| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mar 11, 2014 6:00 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mar 11, 2014 6:29 pm | |
| | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mar 11, 2014 9:45 pm | |
| prima..prima..prima..i-mi place mie..tare muuult...i daca exista si mai spre dark...e si mai pe gustul meu..i-mi plac florile galben,rosii ,roz,albe,verzi,dar pe primul loc intotdeauna sunt cele bleo,..albastru indigo.,si cat mai spre negru...na,de gustibus.. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mar 11, 2014 10:22 pm | |
| Of Doamne ca eu vroiam sa va arat altfel frumusetea lor.. Tot ma rugam de Frenk sa faca el pozele ca eu le fac harcea parcea.. Inca mai sper sa gasesc o oportunitate si macar sa-mi faca poze impreuna cu ele, ca sa puteti intelege cat sunt de mari. Dana, sunt formidabil de frumoase, acum, clar ca vandele sunt pe primul loc. Cand am luat papucelul alb, am zis ca ei sunt, acum iar m-am sucit. Ma incanta sa stiu ca te bucuri pentru mine si ca te incant la randul meu. I-am transmis lui Frenk cuvintele tale. S-a rusinat Multumim frumos M-au fascinat, si nu as putea spune care este preferata. Din punctul meu de vedere, cel mai frumos arata cea ciocolatie-movulie. Cea cu keiki este si ea impresionant de mare, dar si marimea florilor este de luat in seama. Cea roz cu rosu, este o harnicuta si o incantare cu cele trei tije si cu florile ei mari. Cea galbena are floarea mai micuta, spre deosebire de cea mov,albastru, roz cu rosu sau ciocolatie, dar volanasele si pistruii fac cat o mie de cuvinte. Cea mov cu doua tije, are florile compacte si de o culoare atat de intensa. Cea somon, are o culoare pe sufletul meu, imi aminteste de un trandafir pe care l-am avut in gradinita. are cea mai mica floare fata de restul. Aura, florile sunt mult mai inchise fata de cum au iesit in poze. Este o combinatie de mov, indigo, care bate spre negru, este o nebunie deosebita! Asa ca, este pe gustul tau! Florile nu doar ca se maresc in timp ci, se si inchid la culoare. Ma voi tine de Frenk sa le faca el poze.. | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mar 12, 2014 7:08 am | |
| Vai Doini , cat pot fi de frumoase , ultima are o culoare , waw ! Sa-ti infloreasca mereu . la fel de frumos ! | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mar 12, 2014 7:52 am | |
| Ne omori cu zile! Pai, asa? Eu cum ma mai linistesc acum? La noi nu gasim fenomenale de astea. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mar 12, 2014 12:13 pm | |
| Multumesc frumos Mariana Sa dea Domnul! Si mie imi place culoare ultimei postate. Ce ma bucura foarte mult, este, ca Frenk este foarte interesat de Vande. Va sa zica, ii plac si lui foarte mult. Ma intreaba daca le-am dusat, daca le-am facut "baita", ca a citit el ca trebuie facuta o data la 3 zile. Ba apoi, vine si-mi spune ca a citit el nu stiu ce, si sa fac si eu asa. Pe cele din baie, le controla deja zilnic, sa vada daca produc tije Acum este impresionat de marimea acestora noi, comparativ cu cele vechi, luate in toamna. Cum s-ar zice, l-am corupt DanaA, voi face un album pe sunphoto, pentru cei interesati de minunile astea gigante, "fenomenale" cum le numesti tu | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mar 12, 2014 12:57 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Trompeta, suna adunarea Mier Mar 12, 2014 2:36 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mar 12, 2014 2:55 pm | |
| Si frumoasa si parfumata, si mai ales parfum de lacramioare. Iubesc lacramioarele, cand eram foarte tanara, vroiam sa ma marit primavara ca sa am buchetelul de mireasa din lacramioare. Sa-ti traiasca Doini, si sa fie incarcata de floricele mereu! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mar 12, 2014 3:07 pm | |
| Dana, mi-ai dat o idee cu lacramioarele Si eu ador parfumul lor, si nu numai. Sunt topita dupa floricica asta! Eu tot timpul m-am gandit la Cale albe, fiind florile preferate ale mamei. Da, ce om zapacit si lipsit de simturi oftalmice mai sunt si eu O am pe draguta asta de cateva saptamani bune, si abia acum i-am surprins parfumul. Sti cum? O miroseam pe Liodoro, si o tot comparam cu aceasta din discutie, fiindca seamana destul de mult la nuante.. Apoi, mi-am lipit nasul de ea, si am ramas trasnita de ce parfum superb poate sa aibe. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mar 12, 2014 3:21 pm | |
| Doini, bine ca l-ai descoperit si acum. Si eu am aflat azi, ca una de-a mea e foarte parfumata. De fapt meritul e al lui Mika, ea m-a intrebat daca -i parfumata. Eu credeam ca Nelly Isler e "vinovata", dar se pare ca vina o imparteau amandoua. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mar 12, 2014 3:25 pm | |
| Ce frumoase sunt descoperirile astea Te rog sa ne arati si nou parfumata | |
|
| |
Lian
Numarul mesajelor : 39 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : economist/multilaterale Stare de spirit : optimism debordant Data de inscriere : 12/03/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mar 12, 2014 5:09 pm | |
| << Gradinita lu' Doinita>>... ce-mi place rima! :)) si poze, unde vad io poze??? vreau sa vad cat mai multe poze, la gramada! :)) | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mar 12, 2014 5:21 pm | |
| Pai Doinita, trompetita, mai face rime tampite Poze la gramada gasesti pe albumul de pe flickr: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si aici le gasesti insotite de povesti, multe si marunte Ai vazut vandele noi, pe paginile anterioare? | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mar 12, 2014 7:45 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mar 12, 2014 11:07 pm | |
| Cum ziceam, visez... Visez la o sera plina de Vande uriase, la o gradina plina de trandafiri, la fel si fel de bulboase (imi vine sa zic norocoase, desi nu stiu de ce) inmiresmate... Sa va arat un vis de-al meu. E nou, dar asa de viu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 13, 2014 1:35 am | |
| Karla, am o rugaminte Sti cat de mult ini place Lb. Franceza, implicit muzica franceza. Te rog, cand ai timp si stare, imi traduci si mie versurile acestui cantec? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]In Olanda, cum nu prea se vorbeste franceza, nici macar frumosul "merci", fireste ca la radio nu se difuzeaza astfel de muzica. Am descoperit acest clip, pe internet.. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 13, 2014 6:36 am | |
| - laurabv a scris:
- Si eu iubesc lacramioarele , Cum exista orhidee cu miros de lacramioare ??? Ce tare ...o pun pe lista de dorinte, dar nu cred ca la noi putem gasi asa ceva
Doini ultimele Vande sunt de poveste , imi pace fiecare in parte Nu stiu cum am sarit mesajul asta Multumesc Laura Sunt asa de frumoase, ca nu ma pot uita la ele (dar o fac cu ochelari ) Frenk isi cam "plange" generozitatea, cu ultimile Vande, ca deja nu mai are loc in casa de ele. Am ajuns la vorba lui Myo, trebuie sa-l scot pe el pe balcon, ca ele oricum nu au loc. Laura, mirosul Miltoniilor este mic copil pe langa frumusestea mirosului acestei bibilice, numai ca, am prins-o pe smechera nu miroase la orice ora, ci doar pana la pranz Ma zapaceste de cap, ca duce si cu un parfum pe care il am, dar nu pot sa-mi dau seama care din ele | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 13, 2014 8:09 am | |
| Frumos visul tau Doini, sa dea D-zeu sa se indeplineasca cat mai curand...desi nu cred ca esti departe, la cate frumuseti ai Auzi la ea bibilica, mai are si personalitate, ce tare | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 13, 2014 1:56 pm | |
| Doini, si mie imi place mult cantecul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| |
| |
Doini
| |
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 7:50 pm | |
| wow!!!!ce culoare !de vis,e superba!!!!pe asta cand ti-ai luat-o ???frumoasa rau.. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 14, 2014 7:55 pm | |
| Piersicuta asta, este preferata DaneiC Merci Aura draga O am din Decembrie de cand am fost in sera de Cattleya. O sti din pozele trecute. Acum a reinflorit pentru a doua oara de cand o am | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|