| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mai 21, 2014 12:46 pm | |
| Ce mult timp a trecut de cand n-am mai pus o poza, aproape o luna...trebuie sa iau masuri! Le luam inca de saptamana trecuta daca Ticutu meu era bine. Atunci n-a fost, acum e mai bine asa ca...pregatesc pozele! Au mai inflorit 2 gloxinii, se pregatesc inca destule [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]A inflorit hoya [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dendro Uratelul s-a transformat in Frumuselul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Frumoasele mele fac tije, flori, ma rasfata [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Una din vandele de la Doini, imi face o bucurie mare de tot...o tija! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Doini | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mai 21, 2014 1:11 pm | |
| ce-i la tineee!!!sera de orhidee..superbe! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mai 21, 2014 1:31 pm | |
| Vai ce frumos,tare mult imi place ! Ce norocoasa esti cu vanda | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mai 21, 2014 1:41 pm | |
| Pai daca are Dana atata grija de ele, o rasplatesc din plin! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mai 21, 2014 1:54 pm | |
| Multumesc Aura, Cora, Dana Saptamana trecuta au fost tare neglijate dragele de ele, dar au inteles ca altele au fost prioritatile! | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Mai 22, 2014 10:10 am | |
| Superbe flori, se vede ce fericite sunt la tine! Cum ai facut, Dana, ai intins un fir metalic de la un perete la altul de care ai agatat suspensiile? Ca e de mare efect... | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Mai 22, 2014 11:09 am | |
| DanaC, tot la cap. Orhidee excelezi! Dar, esti tare si la gloxinii! Eu am renuntat la ele, fiindca nu reusesc sa le trec peste iarna. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Mai 22, 2014 7:10 pm | |
| Multumesc Karla! Da, am pus 2 cabluri metalice(sufe cu intinzator) dintr-o parte in alta si stau intinse foarte bine chiar daca atarna pe ele destula greutate. Am desfiintat pentru asta 2 franghii de rufe.
Multumesc Pene, gloxiniile impreuna cu violetele au fost printre primele mele flori. Chiar daca au trecut multi ani de atunci, au ramas in continuare printre preferatele mele. Mai pierd si eu dintre ele din cand in cand. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Mai 22, 2014 7:33 pm | |
| Ce imi place balconul tau Sa iti spun cat de mult ma bucur pentru tija? Astazi am fost pana la gradinaria de langa mine ca sa ma uit dupa ceva Lucky bumbus cu tija groasa si am vazut cateva gloxinii, care mi-au luat ochii dar nu si banii Am facut poze cu telefonul Poate reusesc sa le si postez | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Mai 22, 2014 9:20 pm | |
| Mama ce-i acolo... Mai ai loc in balcon ? Cum reusesti sa le uzi ? Sau le-ai impartit pe zile, azi cateva, maine altele si tot asa... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Mai 22, 2014 9:51 pm | |
| Multumesc Doini! Abia astept sa creasca tija noua si sa simt iar parfumul florilor. Acum doar Maruta mai are flori. Alina, daca le ud intr-o zi pe toate dureaza toata ziua. Dar, le ud si in mai multe reprize asa cum ai spus. Loc in balcon nu mai e de ceva timp si nici in restul casei, dar continui sa adun altele si altele, nu ma pot abtine, stiu, am o problema. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mai 26, 2014 8:47 am | |
| O astept de mult timp si ma bucur ca in sfarsit a inflorit. Dar mai ales, sunt fericita ca a ramas la fel de frumoasa ca atunci cand am cumparat-o! Cora sa ai o saptamana minunata , stiu ca si tu o astepti! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Dana Caras in Lun Mai 26, 2014 8:56 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mai 26, 2014 8:51 am | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mai 26, 2014 8:59 am | |
| Am avut mari emotii cand vedeam cum pierde bobocii, in balcon i-a placut! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Iun 02, 2014 2:12 pm | |
| ce ai tu acolo ? domane ce frumoase sunt ma simt asa pe dinafara cu orhideeele astea asa de greu mi se par de crescut ... | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 10:35 am | |
| Gata pozele Dana? Te-ai intalnit cu DanaA si ati semnat procesul verbal de predare-primire? I-ai dat si ei macar 1 vanda ? | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 12:59 pm | |
| Gata pozele, semnat procesul, i le-am dat Danei pe toate care erau ale ei, desi vroiam sa-mi opresc macar doua! Va prezint frumoasele mele olandeze! Doini te pup si-ti multumesc din suflet pentru ele! Si lui Frenk! Sunt grozave, este? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ea, e o tanara domnisoara fermecatoare. Mai am 2 catt, dar una nu-i inflorita si cealalta s-a cam trecut. Dar sunt frumoase si ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Mai am o vanda care nu este inflorita, dar are o tija frumoasa. O are si Cora, cea rosie. Primele doua, au niste puiuti minunati. Inutil sa mai spun ca au niste radacini... | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 1:15 pm | |
| Vai ce frumoase sunt si ce bine au ajuns ! Sa-ti traiasca Prima, cattleya, zici ca-i geamana cu a mea Nici eu nu am pozat-o pe vanda rosie ca mai e pana se deschid bobocii. Daaar... cine e ultima ta vanda,cum ii zice ??? | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 1:33 pm | |
| Multumesc Cora, si tie sa-ti traiasca! Sa fie toate sanatoase si sa ne bucuram de ele! Ultima e Sunanda ® Moonlight Blue. Imi placea mult si asta Sunanda ® Magic Black, dar am vrut-o mai spre albastru , nu mov. Este SUPERBA! Are niste flori uriase! I-a placut foarte mult si Danei, a pus-o pe lista pentru randul viitor! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 1:35 pm | |
| Da,cred ca o pun si eu pe lista pentru data viitoare. E SUPERBA,dragoste la prima vedere Astept totusi sa-si ia Doini pe Magic Black ca sa fac comparatie si sa ma decid. Deci culoarea care se vede in poze e 100% ca in realitate?
Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Joi Iun 05, 2014 1:38 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 1:37 pm | |
| Superbe Dana, sa-ti traiasca ! Cea albastruie e deosebita. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 1:49 pm | |
| Sunt superbe... cea albastruie si cea mandarina sunt deosebite.... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 2:29 pm | |
| Va multumesc, Alina si Karla! Asa e! SUNT! Cora aia e culoarea, zic eu! Sa-si spuna parerea si Doini, si Dana, ele au vazut-o in realitate. Dana nu poate intra ca i-a picat net-ul. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 05, 2014 2:33 pm | |
| Inteleg, of ce dilema ca si eu ezit exact ca tine intre cele 2 :moonlight si black magic dar cred ca voi alege ca tine ca si eu vreau ceva spre albastru | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|