela trebuie sa ajung, chiar daca nu iau bulbi foarte mari, macar iau diferiti si motati. Dar sa fiu si independemta, ca daca stau sa ma rog de Frenk la fiecare nevoie de genul asta, mai bine imi bag un bat in fund! Face figuri si apoi trebuie sa-l rasplatesc ca m-a dus.. Uite eu imi doresc enorm sa ajung la Lottum (satul) vara asta, dar stau la cheremul lui! Grrr si asa ce nu-mi place sa ma milogesc Mai am pe lista un colectionar privat de orhidee, mama mama ce detine omul ala, neam de neamul meu nu au vazut asa ceva. Asta ar fi asa, o zi doar pentru sufletul meu! Si al vostru mai apoi ca am ce va arata si povesti Am sera de Cymbi pe lista si asta este o prioritate, fiindca vreau sa trimit in tara. Vreau sa ajung la sera de Cambrii de asemenea.. Asa ca, vreau masinaaaa! Nu mai pot fara! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 2:47 pm | |
| E clar ca ai nevoie. Dar nu mai tin minte, de ce nu ai ? Nu s-a reparat dupa accident? Sau tu mai ai interdictie? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 3:26 pm | |
| Masina a fost dauna totala, asa ca n-am avut ce repara.. Medicii inca nu ma lasa sa conduc, dar am condus si in tara si la drumul de intoarcere fara probleme. Aici in schimb, trebuie sa respect procedura medicilor si este mai bine sa stau cuminte. Dar, nu stiu cat voi mai rezista | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 4:25 pm | |
| Pai si pana cand e valabila interdictia doctorilor? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 4:54 pm | |
| Atat timp cat mai prezint dureri cervicale, nu ma lasa. De maine reincep si fizioterapia. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 5:03 pm | |
| Fetelor, am zapacit lanosii In sfarsit. Cred ca am scapat de ei Acesta este produsul pe care l-am folosit. Peste o saptamana repet stropirea. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am dat in sfarsit de cel mai bun pulverizator! Daca il intalniti, sa il luati! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Frumusica zilei: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ma zapaceste parfumul ei de fan proaspat. Si o poza cu mascuta mea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 5:28 pm | |
| Super! Nu am vazut pe aici nici pompa nici produsul contra lanosilor mascuta credeam ca e din plastic nu din metal...da tot frumoasa e. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 10:07 pm | |
| De ieri am spus ca este din tabla. Si cele de la Ikea sunt tot din tabla. Mi-a placut enorm planta asta carnivora. Hanca o dorinta dar imi voi lua doar cand voi avea sera [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 10:14 pm | |
| da,stiu c-ai zis de ieri ca e din metal, dar inainte sa zici credeam ca-i din plastic carnivorele nu-mi plac deloc | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 10:18 pm | |
| Asta era asa de mare si plina de "gusile" alea pline cu apa, mi-a placut tare mult. Pretul m-a tinut departe. Era peste 45€ Pret carnivor | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 10:25 pm | |
| Ei,uite ce-mi place mie, a pus acum o tipa o poza pe facebook si m-am indragostit pe loc [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]aduce cu una pe care o ai tu | |
|
| |
Doini
| |
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 10:29 pm | |
| N-am, fac parte din "ciudatele" cum le zic eu si ii plac Danielei. eu sunt genul clasic | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 10:30 pm | |
| Vai vai vai ce imi faci? Mananci calule ovaz? Cam asa sunt eu acum. Imi crapa calcaiele de draci ca nu imi pot lua si eu ce-mi doresc, ca sta bila cu ochii pe mine Bine, si eu sunt absolut tampita.. La ce cheltuieli am avut cu Brutus si Doamne fereste sa nu mai urmeze si altele Dar frate, merit si eu un premiu, ca sunt om bun Este absolut superba Cora!!! Gata, vineri sunt singurica acasa asa ca fug la Ter Laak. Vrei ceva? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 10:33 pm | |
| pai ca sa afli cate ceva de ciudatele da si tu o cautare pe google iar daca le vrei trebuie comandate pe net uite de exemplu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 10:37 pm | |
| Iti multumesc. Am mai cautat dar ma gandeam ca imi dai tu ceva mai bun de citit. Dar bine bine, ciudatica zic si eu ca este, dar este si foarte frumoasa aceasta Encyclia Octopussy Daniele le are? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 10:40 pm | |
| Ter Laak sunt aia cu phalele? Vai cat te invidiez... vreau pelorice da stiu ca nu se poate epidendrum nu are, dar de enciclya asta sigur am auzit-o vorbind acum nu mai stiu daca vroia sa-si cumpere sau si-a cumparat deja... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 25, 2014 11:02 pm | |
| Ma Cora, eu iti iau, dar cum rezista tijele, bobocii, atata drum? Ar trebui sa-ti tai tijele ca sa salvam planta, dar te induri? Asa daca si gasesc ce-ti doresti. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 6:22 am | |
| Da, ai dreptate, ei asta e ... Lasa ca poate gasesc si eu aici ceva frumos
Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Joi Iun 26, 2014 5:28 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 9:23 am | |
| Si mie imi place cea din poza Corei, e splendida! Vineri, noroc la cumparaturi Doini! Masina, role sau bicicleta? Nu stiu de ce, dar mie mi-a ramas in minte ca epidendrum e cel mai usor de ingrijit dintre orhidee. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 3:26 pm | |
| Avem o viata inainte Cora, sa fim noi sanatoase si sa avem si cu ce ne face poftele, ca eu Dana mea draga, tocmai ce am ajuns acasa de la Hornbach, unde am fost pe jos Nu am mai rezistat pana maine.. Asta-i pofta ce-am poftit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pe seara va povestesc mai multe si va arat si poze. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 4:52 pm | |
| Ce frumoase! Si Nelly Isler, si miltonie, si 3 zygo, si o phala frumoasa si nu stiu ce-i ultima din dreapta Felicitari, astea da, cumparaturi! Si Frenk, ce va zice Frenk? Doar un om esti si tu si mai exista si altceva, nu doar vande! Sa fie sanatoase si sa n-ai nici un fel de probleme cu ele! Iar tije, sa fie dragute si sa faca....fara numar! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 5:31 pm | |
| [quote="Doini"]Avem o viata inainte Cora, sa fim noi sanatoase si sa avem si cu ce ne face poftele ce multa dreptate ai! vai astea sunt micile tale cumparaturi de azi? super sunt, toate sunt frumoase si nu se facea sa ratezi asa superoferta. sa-ti traiasca! da,vorba Danei,ce zice Frenk? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 5:41 pm | |
| Frenk nu trebuie sa stie ce am facut eu astazi Iar astfel il voi pacali ca sunt fata cuminte si ca mi-am pus pofta in cui, si ii voi cere in curand sa ma duca la sera de Cattleya Frumoase si parfumate Cea pe care nu ai identificat-o, este o miltonie galbena, putin ofilita, dar cu un parfum de pici in fund Cum bine ai observat, trei Zygo extrem de frumosi si de parfumati. Pe cel cu floare mare, l-am mai avut si l-am pierdut. Asa ca, nu am rezistat sa nu-l iau. Pe Nelly asta, am luat-o ca-i frumusica, dar parfumul ei mie nu-mi place Imi miroase a sapunul lu` mamaia Mai era una, la fel dar nici chiar la fel Floare putin mai mare si mai rosie. Dar pe eticheta scria tot Nelly Isler. Pana la urma am ales-o pe aceasta fiindca tija are doua ramificatii imbobocite Iar acum, sa va spun povestea lor: De astazi mi-am reluat terapia. Clinica este in apropierea cartierului meu, la vreo 4 km de casa, in directia Hornbach-uli Cant ma masa pe mine terapeutul, eu aveamun dialog interior Cand am iesit din clinica, in loc de dreapta spre casa, am ales stanga, spre mama dracului ca am mers o gramada pe jos Cand am ajuns in Hornbach, aveam deja planul facut. Ca sa merite piciorul frumos (mersul pe jos) am zis sa fie bal, si bal a iesit. M-am intalnit cu "prietenii mei", adica tura celor care credeau ca sunt evreica, la modul cum negociam cu ei anul trecut. O doamna m-a recunoscut (greseala ei) si intrebandu-ma ce-mi mai fac orhideele si in special Vandele ,stiind de ceva vreme ca am mai multe decat a vandut Hornbach-ul in doi ani, i-am spus ca m-ar interesa sa iau cateva orhidee, dar parca nu arata prea bine.. Si ii arat Miltonia galbena Imi zice, ok, stai ca ti-o reduc la 50% Cat facea ea eticheta, ii mai arat una, apoi ii spun: "O, dar acestea chiar sunt deshidratate, uita-ti, nu sunt udate de atata vreme incat le pot scoate din ghiveci foarte usor" Rezultatul? Reduse toate cu 50% Le-am luat cu 5.99 | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 5:47 pm | |
| Ce tare esti ! Ce bine daca ar merge si la noi asa... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|