| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 2:57 pm | |
| Cred ca si cealalta e grozava, de-o fi una, alta sigur iti va placea, e spectaculoasa, iti ia ochii. Cand am deschis cutia aseara, mi-a atras privirea ca un magnet, si erau destule inauntru. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 5:09 pm | |
| Si Cattleya si Vandele sunt incantatoare . Chiar daca nu scriu de fiecare data sa stiti ca vi le admir cu tot sufletul. E bine ca le puteti asigura conditii optime. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 5:11 pm | |
| Ti-am zis , astept sa vad si poze de la cealalta dupa ce isi ia Doini si ma decid. Te rog sa-mi dai voie sa-i multumesc aici si eu lui Frenk, pe care l-am cunoscut personal, ca am uitat s-o fac in balconul meu Mi-a povestit Doini cat s-a chinuit el in sera de cattleye sa ajunga la pistruiatele noastre care aveau floare, ca erau doar cateva. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 7:02 pm | |
| Mai cochetelor cat ma bucur pentru noi toate! A fost un real succes si acest transport cu atat mai mult ca unele au fost luate din sera cu florile deschise. Absolut toate cele 41 de Vanda au ajuns in stare perfecta si datorita lui Frenk, care nu a vrut sub nicio forma sa opreasca masina in timpul zile de teama ca florile sa nu sufere, impachetatul si securizatul tuturor cutiile si bagajelor din duba, etc.. Dana, ai niste minunatii!! Sa iti traiasca sanatoase si infloricioase!! P.s A fost o incantare sa iti aud glasul aseara emotionat Cora, pe Magic Black il are Dana, noua mea prietena din Bucuresti. care de data asta a luat 5 Vanda. Dupa ce scapa de stresul cu examenul de calacitate a ficei, se va inscrie si ea pe Club | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 7:55 pm | |
| - stefana a scris:
- Si Cattleya si Vandele sunt incantatoare .
Chiar daca nu scriu de fiecare data sa stiti ca vi le admir cu tot sufletul. E bine ca le puteti asigura conditii optime.
Multumesc frumos! Am si soare, am si umbra, loc pentru noi nu mai am! Incerc sa le fac pe plac, la toate. Uneori, chiar reusesc cu unele! Cora, vei alege ce-ti place. Cam greu , ca amandoua sunt foarte frumoase! Doini am niste minunatii, datorita tie. Te pup si-ti multumesc din suflet pentru ele. Nu m-a ajutat timpul sa fac poze mai bune, si am vrut lumina naturala. Am sa fac si altele zilele urmatoare, sa se vada si puiutii, si radacinile. Nu am pierdut nici macar o floare, parca le-am luat eu direct din sera. Mi-ai auzit emotia din glas, dar lacrimile nu le-ai vazut! Faci tu ce faci, si iar sunt o plangaciosa! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 9:07 pm | |
| M-am decis 90% pentru Moonlight Blue. Deci cand se fac listele pentru urmatorul transport? | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 9:18 pm | |
| Fetelor ma bucur mult pentru voi. Chiar daca nu apuc sa scriu in toate gradinile, va citesc si vad ca sunteti incantate. Sa va traisca si sa va bucure cu multe flori ! | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 11:33 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Iun 06, 2014 9:04 am | |
| Cora, listele se fac, si se tot fac de la primul transport in cazul meu... Multumesc Alina! Si tie sa-ti traiasca tot ceea ce iubesti! Laura fii sigura ca voi pune multe poze cu ea, mai ales ca are si o tija ce abia incepe sa infloreasca! Si nu doar cu ea... Multumesc! A ta ce face? | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Iun 06, 2014 12:02 pm | |
| Dana , felicitari pentru noile achizitii ! Sunt deosebit de frumoase , in special ultimele doua vande :) Toata stima pentru Doini | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Iun 06, 2014 1:24 pm | |
| Superbe!!!dar vanda portocalie si cea albastra mi-au topit sufletul, asa de dulci sunt!!!felecitari Dana pt.asa achizitii!!!ai o comoara in balconul tau!!!
| |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Iun 06, 2014 2:00 pm | |
| Cora, daca-ti spun ca e si parfumata , creste procentajul? Acelasi parfum ca si la vanda coeurulea, foarte placut! Mariana, multumesc frumos! Asa e, stima si mandria ca a reusit sa ajunga unde nu toata lumea are acces si toata dragostea noastra pentru ea si pentru tot ceea ce face pentru noi! DOINI Aura, sunt de-a dreptul spectaculoase, si crede-ma ca nu mint! Multumesc frumos , cred ca ai dreptate cu comoara ...si la propriu si la figurat! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Iun 06, 2014 2:06 pm | |
| Deci Dana, in acest moment procentul a urcat la 101 % ! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Iun 06, 2014 2:21 pm | |
| A inceput sa se deschida si a doua tija [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Diferente de culoare (cea din mijloc de pe tija veche, celelalte de pe asta noua) Mamici si copii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cum sa nu le iubesti? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ma bucur mult, Cora! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Iun 06, 2014 2:28 pm | |
| Of,ce frumoase sunt!!!ma gandesc la ale mele??ce-or face mititelele de ele?? daca trec cu bine de exp.asta capat curaj! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Iun 06, 2014 2:32 pm | |
| Fac bine, ca ploua mereu! Eu am ramas fara radacini la majoritatea, dar nu m-am descurajat! Acum la toate le cresc radacini groase, frumoase care sunt convinsa ca raman acolo definitiv! | |
|
| |
Cora-Maria
| |
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Iun 09, 2014 9:58 am | |
| La multi ani, Dana, flori frumoase si tot ce-ti doresti! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Iun 09, 2014 11:54 am | |
| Multumesc, multumesc! Va pup! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Iun 09, 2014 11:57 am | |
| Multumim de tratatie dar mai spre seara asteptam si ceva...DanaC home made ! | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Iun 09, 2014 12:18 pm | |
| La multi ani! si muulte bucurii | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Iun 09, 2014 3:45 pm | |
| Multumesc frumos, Stefana! Sa dea Domnul! Noua, tuturor! Cora, ai fi dezamagita! N-am fost deloc in apele mele din cauza lui Ticutu si mi-a lipsit total avantul creator! O prajitura, o tarta, niste pateuri si o inghetata! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Iun 09, 2014 4:40 pm | |
| De ziua mea, pentru voi cu toata dragostea! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Iun 09, 2014 5:31 pm | |
| Vaaai de mine ce-i acolo ! In sfarsit am si eu o imagine clara si detaliata a situatiei... E mai "grav" ca la mine . Dar ce super"sardelute" dragute Ce multe mai au inca flori... Da, mersi de "tratatie" | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Iun 11, 2014 9:03 pm | |
| Alo, doamna Dana, unde-i vanda de la Doini cu 2 tije date acum ?? Pune poze si aici | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|