| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Dec 24, 2013 8:58 am | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Dec 24, 2013 11:22 am | |
| Ai dreptate Myo, numai ca, in general orhideele nu sunt ieftine, iar eu oricum as vrea sa trimit in tara Vanda, Cattleya si Cymbi, care oricum sunt scumpe. Diferenta ar fi prin calitataea plantelor pe care le-as alege cu mana mea din serele producatorilor, numarul tijelor sau pseudobulbilor si, oricum ar fi, tot vor fi mai ieftine ca cele care se vand la pret intreg, in marile magazine. Nu stiu, este o idee si poate voi incerca ceva in viitor. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Dec 25, 2013 10:05 pm | |
| Ultima bibilica adusa in gasca colorata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am luat-o pe 23 Dec. dintr-un magazin turcesc, unde intrasem sa cumpar rahat Nu este prea vesela, dar are floarea aproape cat palma mea. Are o singura tije, care este si franta si pe care am bandajat-o cu leucoplast Avea doar 3 flori, printre care una era ofilita. Avea pretul 1.99 dar i-am spus turcului ca daca nu mi-o da cu 1€ nu mai cumpar rahat de la el | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Dec 25, 2013 10:20 pm | |
| Esti mortala Doini Bravo Mie imi place floarea, mai ales ca zici ca e mare....seamana cu mea cea "batrana "pe care o am de 4-5 ani si acum are tija florala. Oare cum se face sa aiba mai multe tije ? Cu ingrasamant ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Dec 25, 2013 10:36 pm | |
| Sunt mult prea novice ca sa raspund intrebarii tale, dar am citit pe un forum olandez ca ar fi un secret Se numeste orchid focus. Eu inca nu am apucat sa-l caut. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cred ca mai poti incerca si cu pelvurizari pe frunze, colet si tije, cu CropMax, o data la 10 zile, dar nu mai mult de 3-4 aplicari. Eu inca nu am folosit Cropmax-ul, dar sunt multi iubitori de orhidee care folosesc acest trick Si mie imi place modelul asta de Phala. Are "nasul" asa de mare si atat de potrivit in contrast cu petalele mari si albe, chiar ca ale unui fluture Te felicit Laura! 4-5 ani e ceva pt o orhidee crescuta in apartament. Inseamna ca ai mana buna si ca le si iubesti | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Dec 26, 2013 12:19 am | |
| Doini, ti-am vazut pozele si nu pot decat sa te felicit din toata inima! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Dec 26, 2013 12:48 am | |
| Ma bucur ca ai facut asta Georgi, si iti multumesc pentru complimente! Florile, sunt mult mai frumoase in realitate dar, din nefericire, eu sunt un fotograf parat Am invatat cate ceva despre ele si sper sa le vad si reinflorind, ca de luat pentru o perioada nu mai iau. Poate, doar daca si cand ajung la sera de papucei Fiindca, am ajuns sa nu mai am loc, si imi este teama ca deja lacomia mea face ca ele sa stea destul de inghesuite... Daca nu ne mutam pana la vara, nu stiu cum se vor simti in casa. Norocul lor dar si al meu in cazul asta, este ca aici nu e soare zilnic sau nu este puternic ca in tara, si le pot tine la ferestre. Doar Vandele si Cymbi ar putea sta agatate in balcon. Ale tale ce fac? Te-am mai intrebat acum cateva zile dar cred ca nu ai vazut mesajul | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Dec 26, 2013 8:51 am | |
| Am raspuns... Sunt pline de lanosi, una s-a dus deja. Am ajuns din lips timpului sa limitez la maxim ghivecele. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Dec 26, 2013 5:20 pm | |
| Rusine sa-mi fie ! Eu ziceam ca tu nu ai vazut mesajul, cand colo, chiar eu sunt "chiorpaca" Am mai gasit si eu cate un lanos, si asa ce bine ma simt cand le rup capul Inca nu mi-am cumparat un insecticid, dar mi-am luat lupa Dar, cred ca voi cumpara totusi ceva, si le voi aplica un tratament | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 27, 2013 6:00 am | |
| Pentru ca astazi e sarbatoare, o sa ma ocup de flori , asa ca orhideele vor fi curatate cu mare grija de lanosi. Dupa sarbatori vreau sa ma duc prin magazine sa imi cumpar trei orhidee, sa le vad inflorite, cele pe care le am deocamdata nu au decar radacini noi. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 27, 2013 10:41 am | |
| Noi am fost in Dedeman inainte de Craciun sa ne uitam dupa o bara de atasat la galerie (pentru ghivece suspendate desigur ) si ne-am intors cu 3 orhidee . Eu n-am vrut sa le luam, dar a insistat Cornel, ca i-a placut una alba pelorica si una ca un pomisor cu multe floricele | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 27, 2013 11:48 am | |
| la multi ani Stefana de sf Stefan | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 27, 2013 5:39 pm | |
| Mama mia Pene, ma flatezi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]O voi face cu mare bucurie, mai pe seara, fiindca acum, ma invart ca Lula nebuna pe langa noul meu papuc | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 27, 2013 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 27, 2013 10:03 pm | |
| Astazi, ca si Georgi, mi-am propus sa kill-aresc lanosii si sa-mi refac aranjamentul cu Cymbi deoarece s-au trecut florile. Cum imi bibileam eu florile, am mai tras si o sedinta foto si cand am ajuns la papucel, mi-am amintit de papucelul Laurei si, cu toate ca afara era o vreme de stat pitulit sub plapuma, m-am infofolit bine, mi-am luat si gentuta de sport si o bundita de blanita, ca sa-l pot aduce in conditi cat mai bune si ferit de vant si ploaia rece si, am plecat pe jos catre gradinarie. Mai aveam putin si vorbeam ca Lula nebuna de una singura pe strada, rugandu-ma sa gasesc si eu unul Ei bine, am gasit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Aveam un vas de lemn, cumparat de la second hand, special pentru el. Atat de tare mi-l doream [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Are o floare uriasa, nu mi-l imaginam chiar asa, cu toate ca-l vazusem de zeci de ori in poze pe internet. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cateva poze pentru Geo [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Se poate observa dupa numarul de poze, cat sunt de incantata si de fericita ca l-am gasit Am cerut cateva cuti de carton, 3 mai exact, si l-am infofolit bine si cu bundita de blanita si a ajuns teafar si nevataman in gasca vesela si colorata.
Ultima editare efectuata de catre Doini in Sam Dec 28, 2013 4:29 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 27, 2013 10:12 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 27, 2013 10:58 pm | |
| Adica numai pentru Geo pui matzele la vitrina Papucul e superb. Daca infloresc si copiii in jur va fi de vis. Se potriveste foarte bine in vasul de lemn. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 27, 2013 11:10 pm | |
| Categoric NU!, dar stiu ca ea isi manifesta de fiecare data adimiratia mai mult pentru pisici decat pentru orhideele pe care le postez Din cate am mai citit, papuceii sunt destul de mofturosi cand e vorba de reinflorit, tocmai de aceea l-am ales pe acesta, in ciuda faptului ca mai erau cativa cu florile si mai mari , dar nu aveau puisori. Va sa zica, l-am luat si cu capul nu doar cu ochii si cu inima Si, mai sper sa am noroc, ca si cu cel cu frunze pestrite, sa imi faca "hanca" o tija, cat mai repede. Sa va spun de unde mi se trage acest "hanca". De la un banc. Unul din foarte putinele bancuri pe care le stiu, si are legatura cu papucii, de aceea, imi si permit sa scriu acest banc aici. Tiganul vine nervos acasa si se ia de nevasta-sa: - Fa Pirando, eu m-am saturat de tine bag divort! - Ce ai ma tigane, cu ce te-am suparat? - Fa Pirando, tu esti gospodina asa in felul tau, dar esti proasta. Uite: ce avem noi sub pat si incepete cu "H" ? Sta tiganca ...se gandeste.... - Nu stiu tigane, is proasta. Ce este? - Ho pereche de papuci fa natango! Da tigane sunt proasta, dar spune si tu ce avem sub pat si incepe tot cu "H". - Pai nu stiu fa, ce e? - Hanca o pereche de papuci bai tigane, vezi ca si tu esti prost? Intr-o alta ordine de idei, as vrea sa mai deschid un topic la orhidee, special pt Pene , care m-a flatat in astazi, cerandu-mi sa-i indic cateva orhidee parfumate Daca nu-mi arata orhideele cat de curand, o fugaresc cu tot cu matura Eu am cateva care-mi incanta nasul | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 27, 2013 11:20 pm | |
| Si o poza facuta astazi cu cel verde, complet deschis [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Daca mai vreti poze, sa-mi spuneti ca am o duzina, facute chiar astazi | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 10:32 am | |
| Mie nu-mi plac "papuceii" ... floarea seamana cu gusa unui pelican ... sau, si mai rau, cu un testicul | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 10:54 am | |
| Sunt frumosi papuceii,nu m-am gandit ca seamana cu.... | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 12:06 pm | |
| Doini sa-ti traiasca papucelul Ma bucur mult ca l-ai gasit, iti impartasesc bucuria Muschiul de deasupra e uscat sau .....? Imi place mult cum arata. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre laurabv in Sam Dec 28, 2013 12:11 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 12:08 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 1:12 pm | |
| Pene pai orhidee aia inseamna parca in latina coaie iar papucu are forma de papuc iti bagi doar piciorul in el da pisoii sunt mortali ai mei nu stau la pozat da ai tai Doini sunt vedete i-am pus la fii-mea a mica pe facebook sa o oftic si pe ea | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|