| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Apr 21, 2014 6:32 pm | |
| Tu nu vezi ce repede trece timpul? Ce m-a distrat "Iar pe Frenk il trimit la mama lui " Si cea alba e splendida. Sa ajunga cat mai repede la tine! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Apr 21, 2014 6:41 pm | |
| Trece incredibil de repede timpul... Parca imi este si frica sa constientizez asta. Pai da ma Dana, il trimit la mama lui, ca am nevoie de mai mult spatiu, iar el mi-l ocupa , barna s-a razgandit sa mi-o mai puna, la cererea unui alt sistem stramba din nas.. La sere face figuri cand ii cer sa ma duca.., si tot asa! Da, Sanderiana Alba, este o superba, mi-o doresc acum si pe ea, foarte mult Doamne ajuta | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Apr 21, 2014 7:29 pm | |
| | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Apr 21, 2014 7:35 pm | |
| Asta-i colectionarul de elita, e normal... | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Apr 21, 2014 7:51 pm | |
| pai ce vreau eu sa zic este ca vazind oamenii ce si cum are dinsa acolo sa o puna de o colaborare ca Doini se dedicaa cum achizitiilor astea sofisticate ..asta vreu eu sa zic romanca batatarnica hai in echipa ..ar fi si pacat .. la cit se zbate ..mie uneia mi-ar place sa lucrez acolo printre flori | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Apr 24, 2014 11:32 am | |
| Si eu m-am gandit ce ar putea face si cred ca a dormit la sera de vande sa nu-i scape cand aduc noutatile | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Apr 24, 2014 11:42 am | |
| da??eeei nu creeed...cred ca e terminata de la atata alergatura si bataie de cap...ca nu-i nici simplu nici usor...Doiniiii!!!!te vrem aici!...ca e pustiu..fara animator... | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Apr 24, 2014 1:41 pm | |
| Daca strig si eu, poate ne aude! DOIIINNNNNNNIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! Ce faci? Petreci? A trecut Pastele! A trecut si sf. Gheorghe! (La multi ani bunicului tau, sa fie sanatos!) Hai, ca ni-i dor de tine! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Apr 24, 2014 1:48 pm | |
| vineee...vineeee..e pe vine... acum i-si incarca bateria,ca e pe lion...nu o incarci pana nu se descaca complet... | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Apr 24, 2014 1:58 pm | |
| He he, hai sa sunteti dragute Sunt prinsa pana peste urechi . Sunt in focurile comenzii , caut sa imi iau bicicleta , ieri i-am luat lui tataia un scaun electric absolut bestial, ca sa pot "dansa" cu el la nunta, acum caut un scaun cu rotile pentru bunica paterna, pe care nu am mai vazut-o si nici nu am mai auzit-o din 2001, dar am sunat-o acum in ziua de Paste.. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Apr 24, 2014 2:16 pm | |
| Atunci lipsesti motivat . Intelegem si te asteptam dupa ce-ti termini treburile Chiar ma intrebam de ce nu ai bicicleta sa fii si tu in rand cu bastinasii. Spor la treburi, sa-ti iasa totul asa cum iti doresti! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 25, 2014 6:35 pm | |
| Fetelor cochetelor, am facut-o si pe asta.. A doua comanda de Vandute.. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]13 Vandute Cocute, mi-au ocupat patul | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 25, 2014 6:43 pm | |
| frumoase ...frumoase...sa vin sa te ajut la ambalat??? | |
|
| |
Doini
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 25, 2014 8:40 pm | |
| | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 25, 2014 10:35 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 25, 2014 11:14 pm | |
| Mai fetita, mai Laura scumpa mea, asa ce bucurie pot simtii eu trimitand nebuniile astea de plante, de parca nimeni si nimc nu o poate descrie! Este absolut bestial! Am avut emotii, am 8 doritori, 13 plante, e firesc sa fiu coplesita de emotii. Sunt plante scumpe, si nu ma pot juca cu astfel de sume.. Dar na, noroc cu prietenii. Aura, de exemplu , merita toate multumirile mele si tot respectul meu, pentru ca a mai luat una care nu era in comanda ei... ...... Este [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Planta nou nouta in sera, si este de o frumusete rapitoare: | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 25, 2014 11:21 pm | |
| Draga Doini ce dor imi faci de vande noi, noroc ca le am pe cele trei de la tine, ma uit la ele si ma simt mult mai bine. Norocoase fete, cele care vor primi minunatiile astea!!! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 25, 2014 11:28 pm | |
| Dana, tu ai niste Vande absolut de colectie, de show, de concurs! Cand tu si Dana C. veti mai dorii ceva, eu oricum sunt aici! si va voi trimite ce va doreste inima!
Ultima editare efectuata de catre Doini in Sam Apr 26, 2014 3:39 am, editata de 1 ori | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 25, 2014 11:32 pm | |
| Daca ai sti Doini, ma laud la toata lumea cu reginele-lianele mele, sunt atat de mandra de ele ca nu-mi mai incap in piele! Te pup, esti o draguta! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 25, 2014 11:36 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 26, 2014 12:12 am | |
| vandele...vandele.. ca mai nou sunt 2...deja ma gandesc ca nu da bine..una ciocolatie si una frez...musai si una galbena printre ele...sau portocalie... am o intrebare la voi cele care stiti..daca eu iau vitamine zilnic,si o fac constant de multi ani,..nu se lipeste microbul,nu???? | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 26, 2014 12:38 am | |
| Aura draga nu bag mana in foc ca nu se lipeste eu ma tin tare deocamdata, poate si pt. faptul ca nu am gasit un nume pt. o alta vanda care sa rimeze cu Vandana mea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 26, 2014 3:31 am | |
| Aura, eu sunt invinsa de microb, pana peste urechi! As da orice sa mai iau o Vanda Camera in care le tin pe cele mari, arata deja ca o jungla harcea parcea Visez sa le prind de perete, fara sa fac zeci de gauri cu bormasina..., visez cum sa detin modele deosebite, visez multe si marunte Cat despre una galbena, iti spun eu, Yellow Magic este magnifica! Le are pe toate!!! Floare mare, culoare puternica si deosebita Hai sa va arat coletele si ma bag la somn doua ore [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Laura, ce zici de Vandana Manana sau Vandana Banana Trebuie sa-i gasesti o partenera.. Poate una pitica! Te pup si eu Dana Ma bucur sa stiu ca esti bine si ca esti mandra de vandutele(oaiele) tale! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|