| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+8leonor geodezia popescugp laurabv aura Dana Caras Cora-Maria Doini 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 2:22 pm | |
| Laura, eu am strans vara trecuta seminte de rosioare fel de fel, si ce crezi? Am uitat unde le-am pus Rasad nu am cumparat ca am zis sa cumpar rosia in ghiveci gata mare. Cand m-am dus sa cumpar, m-am socat! 14,99€ un ghiveci Pai imi cumpar de la turici 14 kg de rosi si gata. Pe astea pe care le-am luat de la florarie, chiar le-am luat din mila. Nu stiu daca isi vor reveni. Au fost neudate pana cand au ajuns fara o frunzulita. Macar rosioarele sunt gustoase. Dupa ciusca sufar si eu. O manac si goala asa de mult imi place. De multe ori imi mai pun o portie de ciorba, doar pentru ca mi-a mai ramas din ciusca O folosesc in mancare, in salate.. Trebuie sa-mi iau un ghiveci, dar si acela este vreo 8€ Geo, merci de idee. Imi plac si mie floricutele astea dar nu stiu de ce, tot timpul le-am considerat fragile Aura are dreptate, muscatele imi par reginele balcoanelor. Daca aveam masina ma duceam direct la sera pe care am descoperit-o, si imi faceam de cap.. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 2:27 pm | |
| sunt fragile dar cum se rup cum infig si se inmultesc iar din locul unde se rup cresc si se indesesc sunt tare puioase | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 2:30 pm | |
| Super! Imi suna bine puioasele astea Chiar acum vreau sa ma duc pana la gradinarie. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 2:39 pm | |
| sa ne bucuri ochii cu soiurile de la voi gabriela 61 are mulllte adica avea anu trecut multeee culori cred vreo 7-8 am luat si eu ce mi-a dat zgircioaba ca da cu lingurita nu cu polonicu ea le avea frumoase foc nu pot sa spun cit de frumoase da e zgircita o pirasc ca mi-a promis un clerodendron de ala thomsiane alb cu rosu de vreo 2 ani ii inmulteste si dupa ce se fac frumosi nu imi mai da ca se fac frumosi foc si ii pastreaza iar pt ea da las ca ajung eu la ea il scamotosesc tot | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 4:09 pm | |
| Nu va bucur cu nimic, ca era inchis | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 4:33 pm | |
| Lasa ca te duci maine. Diseara facem galerie Olandei, v-ati pregatit? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 4:55 pm | |
| Da, dar maine este Frenk acasa si nu as fi vrut sa ma vada cum vin incarcata de flori si mai stiu eu ce voi gasi.. M-am pregatit si sper sa va si placa Aici a inceput deja nebunia. Toti copiii au vuvuzele Berariile de colt de starda sunt pline de veseli betivi imbracati in portocaliu. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 5:07 pm | |
| Da vom fi pe faza. Eu zic ca-i bateti pe mexicani fara probleme. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 5:09 pm | |
| Oricum, trebuie sa-i batem Il astept pe Frenk acasa gatita pruna | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 5:21 pm | |
| Doini din gradina mea pt tine ceva de ultima ora [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 5:27 pm | |
| Esti mortala Cum adica gatita pruna ? Sera cu muscate are un site ? Ce muscate are zonale ? Clasice sau si ceva fitosenii ? | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 5:35 pm | |
| pai da ca vrem si noi nu de alta | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 5:57 pm | |
| Cam asa sunt de gatita: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pruna, nu gluma Merci Geo, l-am vazut si la tine in gradina si este intr-adevar o frumusete! Laura, eu doar am vazut serele si ca scria cat tot geamul de mare, ca au muscate de vanzare. Vreau musai sa ajung acolo, dar... | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 5:59 pm | |
| ha ha ha ce misto de impopotonasi | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 6:10 pm | |
| Si mie imi place. Dar nu a venit Frenk ca vreau sa-l vad si pe el cu palariuta si pamponel ca data trecuta v-ati impopotonat la fel | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 6:56 pm | |
| In cea cu palarie esti asa de dulcica...Cu asa suporteri, meciul e ca si castigat! Si ce frumos e in balcon! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 7:54 pm | |
| mama cum joaca astia stai cu ochi lipiti de ecran | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 8:03 pm | |
| Iar noi ne tinem de prosti: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 8:24 pm | |
| Aratati super, iti sta foarte bine cu peruca Da fa o mica pauza si coordoneaza un pic jocul olandezilor de pe teren ca mi-e teama sa nu fie in seara asta ultima ocazie de impopotonare | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 8:38 pm | |
| Sa va spun ca Frenk se roaga? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 8:49 pm | |
| Cu folos ! Nu pot sa cred ce noroc ati avut ! Hai sa va vad in prelungiri acum | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 8:52 pm | |
| 1-1 si 11 m pt olanda ii tin punmi lui hunthelar | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 8:53 pm | |
| si gooollllllllllllllllllllllllllllllll 2-1 pe olanda | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 8:54 pm | |
| Hai ca a fost tare de tot ! Felicitari ati castigat si de data asta | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 29, 2014 9:09 pm | |
| A fost un meci de infart! Mexicanii si-au luat-o asa cum speram.. la sfarsit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Doini in Dum Iun 29, 2014 10:10 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|