| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 6:34 pm | |
| Vai ce mi-a placut povestea ta Dana! Nu m-am mai simtit de mult asa ....normala. Ca si pe mine ai mei ma fac sa ma simt...aiurea. Eu am avut la un moment dat tentative sa o las mai moale dar apoi am descoperit albumele voastre Danelor si s-a ales praful de cumpatarea mea . Acum trec prin momente foarte grele: pe bune nu mai am unde sa le pun ! Asa ca am facut sedinte eu cu mine in care imi iau angajamentul sa nu mai merg prin magazine (decat acum ca e 8 martie, apoi tocmai de Paste si apoi pauza mare pana spre sfarsitul anului) | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 6:59 pm | |
| Eu stiu ca esti glumeata! Si cum ai zis? Spre sfarsitul anului? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 7:18 pm | |
| Glumeata rau Cora noastra Eu pun pariu ca nu poate astepta nici Pastele, si spun asta pentru ca stiu ce simt chiar eu | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 7:23 pm | |
| Nu, de Paste a zis ca se duce, dupa, urmeaza pauza! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 7:25 pm | |
| Frumos! Va radeti de mine ....Nu vreti sa sustineti moral un dependent care s-a internat singur la dezintoxicare. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 7:46 pm | |
| Fetele cochetele, poate imi recomandati si mie o orhidee frumos mirositoare, dar care sa nu fie fitoasa...nu imi plac florile de care trebuie sa ma rog sa infloreasca ma gandesc ca acum de 8 martie poate oferta din magazine va fi mai variata decat de obicei... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 7:59 pm | |
| Da bravo, super idee! Dar daca scrieti va rog eu s-o faceti la topicul dedicat Penelopei (la orhidee parfumate) ca sa stie si ea ce orhidee parfumata sa-si cumpere | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 8:05 pm | |
| Am 3 sugestii pentru tine -miltonidium bartley schwartz, un pic mai rar prin magazine -burrageara nelly isler, destul de des aflata prin magazine la ocazii -miltoniile, destul de des gasite si ele la ocazii prin magazine Din pacate mi se par cam fitoase toate iar pentru incepatoare cam riscante Daca altcineva are alte sugestii (dar nu de raritati ci de orhidee care se gasesc cu relativa usurinta la ocazii !) sa zica Aoleu acum vad ca nu trebuia sa postez aici | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 8:08 pm | |
| Multumesc Cora-Maria ...le caut acum pe net sa vad cum arata... | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 8:21 pm | |
| Scuze Doini ca am continuat aici nu stiu cum sa ne mutam dincolo | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 8:23 pm | |
| Acum ca am aruncat un ochi la topicul cu orhidee parfumate am mai descoperit una pe care o prefer si ti-o recomand ca nefitoasa : dendrobium nobile mov (Akatsuki). Se gaseste la ocazii, dar nu asa des ca si miltoniile sau Nelly Isler . Scuze DanaC ca mi-am facut de cap in gradinita ta | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 8:26 pm | |
| Stai linistita Laura, eu o tachinam pe Pene care mi-a cerut sa-i zic de orhidee parfumate si i-am dat termen doua saptamani | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 8:42 pm | |
| | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 8:48 pm | |
| De dendrobium nobile nu-mi place cum arata cand nu are flori. Mitoniile imi plac e diferenta mare fata de ingrijirea phalelor ? Cu astea vad ca ma impac destul de bine , toate au radacini frumoase si boboci noi ( in prima faza bobocii cu care le-am cumparat au cazut) | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 8:51 pm | |
| Ei acum e cazul sa-i dam cuvantul DaneiC. Nu doar ca e gradinita ei,dar are multe miltonii sa te sfatuiasca ea. Da e sigur diferenta intre phale si miltonii la ingrijire | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 9:04 pm | |
| Eu le am pe toate parfumatele enumerate de Cora, si pe toate le ingrijesc la fel. Iarna le ud o data pe saptamana, o data cu phalele. Vara la 3-4-5 zile depinde cat e de cald. Nelly e super, mai ales daca-ti place rosul, iar florile tin mult timp. Parfumul e divin. Miltoniile, de asemenea au un parfum grozav. In poza pe care am pus-o ieri, le gasesti pe toate. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 9:09 pm | |
| Sa stii ca sunt sincer uimita de ce spui Dana...Pai eu parca intelesesem ca miltoniile,Nelly si Bartley trbuie udate mai des,si parca suporta mai greu caldurile vara...Eu am pierdut deja o Nelly iar de miltonii nici nu ma apuc de crescut... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 9:20 pm | |
| Vara le ud mai des, iarna o data pe saptamana. Vara le pulverizez, zilnic frunzele. Au racoare vara din cauza aerului conditionat, deci nu sufera de caldura. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 9:29 pm | |
| Aha, deci nu e d ...atat de negru cum pare | |
|
| |
laurabv
| |
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 9:35 pm | |
| E neam de phala | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 9:36 pm | |
| Iar poza asta e mortala [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ....zici ca stau la panda sa te inhate ...glumesc
Ultima editare efectuata de catre laurabv in Mar Mar 04, 2014 9:40 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 9:39 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 04, 2014 9:42 pm | |
| Scuze ca am ras,dar ma gandeam ca ai vrut si tu sa te diversifici si tot phale ai ajuns sa-ti placa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|