| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 8:06 pm | |
| E superba si are o culoare... si mai e si harnica tare, draga de ea Sa-ti traiasca sanatoasa si sa faca de-a pastai, pline cu flori pana te plictisesti de ea! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 8:06 pm | |
| Vai de mine,dar nu-i cam mare ? E superba Doini | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 8:23 pm | |
| Doini, eu n-am apucat sa citesc despre cattleya. Trebuie sa studiez problema! Si mai e si parfumata, numai ++++++++ | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 9:05 pm | |
| Sa studiezi Dana, si sa ma lamuresti si pe mine Va mai amintiti cand va spuneam ca Frenk imi face poze tampite? Priviti una [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Daca ma gandesc mai bine, arat ca un hot posedat | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 9:12 pm | |
| Doini, unde iti mai incap primulele, panselutele? Poza e o amintire draguta! Mie imi plac instantaneele! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 9:23 pm | |
| Poza este facuta in 2012, primavara. Imi pregateam balconasul.. Ehe Sa va arat o poza cu mine indragostita pana peste urechi. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Este facuta in 2011, la finalul primei noastre intalniri. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 10:00 pm | |
| Sa va mai arat poze haioase cu mine si tataia. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 10:24 pm | |
| Sa pun si cateva poze cu mine, ceva mai serioasa Asta este facuta in prima mea primavara aici. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Si din prima vara [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 10:36 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 10:53 pm | |
| Multumesc scumpa Dana Senzational de razna as spune eu Cautam prin calculatorul vechi o poza trasnet pentru avatar, si am dat de toate astea. Am ras de una singura in dormitor, de Frenk intrase la banuieli, ca vorbesc cu un alt barbat Da, Catt este o frumoasa si o parfumata. M-am invartit astazi ca un titirez pe langa ea, printre pauzele de gazda ce sunt cu Lia-Coocarlia Chiar, ati vazut ce flori si ce poze frumoase are? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 11:06 pm | |
| Cochetelor, am ales sa pun poze cu Shalimara mea, la topicul animalutelor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 11:18 pm | |
| Frumoase amintiri...cand te apuca nostalgia vremurilor ce au trecut le rasfoiesti cu drag si=ti retraiesti clipele pas cu pas...mie i-mi plac f.foarte mult instantaneele din viata noastra.in timp ele ne dovedesc ca am fost acolo,ca am fost alaturi de persoana draga...ele dainuesc in timp....in prima foto zici ca esti "madame buterflay":-):-):-) | |
|
| |
Doini
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 11:29 pm | |
| Astazi ii spuneam lui Frenk ca trebuie sa isi cumpere un nou costum pentru nunta surorii... Acum, ma cheama sa-mi arate pe internet, ca a gasit haine pentru amandoi.. Zic eu, "Ai mai du-te mai baiatule, nebunule" Ce imi arata el? Asta: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cum ar fi? | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 15, 2014 8:32 am | |
| mai Doini 'papagali???'sa gaseasca si e lo tematica mai reprezentativa ,nu papagali ,nu magarusi si alte alea,...ceva gen muschetari,tarzan & jane, ursuleti panda, pinguini,perechi ce raman pe tota viata...ca papagalii's papagali.. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 15, 2014 11:52 am | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 16, 2014 3:07 pm | |
| Daca vreti sa puneti mirii pe locul 2, si sa animati nunta...Oricum, are haz Frenk, si pe mine m-a amuzat poza. Bunicul e un "dulce", plin de viata si cu umor! Sa-i dea Domnul zile muuuuuuuulte si usoare cu sanatate si bucuria de-a fi si strabunic! Doini si pozele cu tine sunt grozave, mai bine tu esti foarte frumoasa, isi da seama Frenk cat e de norocos? Eu i-as aminti de cateva ori pe zi! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 16, 2014 4:24 pm | |
| Aaa, nu, in niciun caz sa eclipsam mirii ci doar sa le facem nunta de neuitata Eu voi si canta din repertoriul Marie Tanase Iar Frenk, va invita nuntasii la mese, spunandu-le "Treci la loc, fuga fuga" Dana, ar trebui sa-l vezi pe Frenk in hora, sau dansand o batuta (vorba bunicii mele), o geampara Mori de ras! Zici ca este un elefant impiedicat Da poza cu costumele m-a distrat pe cinste, de aceea am si pus-o aici. Am vrut sa va distrez si pe voi, si sa va mai arat cat de haios este mandrul meu Ii amintesc Dana, fiindca suntem intr-o "concurenta de scos ochii". El, ca nu mai are loc de orhideele mele, iar eu, ca ce fata buna si frumoasa are.. Si tot asa... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 16, 2014 4:45 pm | |
| Si ar trebui sa accentuezi mereu ca tot el are sa fie in castig tot timpul, indiferent cate orhidee iti vei mai lua! Eu sunt aici si te sustin! Cu elefantul impiedecat, mai Doini, de ce esti rea? Asa sunt unii, unele, eu...Dar nu poti fi chiar perfect, pe mine ma impiedica cred , doar dansul ca-n rest... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 16, 2014 5:03 pm | |
| Hai bine, ca sa nu fiu rea.. Dar tot arata ca un barzoi cracanat Ridica picioarele de parca ar fi la can can Dar cand danseaza salsa, hmm face furori Asa sa faci Dana, sa ma susti si sa ma inveti Chiar acum ma duc sa-i fac ochi dulci | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 16, 2014 5:18 pm | |
| Hai ca m-ai dat gata Doini, numai la Frenk dansand salsa ma gandesc acum | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 16, 2014 5:44 pm | |
| Cora, daca l-ai vedea dansand muzica latino... Hmmm. Este un metis cu sange intortocheat. A copilarit in Curaçao , tatal lui fiind antilian, de culoare. Am o poza cu el in portofel, asa de frumos era. .. Frenk este o mixtura foarte exotica. Bunica paterna se trage din parinti de culoare, din Columbia si Jamaica, bunicul din Curaçao, dar cu parinti mama dominicanca tata olandez. Din partea soacrei mele, bunicul este indonezian.., nascut si crescut in Indonezia, iar singura bunica olandeza, este cea materna. Sunt convinsa ca imi va face copii foarte frumosi | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 16, 2014 5:51 pm | |
| Sa dea Domnul, frumosi vor fi oricum ca sunt ai tai, sa fie si sanatosi, si norocosi, si fericiti si sa va bucurati de ei! Dar, vezi ca timpul zboara...si o rabdare ai acum, alta mai tarziu. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 16, 2014 6:02 pm | |
| Dana exact asta e si parerea mea sunt 100% de acord cu tine | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|