gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Noi 01, 2014 8:02 am | |
| Buna Doini.Te rog spune-mi si mie la ce ajuta vitama B1 caci am cam 3 phale care nu-s tocmai ok.Mi-am luat o fiola. | |
|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Noi 01, 2014 8:22 pm | |
| Buna Gabriela Raspund cu intarziere, fiindca nu am primit notificarea. Eu am fost sfatuita sa fac acest tratament pe cand am chinuit primele mele Phale. Ajuta la refacerea sistemului radicular. Ai citit pe facebook restul detaliilor pe care le-am dat, nu? Sau vrei sa mai scriu si aici? | |
|
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Noi 03, 2014 7:50 am | |
| Am citit si multumesc.Mi-am luat vitamina dar am amai asteptat putin pentru ca tocmai le udase nora mea si mai stau cateva zile.Ce nu am inteles eu prea bine sunt udarile consecutive.Adica una dupa alta la intervalul la care uzi orhideele?Sau intr-o zi? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|