Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradinita Danei Caras

In jos 
+17
adrianam
duduta190578
puffy80
Paunita
DannyElle
bubu
aura
ella06
DanaA
laurabv
Cora-Maria
Myosotis
popescugp
penelopa
leonor
Doini
Dana Caras
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 6:34 pm

Vai ce mi-a placut povestea ta Dana! Nu m-am mai simtit de mult asa ....normala. Ca si pe mine ai mei ma fac sa ma simt...aiurea. Eu am avut la un moment dat tentative sa o las mai moale dar apoi am descoperit albumele voastre Danelor si s-a ales praful de cumpatarea mea  Very Happy . Acum trec prin momente foarte grele: pe bune nu mai am unde sa le pun ! affraid  Asa ca am facut sedinte eu cu mine in care imi iau angajamentul sa nu mai merg prin magazine (decat acum ca e 8 martie, apoi tocmai de Paste si apoi pauza mare pana spre sfarsitul anului) Rolling Eyes 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 6:59 pm

Eu stiu ca esti glumeata! Gradinita Danei Caras - Pagina 7 2302975194  Si cum ai zis? Spre sfarsitul anului?  Gradinita Danei Caras - Pagina 7 2945718842
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 7:18 pm

Glumeata rau Cora noastra  Gradinita Danei Caras - Pagina 7 2302975194 
Eu pun pariu ca nu poate astepta nici Pastele, si spun asta pentru ca stiu ce simt chiar eu  dureri de cap 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 7:23 pm

Nu, de Paste a zis ca se duce, dupa, urmeaza pauza!
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 7:25 pm

Frumos! Va radeti de mine ....Nu vreti sa sustineti moral un dependent care s-a internat singur la dezintoxicare.  Sad 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 7:28 pm

Nu radem de tine ci radem cu tine de noi toate,  Gradinita Danei Caras - Pagina 7 2302975194 ca suntem in aceeasi situatie  Gradinita Danei Caras - Pagina 7 2302975194 Gradinita Danei Caras - Pagina 7 2945718842 

Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 7:46 pm

Fetele cochetele, poate imi recomandati si mie o orhidee frumos mirositoare, dar care sa nu fie fitoasa...nu imi plac florile de care trebuie sa ma rog sa infloreasca king ma gandesc ca acum de 8 martie poate oferta din magazine va fi mai variata decat de obicei...
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 7:59 pm

Da bravo, super idee! Dar daca scrieti va rog eu s-o faceti la topicul dedicat Penelopei  Gradinita Danei Caras - Pagina 7 1992828207 (la orhidee parfumate) ca sa stie si ea ce orhidee parfumata sa-si cumpere  Gradinita Danei Caras - Pagina 7 1992828207 
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 8:05 pm

Am 3 sugestii pentru tine
-miltonidium bartley schwartz, un pic mai rar prin magazine
-burrageara nelly isler, destul de des aflata prin magazine la ocazii
-miltoniile, destul de des gasite si ele la ocazii prin magazine
Din pacate mi se par cam fitoase toate iar pentru incepatoare cam riscante
Daca altcineva are alte sugestii (dar nu de raritati ci de orhidee care se gasesc cu relativa usurinta la ocazii !) sa zica
Aoleu acum vad ca nu trebuia sa postez aici  Embarassed 
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 8:08 pm

Multumesc Cora-Maria  Gradinita Danei Caras - Pagina 7 1059784619 ...le caut acum pe net sa vad cum arata...
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 8:21 pm

Scuze Doini ca am continuat aici  Embarassed nu stiu cum sa ne mutam dincolo Embarassed 
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 8:23 pm

Acum ca am aruncat un ochi la topicul cu orhidee parfumate am mai descoperit una pe care o prefer si ti-o recomand ca nefitoasa : dendrobium nobile mov (Akatsuki). Se gaseste la ocazii, dar nu asa des ca si miltoniile sau Nelly Isler .
Scuze DanaC ca mi-am facut de cap in gradinita ta  Embarassed 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 8:26 pm

Stai linistita Laura, Gradinita Danei Caras - Pagina 7 1059784619 eu o tachinam pe Pene  pirat Gradinita Danei Caras - Pagina 7 1059784619 care mi-a cerut sa-i zic de orhidee parfumate si i-am dat termen doua saptamani  bounce 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 8:42 pm

Aoleu, ai ma fetelor sa nu ma intelegeti gresit, Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed eu o tachinam pe Pene  Gradinita Danei Caras - Pagina 7 1059784619 ca sa-i amintesc sa-si cumpere orhidee parfumate
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 8:48 pm

De dendrobium nobile nu-mi place cum arata cand nu are flori.  Mitoniile imi plac  cheers e diferenta mare fata de ingrijirea phalelor ? Cu astea vad ca ma impac destul de bine , toate au radacini frumoase si boboci noi ( in prima faza bobocii cu care le-am cumparat au cazut)
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 8:51 pm

Ei acum e cazul sa-i dam cuvantul DaneiC. Nu doar ca e gradinita ei,dar are multe miltonii sa te sfatuiasca ea. Da e sigur diferenta intre phale si miltonii la ingrijire
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 9:04 pm

Eu le am pe toate parfumatele enumerate de Cora, si pe toate le ingrijesc la fel. Iarna le ud o data pe saptamana, o data cu phalele. Vara la 3-4-5 zile depinde cat e de cald. Nelly e super, mai ales daca-ti place rosul, iar florile tin mult timp. Parfumul e divin. Miltoniile, de asemenea au un parfum grozav. In poza pe care am pus-o ieri, le gasesti pe toate.
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 9:09 pm

Sa stii ca sunt sincer uimita de ce spui Dana...Pai eu parca intelesesem ca miltoniile,Nelly si Bartley trbuie udate mai des,si parca suporta mai greu caldurile vara...Eu am pierdut deja o Nelly iar de miltonii nici nu ma apuc de crescut...
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 9:20 pm

Vara le ud mai des, iarna o data pe saptamana. Vara le pulverizez, zilnic frunzele. Au racoare vara din cauza aerului conditionat, deci nu sufera de caldura.
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 9:29 pm

Aha, deci nu e d ...atat de negru cum pare  Suspect 
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 9:32 pm

Dana uite asta imi place mult  applause  applause  applause 
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ....ce neam e ?
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 9:35 pm

E neam de phala  Gradinita Danei Caras - Pagina 7 2945718842 
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 9:36 pm

Iar poza asta e mortala   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 2092491260   
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ....zici ca stau la panda sa te inhate Suspect ...glumesc  Very Happy

Ultima editare efectuata de catre laurabv in Mar Mar 04, 2014 9:40 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 9:39 pm

Cora-Maria a scris:
E neam de phala  Gradinita Danei Caras - Pagina 7 2945718842 

Phala  Question  cheers Atunci imi pace si mai mult  king 
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 9:42 pm

Scuze ca am ras,dar ma gandeam ca ai vrut si tu sa te diversifici si tot phale ai ajuns sa-ti placa
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradinita Danei Caras   Gradinita Danei Caras - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

Gradinita Danei Caras
Sus 
Pagina 7 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita protestanta :)))
» Gradinita(nu de copii,de flori)Paulynei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum