| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+8leonor geodezia popescugp laurabv aura Dana Caras Cora-Maria Doini 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Aug 30, 2014 7:06 pm | |
| Cochetelor, cele care nu ati vazut deja albumul pozelor de sambata trecuta cand am fost la Gradina tropicala, pe Sun Photo sau pe Facebook, va dau link-ul acum: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]M-am ales si cu 3 papuci. Voi pune si poze cu ei. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Aug 30, 2014 7:37 pm | |
| Vazut, placut, oftat si hranit sufletul cu mult frumos! Multumesc! Sa-ti traiasca sanatosi, papucii! Sunt superbi! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Aug 30, 2014 7:59 pm | |
| Mi-a placut enorm sa revad acest loc. Am vazut doua exemplare de Vanda pe care acum mi le doresc si ti le doresc Vanda Tricolor Var. Suavis si Vanda Brunnea. De data asta am fost singurica, Frenk lasandu-ma acolo pentru cateva ore, el ducandu-se la un job pe care il avea in zona. Astfel am avut timp sa fac turul gradinii de doua ori cu tot cu serele aferente Am stat foarte mult langa Vanda Tricolor, de parca era a mea si o aratam lumii. Ce zapacita mai sunt! Ii opream pe vizitatori din drum si ii puneam sa o miroasa De data asta in sere nu prea am avut ce admira, Cymbi, papuceii si Phalele erau in formarea noilor tije.... Dar spre deosebire de data trecuta cand am simtit ca innebunesc de bucurie si de placere, de data asta nu a mai fost diferit. Recunosteam multe specii, nu ma mai entuziasmam atat de mult stiind ca pe multe din ele le detin si eu Aaa, si desi poate suna ca la nebuni, m-am bucurat sa vad ca aveau si ei plante palite sau mai stiu eu cu ce pseudobulbi zbarciti si urati.. Asa ca se i tampla si la case mai mari Multumesc frumos Dana Eu am o mare dambla cu Papuceii astia. Imi plac de mor! :!1:Sper sa ii ingrijesc cum trebuie si sa-i revad infloriti. In stadiul asta l-am luat pe mandru : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iar astazi arata asa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Spre deosebire de cei luati anul trecut, acestia au florile mici. Mi-a ramas mintea si la alte doua modele, dar 34€ e cam mult | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Sept 07, 2014 5:33 pm | |
| Papucei mei astazi: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Din pacate floarea celui inchis la culoare n-a tinut foarte mult. Ieri a cazut. Probabil era inflorit de ceva vreme. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Sept 07, 2014 8:20 pm | |
| Frumosi! Poate are de gand sa-ti faca o surpriza placuta cel grena, cum ti-a facut cel alb in iarna! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Sept 30, 2014 8:20 pm | |
| Eu am muscate explodate [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Iar leusteanul meu, merita un premiu la cat de harnic este. P.s. Habar n-am daca asa trebuie sa fie, dar e mare veselie la mine in balcon, veselie data de culoare atat de vie a muscatelor mele explodate | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Sept 30, 2014 8:26 pm | |
| Am omis sa va arat si mai noua mea cana [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Hai fie, si o poza impreuna cu muscatele explodate [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dana Caras
| |
| |
Doini
| |
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Oct 02, 2014 8:40 am | |
| Si ce la tine e o problema cu "hoinareala" ? E cu folos spre deosebire de "hoinareala" mea! Aici, n-am mai vazut ceva frumos de nu mai tin minte cand! | |
|
| |
Doini
| |
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Oct 02, 2014 2:22 pm | |
| Spune-i ca doar vrei sa vezi ceva noutati , nu sa le si cumperi. Si acolo, daca apare ceva deosebit ...si acasa nu ai... ce norocoasa esti ca n-ai venit degeaba si... poti pleca cu bratele pline. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Oct 02, 2014 2:36 pm | |
| Ce crezi ca fac? ma lingusesc precum o mata, poate poate cedeaza si ma duce la o sera unde am aflat ca au : Beallarra, Brassia, Burrageara, Colmanara, Degarmoara, Goodaleara, Miltassia, Miltonidium, Odontioda, Odontocidium, Oncidium, Sanderara, Vuylstekeara, Wilsonara Am la fiecare si cate o poza, dar daca le mai pun si pe astea, imi cresc ochii ca la melc cotobelc | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Oct 02, 2014 5:59 pm | |
| Acolo, chiar cred ca va fi un spectacol pe cinste! Sa faci multe, multe poze! Tin pumnii, poate te ajuta sa ajungi! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Oct 03, 2014 7:40 pm | |
| Pumnii tai, ma vor ajuta cu siguranta sa patrund in minunatia de sera.. Sper ca sapatamana viitoare sa ma duc chiar eu singurica pe bicicleta. Am descoperit pista de biciclete care ajunge acolo. Astazi in schimb, am comis-o la Ter Laak. Dar, am fost dezamagita ca modelele disponibile ba nu erau deosebite ba pe majoritatea le aveam deja... Nu-mi venea sa cred ca voi pleca din sera fara cel putin o orhidee. Atunci, mi-a venit ideea M-am dus la una din angajate cu botul pus I-am spus ca nu se poate asa ceva, ca eu mi-am tabacit fundul pe saua bicicletei pana la sera si nu se cade sa plec cu mana goala.. M-a intrebat ce as vrea... E, pai asa mi s-au marit ochii in cap Am ajuns cu ea in partea de depozit a serei unde dragutele erau deja ambalate si isi asteptau drumul... apoi am ajuns la banda de lucru, si acolo am gasit ce mi-am dorit. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ce fata explodata de bucurie pot sa am | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Oct 03, 2014 7:50 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Oct 03, 2014 9:01 pm | |
| Frumoase, diafane! Sa fie sanatoase si sa-ti bucure sufletul, mereu! Poate avem noroc si saptamana viitoare (sau cand va fi sa fie!), vedem alte frumuseti! Niste "cambrii"! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Oct 03, 2014 10:08 pm | |
| Multumesc frumos Dana Sa dea Domnul sa le vad reanflorite si pe ele Imi place de mor cea alba, cu limboiul ei cu tot Am rugat pe cineva din sera sa ma sune cand mai au limbute din astea Voi ajunge si la Cambrii, ca mor de curiozitate sa vad atat de multe specii si hibrizi.. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Oct 04, 2014 9:38 am | |
| Sunt foarte frumoase phalele, sa-ti traiasca. Din felul celei albe nu am vazut inca la noi. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Oct 04, 2014 1:55 pm | |
| Multumesc Cora. Eu prima oara am vazut poze cu limbute din astea, pe forumul de orhidee. Insa in realitate, sunt mult mai frumoase. | |
|
| |
Luminita81
Numarul mesajelor : 214 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Natura, Gradinarit Stare de spirit : Optimista, in general Data de inscriere : 06/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Oct 30, 2014 11:27 am | |
| Frumoase, frumoase, Doini! Cred ca daca as ajunge intr-o sera din aceea.....wowwwwwww! Vise...tata, vise! Succes sa gasesti toate soiurile pe care le doresti | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Oct 30, 2014 1:07 pm | |
| Merci Luminita Intre timp mi-am mai luat cateva modele frumusele | |
|
| |
Luminita81
Numarul mesajelor : 214 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Natura, Gradinarit Stare de spirit : Optimista, in general Data de inscriere : 06/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Oct 30, 2014 1:45 pm | |
| Sa-ti traiasca, draga mea! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Oct 30, 2014 6:13 pm | |
| Mai ai loc sau ai exterminat aparatura domnului coleg de aparatment Unde ai disparut de-o vreme-ncoace ? Lucrezi la gradina bisericii ? | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Oct 30, 2014 6:16 pm | |
| Pai chiar asa, de ce nu te lauzi si aici cu noile achizitii? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|