| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Apr 30, 2014 7:57 am | |
| uf ma Doini ma ce sa zic ..na timpul le aseaza pe toate adevarul ca te doare sufletul pentru toate astea mai ales dupa ce se prind roslele astea si incep sa se formeze ei ca plante frumaose mie imi pare nespus de rau | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Apr 30, 2014 8:16 am | |
| Doini ma bucur ca gandesti asa si ma bucur ca apreciezi locul in care esti acum....pt. mine e doar un vis frumos sa mai ajung macar inca o data in Olanda ( o singura data am fost in Amsterdam ) si sa vizitez muuuuuulte sere cu flori si neaparat la expo. Cine stie....o veni si ziua aia ! Chiar asa cine mai trimitea fetelor din Romania asa vande deosebite ? Fiecare am pus suflet in ceva care a ramas in urma, dar nu-i nimic de unde dam se inmulteste, nu ? | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Apr 30, 2014 9:04 am | |
| Nici nu-mi pot imagina ce va fi in gradina ta cea mare, de la casa ta cea mare cu cea mai grozava sera de orhidee si cu cel mai roz tractor! Da Doamne, sa se realizeze cat mai repede! Si inca multe pe deasupra! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Apr 30, 2014 10:08 am | |
| Doini, asa cum spune si Geo, timpul le aseaza pe toate! Trebuie sa invatam sa ne desprindem de trecut, sa nu ne mai uitam innapoi (bine ca-ti dau tie sfaturi ), sa ne intereseza doar prezentul si viitorul! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Apr 30, 2014 10:11 am | |
| Cu leusteanul si eu duc lupte de supravietuire!!!! Am cateva radacini, care se tot plimba de la an la an, fara sa se dezvolte prea mult. Dar, macar am leustean verde pentru ciorbele de primavara-vara. Apropo's: eu functionez dupa deviza "nicio zi fara ciorba" | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Apr 30, 2014 11:49 am | |
| Doini zic si eu ca fetele, ca timpul rezolva multe, si-apoi o sa ai o gradina si mai frumoasa . | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Apr 30, 2014 12:12 pm | |
| Mai fetelor cochetelor, dar si eu stiu ca totul va fi dupa sufletul meu. Si mai stiu ca toate vin la timpul lor.. Ma rog, nu si Vandele care vin gramada ca asa simt eu Si tractorul roz stiu ca va fi intr-o buna zi, si daca va intarzia sa apara, imi vopsesc o roaba roz, si ma distrez ca o nebuna folosindu-ma de ea Brinduza, apropo, sti cat de greu se scoate o Yuca! Mama mama cat m-am luptat eu cand am mutat una.. Pai am sapat de eram una cu un escavator . Laura, chiar asa gandesc.. Apreciez din ce in ce mai mult unde ma aflu.. Am alta stare fata de anul trecut de exemplu. Stiti povestea.. Si da, sa stiti ca orhideele, aventurile si descoperiile serelor, a oamenilor pe care i-am intalnit, cei care ma ajuta, sa detin maxime figuri , toate astea sunt valoroase pentru mine, si doar aici le pot avea. Plus ca datorita lor, nu mai simt chiar atat de rau lipsa muncii in gradina, ca la 34 de Vande, credeti-ma nu mai am timp nici sa fac mancare arsa Si stiti ceva, parca si cu vremea m-am obisnuit si am inceput sa apreciez fiecare ploaie.. Pai altfel nu ar fi totul asa de verde, de proaspat si de frumos! Si mai e ceva, oricum am avut parte de o iarna blanda iar primavara a fost cu zile exceptional de frumoase.. Sa tot fie asa! Multumesc de incurajari!
Ultima editare efectuata de catre Doini in Mier Apr 30, 2014 12:23 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Apr 30, 2014 12:14 pm | |
| Cand apare tractorul roz sa stii ca vin la tine sa ma plimb cu el, am o roaba care necesita vopsire o fac roz pe cand vii in tara? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Apr 30, 2014 12:26 pm | |
| Da!!! Sa ne distram ca niste nebune. Dar speriem gastele si ratele si sa te ti nuiele ce ori im. Cand eram mica, il plimbam pe verisorul meu cu roaba, si din neatentie, l-am infipt cu capul direct intr-un cui Am fugit si am stat ascunsa doua ore de frica, in loc sa-l duc la bunica sa-l ingrijeasca | |
|
| |
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Apr 30, 2014 12:30 pm | |
| Sunt invatate gastele si ratele cu roaba cu caini e mai greu dar rezolvam si cu ei Saracul verisor | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Apr 30, 2014 7:36 pm | |
| Ma bucur sa citesc ca te acomodezi si ca nu-ti mai e asa de greu ca inainte...
Voiam sa-i spun Aurei (ii spun aici sear sa nu abuzez) ca am preparat mici dupa reteta ei si mi-au iesit foarte bine... merci Aura. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 01, 2014 9:10 am | |
| - Karla a scris:
- Ma bucur sa citesc ca te acomodezi si ca nu-ti mai e asa de greu ca inainte...
Voiam sa-i spun Aurei (ii spun aici sear sa nu abuzez) ca am preparat mici dupa reteta ei si mi-au iesit foarte bine... merci Aura. ma bucur Karla sa aud ca ai avut incredere,si ti-au iesit /gustul tau.pot da reteta si pt hamburgeri daca vrei sa tii faci acasa si sa stii ce mananci.. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 01, 2014 12:44 pm | |
| Nu-i rea ideea deloc, hamburgeri de casa, super! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 01, 2014 7:28 pm | |
| - Karla a scris:
- Ma bucur sa citesc ca te acomodezi si ca nu-ti mai e asa de greu ca inainte...
Si eu ma bucur in fiecare zi! Si trebuie sa marturisesc ca orhideele m-au ajutata foarte mult Prin prisma lor am ajuns sa cunosc oameni deosebiti, sa vizitez locuri superbe. Si mai e o chestie, mai nou, pot spune cu mare bucurie, ca am si o prietena olandeza, pe care am cunoscut-o la fizioterapie. Este colega terapeutului meu, (care si el este un tip de nota 10) Asta asa, din ciclul: pozitivul adus dintr-un incident negativ. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 01, 2014 8:33 pm | |
| Ma bucur pentru tine, sa-ti mearga din bine in mai bine, tot timpul! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 01, 2014 8:44 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mai 02, 2014 12:40 am | |
| - Doini a scris:
- Ma Laura, asta este singurul lucru care imi lipseste din tara.. In rest, totul este trecut.. Si lasat in uitare..
Dar pentu casa mea, eram trup si suflet. Interiorul acelei case, a fost facut dupa chipul si asemanarea mea.. Iar gradina, eram foarte la inceput, aveam atate planuri pentru ea Plantasem 11 trandafiri si tot pe atati braduti, in Noiembrie 2007, cand inca mai lucram la casa.. Apoi. timid mai plantam cate ceva.. Dar pe atunci munceam ca un rob, nu aveam timp nici sa dorm! Uneori nu-mi permiteam increderea sa las plotter-ele si angajatii sa se ocupe de proiectele mari, si stateam la birou peste weekend, venind acasa doar pt dus.. Dar, din 2011 cand criza a afectat domeniul meu, din prea mult timp liber si dintr-o dorinta de a avea un trandafir mov inchis.. Si anume Ebb Tide, am descoperit TotalMush-ul Citeam fascinata noapte de noapte discutiile acelor oameni.. Multi dintre ei sunt aici, Eram fascinata sa descopar ca trandafirii au nume, ca nu sunt doar albi, rosii, galbeni, tufe, cataratori, sau cei de dulceata a bunicii. Din umbra acelui forumum, faceam liste, comenzi prin Europa, cheltuiam sume mari la Hornbach-ul din Corbeanca, cumparand trandafiri din gama cu mot de la Tantau, pana cand am strans un total de 121 de trandafiri.., care mai de care.. Aveam si eu ravnitul si iubitul Eden Rose.. Il aveam pe deosebitul meu Biedermeier, pe Acropolis care m-a sedus cu frumusetea culorii lui antichizate.. Ehe.. Visam la o bolta de trandafiri, si o rugasem de Karla sa ma sfatuiasca sa-i aleg.. Dar, uite, la doar cateva luni dupa toate acelea, am ales sa imi iau copilasii si sa plec in lume, si sa o iau de la inceput! Nu regret absolut nimc! Acum, zilnic apreciez din ce in ce mai mult ce am, unde sunt Dar, da, imi pare rau sa stiu ca munca mea, consumul meu emotional si fizic, s-au dus pe apa sambetei atat de repede.. Mi-ar fi placut sa las acea gradina pe mana cuiva care sa aprecieze plantele si munca mea.. Sau, se le dau cuiva care sa le merite. Doinito nu esti singura :) stii ca si la mine tot pe apa sambetei - asta e soarta unora - sa o ia de la inceput - sper ca nu de mai multe ori intr-o viata... Bine ca mi-ai amintit ca trebuie sa-mi iau un Eden Rose. Nu stiu ce are trandafirul asta ca parca nu pot fara el. | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mai 02, 2014 10:04 am | |
| E foarte bine ca ti-ai gasit o prietena, sper ca olandezele sunt mai cool decat frantuzoaicele | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mai 02, 2014 8:35 pm | |
| Karina este o finuta si o draguta si este si biciclista Este o placere sa stam de vorba. Myo, Eden Rose probabil va fi primul trandafir pe care-l voi planta in viitoarea mea gradina | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mai 16, 2014 12:20 am | |
| Am pus si pe sunphoto poze din sera de Cattleya [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iar in albumul urmator, sunt o mica parte din modele pe care le pot trimite in tara. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mai 16, 2014 6:45 am | |
| Am vazut albumul...sunt tare dragalase . Eu trebuie sa recunosc ca habar nu am cum arata florile astea, maine daca ma duc prin magazine o sa caut o Cattleya sa o studiez, stiu si eu despre ce povestim
Ultima editare efectuata de catre laurabv in Vin Mai 16, 2014 7:05 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mai 16, 2014 7:15 am | |
| Laura, nu cred ca vei gasi. Asta este una din problemele iubitorilor de orhidee din Ro. Sunt orase mari din tara, in care nu se aduc (niciodata) astfel de specii de orhidee. | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mai 16, 2014 9:46 am | |
| Am trecut prin albumele tale, vazut, placut, murit! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mai 16, 2014 10:02 am | |
| si eu le-am vazut inca de aseara...frumoase rau ..da nu stiu de ce nu ma atrag ca vandele...si cymbi..si dendro..poate bogatia de flori ... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mai 20, 2014 12:52 am | |
| Doamnelor, sa va arat frumoasele Cattleya [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Este o reala nebunie de aromaterapie in casa mea! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|