| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+8leonor geodezia popescugp laurabv aura Dana Caras Cora-Maria Doini 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iul 25, 2014 7:43 pm | |
| Frumoase noile fete. Si eu as zice ca seamana cu zygo ce-ai lasat in magazin. Sa fie sanatoase si infloritoare mereu. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iul 25, 2014 7:47 pm | |
| Da e o beallara clar ce ai tu,asa zice si Andrea Emilia. Ea a scris in graba beleara...de fapt e beallara Acum nu stiu ce vrea sa zica cu Cross, ca nu e nicio beallara cu numele asta, dar cred ca a vrut sa zica cross, adica incrucisare,ca beallara e o specie obtinuta din incrucisarea a 4 alte specii, printre care si miltonia. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iul 25, 2014 7:55 pm | |
| Da, cross, adica incrutisare. Dar cele lasate in magazin, erau ca ciudatica, poar ca ciudatica este creata.. asa ca o pelorica Multumesc frumos Dana | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iul 25, 2014 8:22 pm | |
| Am vazut ca ai si cativa dendro frumosi, imi plac mult. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Iul 26, 2014 6:28 pm | |
| Am si am vazut ca ti-au placut! Primesc pe telefon diverse sunete la anumite noificari, iar aseara, priveam cu drag cum pui la favorite plantutele mele Pun si aici pozele dragutelor postate pe Flirck [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Pe aceasta, de cand am luat-o, nu si-a pierdut nicio floare, desi erau toate inflorite. Sper sa fie eroina ca si cea a vecinilor mei, pe care o admir din toamna saa de cand nici eu nu mai stiu.. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si Dendo astia si-au pastrat integral florile spre deosebire de cele doua Nelly si Brassi luate in aceeasi zi.. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Iul 26, 2014 6:36 pm | |
| Stiti ca am Amaryllisii infloriti la a treia tija? Pe unul am ratat sa-l fotografiez.. Dar pe acestia i-am bagat intr-o sesiune, acum doua seri. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si o poza cu "Maimutica" parfumata. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iul 27, 2014 8:26 am | |
| Ce tare esti cu Doinii cu amaryllisii...sunt minunati. Eu nu m-am priceput la ei deloc, asa ca am renuntat. "Maimutica" ce neam e ? E tare draguta ! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iul 27, 2014 8:46 am | |
| Doini, florile tin foarte mult timp la dendro phale. Da, sunt minunati si ei si ele! Si crinii sunt superbi!
Laura, Maimutica e o vanda. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Iul 29, 2014 6:19 pm | |
| Multumesc Laura, si eu am emotii cu Amarillysii. sper sa reuses sa-i vad si reanfloriti. Multumesc Dana ca I-ai raspuns tu Laurei | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Iul 29, 2014 6:25 pm | |
| Astazi m-am cadorisit dar asa, ca un bandit Le-am facut poze afara, ca in casa ma astepta Frenk, care stia ca sunt plecata cu treaba [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Iul 29, 2014 6:40 pm | |
| Sa fie sanatoase cadourile pe care ti le-ai luat si sa-ti aduca doar bucurii! Bineinteles ca abia astept sa le vad, una cate una, cand se va putea. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Iul 29, 2014 6:44 pm | |
| Pe micuta asta am mai avut-o dar am pirdut-o. M-am bucurat sa o regasesc. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].Draguta asta are un parfum seducator. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Doini in Mar Iul 29, 2014 6:45 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Iul 29, 2014 6:45 pm | |
| Sa-ti traiasca dar...inca un mini Mark ? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Iul 29, 2014 6:51 pm | |
| Multumesc frumos!!! Dana, sunt pusa pe nebunii si nu e bine! Adevarul este ca am plecat in cautarea unui insecticid, si m-am intors cu trei orhidee. Sper sa fac rost maine de insecticid ca ma duc in sera Ei bine, da, al treilea Mini Mark. Nu ma pot stapani cand il vad. Pur si simplu nu pot sa plec fara sa-l iau. In acest moment il am pe cel luat de la Gradina tropicala care de fapt este format din doua plante, si pe acesta de astazi. Pe primul meu Mini Mark l-am daruit prietenei mele din tara cand i-am trimis Vanda, si ce mai mare bucurie este ca a si reanflorit la ea. Mi-a trimis o poza pe Viber. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Iul 29, 2014 7:00 pm | |
| Scriu si pun pozele de pe telefon si este al naibi de greu. Asa ca imi cer scuze ca le postez cu taraita. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Mai am cateva poze de pus, asa ca voi reedita mesajul. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iul 30, 2014 7:55 am | |
| vai de mineeee...ce frumoase sunt!!mie cel mai mult i-mi plac phalele cu florile mici...mici si dese!axact asa cum arata astea sunt phalele mele preferate..superbe!sa te tina vesela cat mai mult!! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iul 30, 2014 2:50 pm | |
| Frumoase, sa-ti traiasca sanatoase si sa fie harnice! Cea de care zici ca miroase frumos e Colmanara Jungle Monarch, o am si eu. Cand e inflorita si e in bucataria mea, ai mei ma intreaba ce-am facut bun de cate ori intra in bucatarie | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iul 31, 2014 7:36 am | |
| La multi ani !! Sa fii sanatoasa,fericita si iubita! Si sa vedem si poze cu copilasii tai pe aici in curand | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iul 31, 2014 8:19 am | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iul 31, 2014 8:21 am | |
| La multi ani ! La multi ani! La multi ani! Fericire....cat cuprinde! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] O zi fericita, o viata fericita! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iul 31, 2014 2:24 pm | |
| Va multumesc din suflet fetelor cochetelor! Sunteti peste tot si mai ales in inima mea ! E? Vedeti ce declaratie frumosa v-am facut si eu?! Sa te auda Dumneazeu Cora, ca ceasul meu biologic in curand va avea nevoie de vaselina Aura, esti o dulcica si te pup mult (zi merci ca nu te manac ) Iti multumesc foarte mult pentru ganduri, urari, dar mai ales pentru prietenia pe care o avem de peste un an, deja. Fericire cat cuprinde Dana, ca asta mi-am si propus! Sa gasesc fericirea oriunde ar fi ea, chiar si sub canapea (Am mai gasit eu bani, asa ca stiu ce zic ) Apropo de trezit.. Am facut-o cu ochii atintiti pe doua Vande.... superbe!!!! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Aug 05, 2014 1:40 am | |
| Am ramas codasa si nu am apucat sa va arat pana acum, prea frumoasele mele bucurii: Pe Moonlight Blue, am luat-o ca si cadou din partea surorii mele, printre alte cadouri sponsorizate [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pe acesta minunatie de hibrid de Sanderiana, am primit-o din partea serei: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]M-am dus intentionat in sera pe 30 Iulie, ca sa strig in gura mare ca urmatoarea zi era ziua mea de nastere Am primit mai mult decat as fi visat! Este absolut fermecatoare! Sper sa-i fie bine si sa ma bucure ani multi!!! P.s. imi urez singura toate astea, ca sa ma auda Universul Am avut un shimb de mesaje cu Anca Nicolau pe Facebook, ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) absolut savuros privind culoarea frumuselei mele, eu avand mari obsesi ca nu puteam numi culoarea exacta a Vandei. Intr-o clipita, m-am luminat si am zis STOP! Are culoarea blanii de camila si chiar asa cred ca e Voi ce ziceti? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Aug 05, 2014 7:30 am | |
| Sa-ti traiasca cadourile sunt foarte frumoase ! Am incercat sa aflu cum ii zice sanderienei dar nu am reusit... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Aug 05, 2014 8:25 am | |
| Sa-ti traiasca sanatoase cadourile sunt grozave! Fermecatoare, asa cum ai zis! Cred ca trebuie s-o am si eu si sa ma duc in vacanta in desert cu ea cu tot (sa aduc camila, e mai greu! Am pierdut ocazia sa ma marit cu un arab cu zeci de ani in urma, care vroia sa-mi dea zestre nu mai tin minte cate camile!) Asa, am sa vad exact daca seamana culoarea vandei cu blana camilei, pe viu! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Aug 05, 2014 2:55 pm | |
| ai ma Dana,ca daca te maritai cu arabul ,trebuia sa te supui religiei lor,si nu era asa roza treaba..mai bine ca nu...uite acu ai un balcon plin cu orhidee si esti sefa lor! da o vizita-n desert si o plimbare /camila ar fi misto!o data-n viata! Doini sunt superbe,vandele!da de bulbi te-ai mai interesat?ce zici? de lalele si narcise,.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|