| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 02, 2014 6:06 pm | |
| Laura, parca mergea si-o orhidee! Doini, frumoase flori! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mar 03, 2014 2:30 pm | |
| Doini, ti-au placut cameliile? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mar 03, 2014 3:26 pm | |
| Eu nu am Faceboock asa ca nu am avut cum sa vad pozele | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mar 03, 2014 3:31 pm | |
| Vai, nu ai Facebook, nu existi! Umbla o vorba! Uite link-ul de pe sunphoto! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mar 03, 2014 3:43 pm | |
| Am avut inca de la inceputurile lui, dar am ales sa-mi sterg contul in 2012, cand aveam senzatia ca deja exist prea mult pentru unele persoane pe care nu le cunosc, cu care nu aveam nimic in comun, ca sa nu mai spun cat ma enervau invitatiile la diverse jocuri sau comentarile la vreo poza "ce frumi esti" Fug sa ma relaxez in albumul tau | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mar 03, 2014 4:23 pm | |
| Ei, mai, DanaA, te-am ochit si pe tine [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mar 03, 2014 4:29 pm | |
| Si e de bine, sau de rau? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mar 03, 2014 6:13 pm | |
| E de bine Dana si barbateii ei: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Frumos album | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mar 03, 2014 6:16 pm | |
| Asa Doini bine ca ai pus o poza mai reusita a DaneiA ca Penelopa alesese una mai...incotosmanata unde nu se vedea cat e de draguta | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mar 03, 2014 6:27 pm | |
| Da, aveti dreptate si Dana-i frumoasa, si baietii ei, si florile de la expozitie! Multumesc Dana, mi-a placut! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mar 03, 2014 6:28 pm | |
| | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mar 03, 2014 7:28 pm | |
| - DanaA a scris:
- Vai, nu ai Facebook, nu existi! Umbla o vorba!
Uite link-ul de pe sunphoto! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] incantata de cunostinta Dana!! esti muult mai tanara decat mi-am inchipuit eu...[vezi..despre asta vorbeam...confuzii]ai 2 baieti frumosi,sa-ti traiasca sanatosi,sa-ti aduca satisfactii...expozitia este la noi in tara???daca da,unde si in ce perioada...este superba...in Bucuresti nu se mai tin nici un fel de expo florale ,iar gradina botanica e de plans... | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mar 03, 2014 10:13 pm | |
| Vai fetelor, ma flatati cu atatea complimente! Va multumesc! Pai mai Cora, de-ai sti ce frig era si mai batea si vantul si ma mai durea si gatul, cum sa nu ma incotosmanez! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mar 03, 2014 10:24 pm | |
| Pai stai asa ca eu nu de asta vorbeam,eu o "criticam" pe Penelopa ca nu a ales cea mai favorabila poza cu tine | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mar 04, 2014 2:54 pm | |
| Mai, Cora, mie imi placea si poza aia de-am ales-o ... mi-am imaginat-o creata, precum negresele | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mar 04, 2014 2:56 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mar 04, 2014 3:11 pm | |
| Aici sunt | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mar 04, 2014 5:58 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mar 04, 2014 10:26 pm | |
| Da, dar te-am lasat in pace! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 06, 2014 5:10 pm | |
| Ce frumusel creste bobocelul dragutei Catt. portocalie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Poza facuta acum doua saptamani (+/- cateva zile) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si poza facuta astazi. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 06, 2014 5:53 pm | |
| Arata foarte bine | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 06, 2014 6:13 pm | |
| Imi este draga si chiar ma bucur ca este harnicuta. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 06, 2014 6:18 pm | |
| Felicitari Doini, frumoasa, harnica si parfumata! Cat tin florille? Zile, saptamani? E normal sa-mi cada deja, la astea pe care abia le-am cumparat? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 06, 2014 6:26 pm | |
| Daca a suferit socuri termice si mai ales daca i-a fost schimbat substratul e normal sa se ofileasca. Dintre toate orhideele mie doar la cattleye am patit sa se ofileasca dupa schimbarea substratului. Normal tin florile intre cateva saptamani (2-3 ) si 2 luni nu mai mult. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|