| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 8:13 pm | |
| deci,Doini acum am citit aici...acum aflu..zici ca vii in Bucuresti pe 8 iunie????ma bucur nespus..dar inacelasi timp sunt dezamagita ca nu ne putem intalni...ce pot sa fac???eu in ultima sambata din mai /30 ..plec pt 10 zile in grecia...ma oftic dar planificarea este deja facuta...i-mi pare asa de rau...dar...poate cine stie..???fac eu o escala in Olanda si poate ne si vedem dar anul viitor..pana atunci pui si tu sera la punct...si eu vin cu aprecierile...glumesc...deci,in consecinta Doini,nu-mi adu nimic...esti o dulceata de fata oricum pt.ca ai retinut ce-mi doresc si te-ai oferit tocmai de-acolo sa-mi aduci.. .la's ca gasesc eu pe-aici nu-i bai... | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 9:25 pm | |
| Asta asa e Cora Daca era nunta mea, eu va invitam si la petrecere ca fie vorba intre noi, pe voi va simt adevaratii prieteni! Aura, pai daca nu am socotit gresit, tu te intorci chiar pe 8, adica cand este nunta, si categoric nu voi pleca a doau zi.. Poate reusim sa ne vedem.., ca nu am uitat de dulceturi si zacusca Glumesc, asta este chiar o gluma, important e sa iti vad eu fata aia frumoasa si sa-ti multumesc ca imi esti prietena | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 10:23 pm | |
| Haha..dulceturi cu siguranta...ca doar ti-am promis..de nuci,de trandafir,si de soc..dar zacusca??n-are mama ca ti-ar da... Ti-amzis ca nu-mi bat capu...pun la congelator cele necesare si o fac instant...pai daca zici ca nu pleci imediat cu siguranta ne vedem...astept cu entuziasm...tu doar vino.:-):-). | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 01, 2014 5:36 am | |
| M-am trezit la ora asta si nici macar ca o fantoma, nu ma pot misca prin casa, de tama ca trezesc familionul.. Hmmm si as bea o cafea Dar, chiar si asa, am facut ceva... Primiti acest album din partea mea, sper sa va aduca bucurie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Este cadoul meu de martisor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 01, 2014 6:35 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre laurabv in Sam Mar 01, 2014 2:46 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 01, 2014 8:01 am | |
| Buna dimineata , in zi de martisor :) Sa avem cu totii o primavara frumoasa ! Laura , ma bucur ca ti-ai baut cafeaua in gradina mea , te mai astept :) Eu am baut-o in Paradis , alaturi de Doinita si de tine :) | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 01, 2014 8:05 am | |
| Un adevarat paradis . Splendide imagini,ramai fara cuvinte | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 01, 2014 8:59 am | |
| Ma bucur tare mult ca v-a placut martisorul meu. nu sunt ipocrita sa nu recunosc ca sunt o norocoasa ca traiesc aici si ca am astfel de locuri si de sanse sa le pot vizita... Va doresc o primavara plina de energie, de bunatate si frumos, de dragoste si multa intelegere si liniste in suflete Eu inca nu mi-am baut cafeau ca Frenk a venit abia pe la 4, cand mi-a si sarit somnul, si pentru ca masinaria mea face mult zgomot, ma rezum la baut apa rece | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 01, 2014 9:31 am | |
| Vai ce dimineata se trezeste lumea in week-end ! Mi-a placut grozav martisorul si pozele Desi pe la noi vremea nu are aspect de primavara, noroc cu Doini ca ne da o stare ...primavaratica | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 01, 2014 9:58 am | |
| - Paunita a scris:
- Buna dimineata , in zi de martisor :) Sa avem cu totii o primavara frumoasa !
Laura , ma bucur ca ti-ai baut cafeaua in gradina mea , te mai astept :) Eu am baut-o in Paradis , alaturi de Doinita si de tine :) Mariana, iti multumesc frumos pentru vizia Bine ai venit in gradinita mea Este o mare bucurie sa iti citesc mesajul | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 01, 2014 10:01 am | |
| - Cora-Maria a scris:
- Vai ce dimineata se trezeste lumea in week-end ! Mi-a placut grozav martisorul si pozele Desi pe la noi vremea nu are aspect de primavara, noroc cu Doini ca ne da o stare ...primavaratica
Eu iar n-am dormit ca un om normal Si daca tot am orbecait in noapte, mi-am propus sa termin albumul in semn de martisor pentru cei dragi! Sa avem o primavara frumoasa, plina de bucurii si impliniri, si sa fim iubite! | |
|
| |
aura
| |
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 01, 2014 12:14 pm | |
| Grozav martisorul tau Doini! A facut ca dimineata asta, cetoasa si mohorata sa fie frumoasa. Multumesc pentru el, si iti doresc si tie o primavara de vis, de dragoste si fericire! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 01, 2014 3:30 pm | |
| Ce frumos, ce bucurie, sa stiu ca v-a placut martisorul meu Sunt privilegiata cu asemenea locuri si locatii dar maxima bucurie este cand impartasesc cu voi ce vad si mai fac eu pe aici Sa fim iubite! | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 01, 2014 4:46 pm | |
| Cum sa nu ne placa martisorul,a fost o splendoare pentru noi.Sa fim iubite si sanatoase! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 01, 2014 5:03 pm | |
| Amin! Vorba Laurei Te pup Leonor | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 01, 2014 5:12 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 02, 2014 2:16 am | |
| | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 02, 2014 2:36 am | |
| Ce dragut din partea domnului. :-) | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 02, 2014 7:18 am | |
| Ce dragut e Frenk al tau sotiorul meu a venit la mine cu un pachet de cafea( e adevarat ca e mai speciala si imi tot propuneam sa mi-o cumpar ) dar ce ? o cafea ? Doar o cafea ? ..... asa ca am ajuns din "intamplare " la magazinele de plante si mi-a luat vre-o trei trandafiri, patru coacazi si 3 meri si un bujor....ca tot a vinit primavara Acum sunt multumita....cadoul de 8 martie cred ca va fi faptul ca vine cu mine in gradina sa-i plantam , mai ales ca primesc si cei 13 trandafiri de dulceata de la Maria | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 02, 2014 7:20 am | |
| eeee...gerbera,printre slabiciunile mele...frumoooos,foarte frumos!un gest cat o mie de cuvinte... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 02, 2014 7:23 am | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 02, 2014 9:52 am | |
| Foarte frumos buchetul! Si mie imi place gerbera | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 02, 2014 4:45 pm | |
| Buna fetelor dragutelor, Ei da, mi-a luat buchetul spunad ca atunci cand a oprit sa alimenteze la benzinarie, l-a vazut, si s-a gandit la mine Imi place ca este foarte colorat si pe una din ele, cea cu roz si alb, chiar nu o mai vazusem pana acum Ohoo Laura dar ai ce planta nu gluma! Doamne ca dor imi mai este si mie de facut gropi si de plantat trandafiri... Parca v-am spus ca am visat-o pe Karla dandu-mi indicatii Ce vis frumos | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|