| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Feb 20, 2014 10:10 pm | |
| Am refacut si pozele papucelului [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sunt tare mandra de el | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Feb 20, 2014 10:11 pm | |
| Frumoase achizitiile sa-ti traiasca! La crin rupe frunzele si lasa-l fara apa o perioada. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Feb 20, 2014 10:21 pm | |
| Merci Leonora, acum ma oftic ca nu mi-am luat mai multi Amarillys in perioada cand erau cu zecile insirati pe mese. Sper ca maine sa nu ploua si dupa amiaza sa ma duc in plimbare cu agaricii pana la o gradinarie unde preturile sunt mai mici si aveau foarte multe culori diferite. Asa dar, sa continui terapia, ca tare bine a mai fost! Am inteles, dar parca Aura zicea si ceva de intuneric parca, sau racoare? Ma duc la pagina ei sa mai citesc inca o data ce mi-a scris, ca deja ma simt caraghioasa ca uit de la mana pana la gura | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 21, 2014 8:05 am | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 21, 2014 9:07 am | |
| He he, ma bucur sa aflu asta Eu de cand ma stiu, imi doresc enorm o broscuta modelul vechi dar si pe aceasa mi-ar placea s-o am Daca va este mai usor sa vedeti pozele intr-un singur album, le-am pus pe toate pe sunphoto [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 21, 2014 1:30 pm | |
| Alea numesti tu rafturi goale? La noi stai sa vezi... Tare mi-as dori sa fiu si eu acolo! Eu tin amarilisii in beci pe timp de iarna, neudati. Zilele astea chiar ma duc sa-i aduc in casa! Dar inainte de asta trebuie schimbat neaparat pamantul si curat si eventualele radacini putrede. Si cum spuneam, ii aduc in casa, dar ii bag sub un dulap la intuneric, asta pana da bobocul, el ar trebui sa apara primul si apoi ii uzi treptat si-i pui la lumina! Si gata!
| |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 21, 2014 3:40 pm | |
| ...,si gata! Ce simplu suna Am facut iar o sesiune de terapie pun poze putin mai tarziu. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 21, 2014 5:05 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 21, 2014 5:18 pm | |
| Multumesc Aura, asta vreau sa fac chiar in seara asta, apoi top cu ei la subsol pana cand poate imi amintesti tot tu, ca in baza mea.... | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 21, 2014 6:42 pm | |
| observi Doini ca nu are frunza amaryllisul cumparat?...antai tija floare,si frunzele din urma... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 21, 2014 6:46 pm | |
| Acum observ si imi pare rau ca nu am retinut inca de cand m-ai invatat in toamna | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 21, 2014 9:03 pm | |
| Asa arata bulbii mei [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sunt pe sfert fata de cum erau acum doi ani, cand i-am luat... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 21, 2014 10:52 pm | |
| Sesiunea de adus primavara in suflete, continua [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 21, 2014 11:02 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 21, 2014 11:08 pm | |
| | |
|
| |
aura
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 21, 2014 11:14 pm | |
| Am inteles, macar sa nu-i pierd si tot ar fi ceva.. Multumesc mult Aura | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Feb 21, 2014 11:15 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Feb 22, 2014 12:49 am | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Feb 22, 2014 12:55 am | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Prin urmare, a fost o zi cu soare, iar eu am iesit cu agaricii la plimbare, de am facut pe bune basici la degetele de la picioare P.s. Sper ca nu am exagerat cu numarul pozelor dar fiecare a fost facuta cu ganduri bune Maine va arat ce mi-am luat | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Feb 22, 2014 8:56 am | |
| vai de mineeee...ce-i acolo..pur si simplu sarbatoare...si crocusi..si ghiocei..si unde??prin paduri...te invidiez pentru imrejurimile prin care te plimbi! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Feb 22, 2014 1:24 pm | |
| Nu Aura, sunt din cartier, pe marginea trotuarelor, pe peluzele blocurilor, pe langa canale. Acum astept sa infloreasca narcisele Pozele au fost facute in drumul meu spre "terapie" la gradinarie | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Feb 22, 2014 4:00 pm | |
| Ce incantare sa iesi la plimbare si sa vezi ghiocei si crocusi infloriti,la noi erau rupti deja... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Feb 22, 2014 4:33 pm | |
| Sunt nerabdatoare sa infloreasca narcisele, lalele, zambilele si sa ma scufund in parfumul lor pe campurile fermierilor. Ma gandeam si eu ca in tara nu ar rezista prea mult, fara sa fie rupti | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|