| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+8leonor geodezia popescugp laurabv aura Dana Caras Cora-Maria Doini 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 5:50 pm | |
| Ehe Cora, daca ai sti cat m-am abtinut sa nu-mi iau si doi Denro Phala. Sper sa ma potolesc acum si sa nu ma tampesc de cap pana maine cand parca parca as merge pana la Ter Laak.. Asa, de amorul timpurilor de demult Iau bicicleta si macar asa, o Phala deosebit de frumoasa, merit si eu. Poate gasesc ceva care ma asteapta doar pe mine, mai sti? Nu am cum sa le fac poze cu "scula"" ca o are Frenk. Iar cand vine el acasa, nu sunt tampita sa ma dau de gol Voi face cu tableta sau cu telefonul si zilele urmatoare le fac poze profi | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 5:52 pm | |
| Ma Cora, nu stiu daca alti oameni fac ce fac eu Eu am tupeu cat casa si imi incerc norocul. Dar sa sti (am mai spus asta) asa faceam si in Hornbach-ul de la Corbeanca Si de multe ori imi iesea | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 6:26 pm | |
| Cu atat mai mult esti de felicitat. Si Nelly, miroase splendid, ai sa vezi. Milto galben foarte parfumat, se numeste Zorro. O am si eu, dar n-a vrut sa-mi infloreasca. Noroc mult si maine, tin pumnii! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 6:28 pm | |
| Du-te de ce sa nu te duci ca si eu ma duc maine in 4 locuri cu ocazia lu' Petruta si Paula de duminica Ma invoiesc si de la servici pentru ca sa ajung in cat mai multe locuri,asa ca vezi ...nebune suntem toate de ce sa te lasi tu mai prejos | |
|
| |
Doini
| |
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 7:11 pm | |
| superbe orhidee Doini!ma bucur pt bucuria ta.. ,toate sunt frumoase si pline de flori! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 7:47 pm | |
| Super, atunci sper ca Zoro sa ma incante si sa deschida deja prea parfumatii bobocei Multumesc Aura, imi era o pofta de asta Am facut cateva poze, dar cu telefonul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Am pus si o poza cu eroina mea, acea Phala pistruiata pe care daca nu ma insel, am luat-o in Februarie Inca mai are doua floricele, desi a fost rapusa de lanosi, draga de ea. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 8:57 pm | |
| Aura, dar daca ai sti ce parfumate sunt toate, ma rog cu exceptia Phalei. Nu le tin afara, ca imi este frica de eventualele ploil de peste noapte. Balconul meu nu este acoperit, asa ca mi-ar trebui macar o umbrela mare daca nu un rulou..., pe care Frenk il exclude din start. Am eu o idee, dar sa vad daca o pot pune in aplicare. Aici, de acum, vine vara. De fiecare data vine mai tarziu ca in Est-ul Europei, si Septembrie de fel, este frumos si calduros. Asa ca, am timp de pus balconul la cale . Mi- ar mai trebui un panou de gard de sarma cum am deja pentru pisici. As vrea sa-mi prind ghivecele orhideelor de el Da, dragutii de Amaryllisi fac a treia tija Frunzele care au crescut, chiar astazi le-am "coafat" Aura, tu le dai ingrasamant la fiecare udare? Ma uit la cel din primavara, si saracul clar este pe jumatate. Am o teama ca desi imi plac foarte mult, nu ma pricep sa-i ingras. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 26, 2014 9:07 pm | |
| Cam o data la 3 udari...ei,ar trebui sa infloreasca si anul viitor,chiar daca nu o vor mai face asa cu darnicie ca acum, nu te descuraja!chiar si pt acele 3-4 saptamani in care stau infloriti, merita sa-i ai!:-):-)
Ultima editare efectuata de catre aura in Joi Iun 26, 2014 10:30 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
| |
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 27, 2014 9:20 am | |
| Frumoase si parfumate! Sa fie si harnice! Va tin pumnii la cumparaturile de azi, sa aveti noroc si sa luati flori frumoase! Si ...ieftine! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 27, 2014 3:01 pm | |
| Multumesc Dana! La Ter Laak ieftin nu exista din pacate. Dar am hotarat sa stau cuminte si sa ma bucur de parfumatele luate ieri. Oricum este o vreme de iti vine sa te pitulesti dupa canapea | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Iun 28, 2014 6:35 pm | |
| Sunt tare fericita! Mi-am gasit "galetusele" mult dorite, si fireste ca le-am si negociat Erau 1.95€ si le-am luat cu 1€ Acum ma pot apuca sa-mi redecorez balconul. Mi-am luat si 10 muscate frumoase, si o "lamaita" asa parca i se spune polular Si, mi-am luat si un pasaroi Mi-a placut atat de mult, incat nu a contat ca are o "pana" ruginita, si alti stropi de rugina, ca astfel este si mai frumos si fireste ca am avut motiv de targuiala Cel mai mult ma bucur de galetuse. Cu toate ca la mine e greu cu tinutul florilor pe balcon, nu m-a interesat si am investit in 35 de astfel de galetuse pe care le voi folosi si in viitoarea mea sera, terasa, mai stiu eu ce voi avea. As fi luat si mai multe, dar nu mai aveau. Poate gasesc pe cineva care sa mi le faca pentru viitor. Ma apuc de treaba si sper sa si termin astazi, ca sa va arat poze. Am facut multe poze in noul si preferatul meu magazin. Au multe chestiiute frumoase, mobilier de terasa pe sufletul meu. Daca da Dumnezeu si sa nu fie nevoie sa-l operez pe Brutulica, vreau sa-mi fac un cadou.. Va arat pozele cu ce-mi doresc, mai tarziu. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pe mandruta asta, mi-am dorit-o extrem de mult. De fapt o are o vecina in geam si este inflorita din toamna, desi arata ca dracu, saraca planta. De multe ori ma gandeam sa-i propun sa mi-o dea mie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Doini in Sam Iun 28, 2014 11:14 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Iun 28, 2014 6:56 pm | |
| Ma bucur ca ti-ai luat ce ai dorit. Galetusele nu prea inteleg la ce folosesc,poate ma lamuresti Pasaroiul imi place foarte mult. Pe phala o "cunosc" am avut de mai multe ori ocazia sa o iau, e foarte draguta. Sa ne arati si poze cu muscatele. Spor la treaba . | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Iun 28, 2014 7:08 pm | |
| Stai ca-mi trag sufletul, ca iar am mers pe jos ca Lula, si m-am intors cu bratele pline si cu agaricii dupa mine.. Uite Cora, pentru asta imi doream galetusele. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Balconul meu este foarte mic. Incerc sa lucrez la verticala ca altfel nu am cum. Am un gardulet sa-mi protejeze pisoiasii de tampenii si de acest gardulet pot prinde galetusele in care pot pune orice flori vreau eu, dar in principiu le-am luat pentru orhidee. Am nevoie de inca foarte multe, sau ma rog de atatea cate orhidee am. Dar, voi cumpara si mascutele dantelate si le voi face un sistem de prindere pentru perioada calda cand poate scot orhideele in balcon. Ma rog, in primul rand, le-am luat pentru viitor pentru ca mi-am amenajat in minte viitoarea sera. Imi este teama ca la pretul asta, nu mai gasesc eu galetuse.
Ultima editare efectuata de catre Doini in Sam Iun 28, 2014 11:32 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Iun 28, 2014 7:10 pm | |
| Gata acum am inteles, super idee ! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Iun 28, 2014 7:48 pm | |
| Vei avea un balcon, grozav! Bine ca ai gasit ce-ti doreai! Frumos si deosebit, Pasaroiul! Si phala imi place, e asa de delicata! Brutulica se va face bine, fara operatie. Suntem optimiste! Doamne ajuta! Spor la treaba!( Vezi ca maine e sarbatoare mare) | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Iun 28, 2014 8:12 pm | |
| Ei da!asa ce-mi place diversitatea de la tine din balcon!si nu stiu de ce, dar cand vad ca -ti plac si muscatele in egla masura,sau ma rooog..pe'acolo,asa ce ma bucur...regina balconului impodobit cu flori este muscata!se stie!!!gaetusele le-ai luat super pret!eu aici am dat echivalentul a 3 euro/una...da treb.sa le faci o gaurica'n fund sau daca nu sa fii atenta dupa fiecare ploaie sa scurgi apa din ele,altfel se inneaca orhideele,,astept foto cu baconul tau primenit. | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 3:07 am | |
| Pai ce diversitate ma Aura, ca nu mai am mai nimic. Passi mi-au murit, am ramas doar cu una. Clematitele, toate sunt de ras, asa ca nici nu-mi vine sa le mai pun la socoteala, desi una draguta de ea a inflorit. Cu ce ma pot fuduli eu si o fac cu toata fiinta mea, este leusteanul din ghiveci. Este fenomenal si asa de mult ma bucur ca a rezistat peste iarna. Acum cu muscatele astea zece, nu e cine stie ce in balcon. Mai am nevoie de cel putin zece. M-am fatait toata seara cu o parte din orhidee prin balcon. Inca este frig noaptea si nu as risca sa le damblagesc. Mai am patru ghivecele cu rosioare amarate, pe care le-am luat de la o florarie a unui supermarket. Nici nu stiu daca sunt comestibile Vanzatoarea imi spunea ca sunt de decor . Dana, iti multumesc de atentionare In principiu respect Duminica si nu fac mai nimic, dar acum stiind ca este sarbatoare, cu atat mai mult. Sa dea Dumnezeu ca Brutulica al meu sa se faca bine, ca tare ma mai doare sa-l vad schiopatand. I-am promis ca daca se face bine, il duc in fiecare seara in parc sa alergam dupa iepurasi si sa mancam impreuna inghetata de la dozator. P.s. Imi cer scuze de cum am scris mai devreme. Am folosit telefonul si este infiorator sa-l folosesc astfel, dar pe el am pozele. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 3:09 am | |
| Deja nu ma mai mir ca Diana ta are gusturi comune cu ale mele , dar ma bucur teribil de fiecare dara cand mai descoperi cate ceva Nu este un pasaroi de valoare, dar este frumusel fata de alte decoratiuni pe care le gasim prin magazine. | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 10:05 am | |
| Chair vroiam sa te felicit pt. rosii ! Eu anul asta nu am pus deloc. La Bran startul unde puneam rosii l-am umplut cu irisi In schimb Paulica, baiatul sotului meu, care sta in Germania, s-a molipsit de gradinareala si si-a pus el la germinat rosii si ardei iuti si i-au crescut de mai mare dragul. De rusine am luat si eu doua rasaduri de rosii din piata si soacra mea le-a pus in 2 ghivece mari, asa sa nu zica el ca nu am deloc.... nici o rosie ! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 1:42 pm | |
| Laura inovator si succes! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 1:55 pm | |
| si eu vroiam sa zic de rosii uite domnule ce fata vrednica eu in toata gradina nu am rosii cum are Doini pe balcon na eu zic ca sunt din cele cherry poti gusta una mica mica nu se intimpla nimik imi place tare mult chestia cu galetusele dar ai grija fiind de tabla galvanizata se vor rugini daca ramine apa in ele si mai ales ca pui ceva substante de intretinere la orhi se vor face urit inauntru cred ca vroiai sa le tii orhiile un pic mai sus in galetusa si pe fundul ei sa stea apa .. vorba la Aura totusi sa ii dai o gaura sa se scurga apa arata tare bine na ceva frumuseti in balcon ar arata si niste impatiens sporul casii din ala cu floarea mare sunt foarte de efect alaturi de muscate uite cum sta de plina de floricele bineinteles daca iti plac eu am luat un lastarel mic mic anu trecut de la gabriela 61 si uite cit e de mare si infloricioasa anu asta pe la tine pe acolo cred ca sunt mult mai frumoase si de efect decit astea simple de la noi portocalie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]alba [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]rosu batuta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]roz batut [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|