| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 10:56 am | |
| Da, in iunie se marita sora ei. Ii doresc sa fie fericita si sa aiba noroc! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 11:01 am | |
| Pai asta stiu, intrebarea era daca vine in Bucuresti pentru ca Doini nu e bucuresteanca | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 1:39 pm | |
| In Bucuresti vin iar nunta e pe 8 Iunie si sper sa putem sta macar 4-5 zile. Ar fi minunat sa ne vedem Ce bine ca ai sppart ghiata DanaA, sper ca Danny sa ne vizitize si cu atat mai mult ca avem nevoie printre noi de un doctor al orhideelor Iar filmuletele ei, merita vazute de toata lumea, indiferent ca are o singura orhidee sa 100 ca noi Danac daca se apuca Pene te carcoteala, ne face harcea parcea pe toate | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 3:15 pm | |
| Doini, DannyElle nu are timp si pt. forumul nostru. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 3:20 pm | |
| Nu esti la curent! Danny, e deja AICI! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 3:27 pm | |
| Ehe, mai Danuta, ai scapat-o pe asta Pentru prieteni isi face timp | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 3:34 pm | |
| Hotomanca, mie mi-a spus ca nu are timp. Unde-i, unde-i? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 3:41 pm | |
| Dana, un oftalmolog, ceva? Danny s-a si prezentat deja : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si nu este singura care ne bucura cu inscrierea pe Club A venit si Paunita [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 3:43 pm | |
| Gata, gata, am vazut si le-am urat si bun venit! Ce, abia am deschis laptopul! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 3:50 pm | |
| Am nevoie de intariti ca sa le aducem si pe Viorica (Doamne ca are niste Cattleya de mi-au ramas pe retina ) ca sa nu mai spun de colectia ei de papucei Si pe Bianca (Puffy) ca are de toate! Din pacate timp nu prea au... Cleo va veni si ea cand rezolva problema cu internetul si laptopul | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 3:53 pm | |
| Da pe Adite nu a invitat-o nimeni? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 3:56 pm | |
| Tu crezi ca va veni? | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 3:58 pm | |
| ....... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 4:02 pm | |
| Ei da, si eu ma scarpin impreuna cu tine Eu nu am nici cea mai mica indoiala ca ea nu-mi admira florile nu stiu daca si povestile, o respect si imi este draga, dar nu stiu daca balanta este egala... Daca voi aveti "curaj" eu o astept cu bratele larg deschise | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 4:07 pm | |
| Poate o rugam pe DanaC, se cunosc mai de demult! Nici eu nu am curaj | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 4:16 pm | |
| Vai ce ma bucur Doini ca vii in Bucuresti Si scuze ca am incurcat borcanele,credeam ca esti din Constanta Mai fetelor eu zic ca Adite fiind moderatoare ....dincolo s-o lasam acolo unde e. Ca oricum va intalniti cu ea voi cele care semnati condica in 2 locuri | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 4:30 pm | |
| Stai linistita Cora, borcanele sunt cu dulceata? :lol:Eu prefer zacusca cu ciuperci Dar constanteanca sunt si voi ramane, ca doar acolo m-am nascut si am trait pana cand am plecat la facultate.. Vin, si daca vin cu duba.. o punem si de o mai mare bucurie | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 4:35 pm | |
| Da poate-ti place si Iasi-ul.... | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 4:51 pm | |
| Ce haioasa esti DanaA | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 4:55 pm | |
| Pai da eu n-am cum sa ajung in Bucuresti! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 5:31 pm | |
| Cine nu ajunge la Bucuresti, este sunat pe skype | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 5:38 pm | |
| Doini daca esti constanteanca si revii acasa poate ma anunti cand esti acolo si poate discutam putin despre flori;sper sa vina si sotia mea atunci si sa facem un schimb fain de pareri;eu am 38 km pana in Constanta. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 5:49 pm | |
| Domn' Popescu, "acasa" nu mai este de foarte multi ani in Constanta... Dar este locul pe care-l iubesc si unde ma incarc, chiar si din amintiri..., ca sa nu mai spun cat de bine imi este atunci cand il vizitez.. Sa speram ca le pot face pe toate in zile in care voi sta, si la Constanta sigur voi ajunge, pentru ca ma asteapta undeva cineva, sa-i aduc flori si sa le ud cu lacrimi. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 28, 2014 8:12 pm | |
| Ei acum daca vii nu te poti intalni chiar cu toti de pe forum
Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Vin Feb 28, 2014 9:15 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|