Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradinita lu` Doinita :))

In jos 
+22
Paunita
costieanuconstantin
Cora-Maria
Dana Caras
DanaA
Paulyna
simonaelena
ella06
popescugp
Karla
aura
ghana
bubu
duduta190578
leonor
penelopa
geodezia
stefana
georgiana
laurabv
Doini
Myosotis
26 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeVin Feb 28, 2014 8:13 pm

deci,Doini acum am citit aici...acum aflu..zici ca vii in Bucuresti pe 8 iunie????ma bucur nespus..dar inacelasi timp sunt dezamagita ca nu ne putem intalni...ce pot sa fac???eu in ultima sambata din mai /30 ..plec pt 10 zile in grecia...ma oftic dar planificarea este deja facuta...i-mi pare asa de rau...dar...poate cine stie..???fac eu o escala in Olanda si poate ne si vedem dar anul viitor..pana atunci pui si tu sera la punct...si eu vin cu aprecierile...glumesc...deci,in consecinta Doini,nu-mi adu nimic...esti o dulceata de fata oricum pt.ca ai retinut ce-mi doresc si te-ai oferit tocmai de-acolo sa-mi aduci..  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 1059784619 .la's ca gasesc eu pe-aici nu-i bai...
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeVin Feb 28, 2014 9:25 pm

Asta asa e Cora  Rolling Eyes 
Daca era nunta mea, eu va invitam si la petrecere Laughing ca fie vorba intre noi, pe voi va simt adevaratii prieteni!

Aura, pai daca nu am socotit gresit, tu te intorci chiar pe 8, adica cand este nunta, si categoric nu voi pleca a doau zi..
Poate reusim sa ne vedem.., ca nu am uitat de dulceturi si zacusca  bounce  Glumesc, asta este chiar o gluma, important e sa iti vad eu fata aia frumoasa si sa-ti multumesc ca imi esti prietena  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 1059784619
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeVin Feb 28, 2014 10:23 pm

Haha..dulceturi cu siguranta...ca doar ti-am promis..de nuci,de trandafir,si de soc..dar zacusca??n-are mama ca ti-ar da... Ti-amzis ca nu-mi bat capu...pun la congelator cele necesare si o fac instant...pai daca zici ca nu pleci imediat cu siguranta ne vedem...astept cu entuziasm...tu doar vino.:-):-).
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeVin Feb 28, 2014 10:38 pm

Eee, am spus si eu zacusca ca imi este si foame si pofta Laughing

Inseamna ca am socotit bine, iar de vazut, este imposibil sa nu ne vedem  cheers sunny 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeSam Mar 01, 2014 5:36 am

M-am trezit la ora asta si nici macar ca o fantoma, nu ma pot misca prin casa, de tama ca trezesc familionul.. Hmmm si as bea o cafea  bounce 
Dar, chiar si asa,  am facut ceva...  cheers 
Primiti acest album din partea mea,  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 1059784619 sper sa va aduca bucurie  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 1059784619 
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Este cadoul meu de martisor  sunny 
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeSam Mar 01, 2014 6:35 am

Doini nici eu nu am avut somn....mi-am baut prima cefea in gradina Paunitei si acum a doua impreuna cu tine in paradis. Doamne ce locuri mai exista pe Pamantul asta  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 421221538 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 421221538 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 421221538  Multumim Doini de martisor Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2422189467 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2422189467 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2422189467 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2422189467 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2422189467 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2422189467 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2422189467 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2422189467

Ultima editare efectuata de catre laurabv in Sam Mar 01, 2014 2:46 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Paunita

Paunita

Numarul mesajelor : 156
Localizare : Zalau
Joburi/Distractii : gradinarit
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 28/02/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeSam Mar 01, 2014 8:01 am

Buna dimineata , in zi de martisor :) Sa avem cu totii o primavara frumoasa !  flower 
Laura , ma bucur ca ti-ai baut cafeaua in gradina mea , te mai astept :) Eu am baut-o in Paradis , alaturi de Doinita si de tine :)
Sus In jos
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeSam Mar 01, 2014 8:05 am

Un adevarat paradis . Splendide imagini,ramai fara cuvinte
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeSam Mar 01, 2014 8:59 am

Ma bucur tare mult ca v-a placut martisorul meu.  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 1059784619  nu sunt ipocrita sa nu recunosc ca sunt o norocoasa ca traiesc aici si ca am astfel de locuri si de sanse sa le pot vizita...

Va doresc o primavara plina de energie, de bunatate si frumos, de dragoste si multa intelegere si liniste in suflete

Eu inca nu mi-am baut cafeau ca Frenk a venit abia pe la 4, cand mi-a si sarit somnul, si pentru ca masinaria mea face mult zgomot, ma rezum la baut apa rece Laughing
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeSam Mar 01, 2014 9:31 am

Vai ce dimineata se trezeste lumea in week-end ! Mi-a placut grozav martisorul si pozele  Very Happy  Desi pe la noi vremea nu are aspect de primavara, noroc cu Doini ca ne da o stare ...primavaratica  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2480021943 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeSam Mar 01, 2014 9:58 am

Paunita a scris:
Buna dimineata , in zi de martisor :) Sa avem cu totii o primavara frumoasa !  flower 
Laura , ma bucur ca ti-ai baut cafeaua in gradina mea , te mai astept :) Eu am baut-o in Paradis , alaturi de Doinita si de tine :)

Mariana, iti multumesc frumos pentru vizia  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 1059784619 Bine ai venit in gradinita mea  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2302975194 
Este o mare bucurie sa iti citesc mesajul  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2422189467 

Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeSam Mar 01, 2014 10:01 am

Cora-Maria a scris:
Vai ce dimineata se trezeste lumea in week-end ! Mi-a placut grozav martisorul si pozele  Very Happy  Desi pe la noi vremea nu are aspect de primavara, noroc cu Doini ca ne da o stare ...primavaratica   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2480021943 

Eu iar n-am dormit ca un om normal  Embarassed Si daca tot am orbecait in noapte, mi-am propus sa termin albumul in semn de martisor pentru cei dragi!

Sa avem o primavara frumoasa, plina de bucurii si impliniri, si sa fim iubite!  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 1059784619 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeSam Mar 01, 2014 11:27 am

Doini,esti o privilegiata!! cu asa minunatii de gradini si sere in jurul tau ,tot sa traiesti in extaz!!  tongue ..frumos martisorul,multam fain,l-am savurat cu incantare...  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 1059784619 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 1059784619 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeSam Mar 01, 2014 12:14 pm

Grozav martisorul tau Doini! A facut ca dimineata asta, cetoasa si mohorata sa fie frumoasa.  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2783239913 
Multumesc pentru el, si iti doresc si tie o primavara de vis, de dragoste si fericire!  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 1070322242
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeSam Mar 01, 2014 3:30 pm

Ce frumos, ce bucurie, sa stiu ca v-a placut martisorul meu  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2999181239 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 1239631719 

Sunt privilegiata cu asemenea locuri si locatii dar maxima bucurie este cand impartasesc cu voi ce vad si mai fac eu pe aici  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 1239631719 

Sa fim iubite!
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Joburi/Distractii : florile
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeSam Mar 01, 2014 4:46 pm

Cum sa nu ne placa martisorul,a fost o splendoare pentru noi.Sa fim iubite si sanatoase! Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 1059784619
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeSam Mar 01, 2014 5:03 pm

Amin! Vorba Laurei Laughing
Te pup Leonor  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2480021943
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Joburi/Distractii : florile
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeSam Mar 01, 2014 5:12 pm

Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 2422189467
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeDum Mar 02, 2014 2:16 am

Mai fetelor cochetelor, eu am uitat total sa va arat ce buchet frumos am primit ieri la 4 dimineata  Sleep Sleep Sleep Rolling Eyes Rolling Eyes 

Sus In jos
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeDum Mar 02, 2014 2:36 am

Ce dragut din partea domnului. :-)
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeDum Mar 02, 2014 7:18 am

Ce dragut e Frenk al tau cheers sotiorul meu a venit la mine cu un pachet de cafea( e adevarat ca e mai speciala si imi tot propuneam sa mi-o cumpar ) dar ce ?  Suspect o cafea ? Doar o cafea ? ..... asa ca am ajuns din  "intamplare "  la magazinele de plante si mi-a luat vre-o  trei trandafiri,  patru coacazi  si 3 meri si un bujor....ca tot a vinit primavara  Wink Acum sunt multumita....cadoul de 8 martie cred ca va fi faptul ca vine cu mine in gradina sa-i plantam , mai ales ca primesc si cei 13 trandafiri de dulceata de la Maria  flower
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeDum Mar 02, 2014 7:20 am

eeee...gerbera,printre slabiciunile mele...frumoooos,foarte frumos!un gest cat o mie de cuvinte...  applause 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeDum Mar 02, 2014 7:23 am

laurabv a scris:
Ce dragut e Frenk al tau cheers sotiorul meu a venit la mine cu un pachet de cafea( e adevarat ca e mai speciala si imi tot propuneam sa mi-o cumpar ) dar ce ?  Suspect o cafea ? Doar o cafea ? ..... asa ca am ajuns din  "intamplare "  la magazinele de plante si mi-a luat vre-o  trei trandafiri,  patru coacazi  si 3 meri si un bujor....ca tot a vinit primavara  Wink Acum sunt multumita....cadoul de 8 martie cred ca va fi faptul ca vine cu mine in gradina sa-i plantam , mai ales ca primesc si cei 13 trandafiri de dulceata de la Maria  flower
..Laura nu fi suparata,important este ce face si peste an,importanta-i sanatatea,si armonia voastra,cadouri???ei as,libera la mare ....abia a inceput sezonul...maruntis sa fie...  cheers 
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeDum Mar 02, 2014 9:52 am

Foarte frumos buchetul! Si mie imi place gerbera  Very Happy 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitimeDum Mar 02, 2014 4:45 pm

Buna fetelor dragutelor,

Ei da, mi-a luat buchetul spunad ca atunci cand a oprit sa alimenteze la benzinarie, l-a vazut, si s-a gandit la mine  Rolling Eyes clown 
Imi place ca este foarte colorat si pe una din ele, cea cu roz si alb, chiar nu o mai vazusem pana acum  Shocked 

Ohoo Laura dar ai ce planta nu gluma! Doamne ca dor imi mai este si mie de facut gropi si de plantat trandafiri... Parca v-am spus ca am visat-o pe Karla dandu-mi indicatii  clown Ce vis frumos drunken 

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 11 Icon_minitime

Sus In jos

Gradinita lu` Doinita :))
Sus 
Pagina 11 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita protestanta :)))
» Gradinita Danei Caras
» Gradinita(nu de copii,de flori)Paulynei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: