| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Feb 22, 2014 6:13 pm | |
| La noi erau rupti si vanduti la buchetel la coltul strazii. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Feb 22, 2014 10:59 pm | |
| Asa cred si eu | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Feb 23, 2014 6:31 pm | |
| Azi, sunt in vizita cu acte in regula , nu incognito ca zilele trecute | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Feb 23, 2014 6:48 pm | |
| Te pup draga Dana Ma bucur enorm sa te primesc in gradinita mea Voi chiar v-ati propus sa ma faceti fericita! Acum cateva zile DanaA m-a vizitat si mai apoi si-a deschis si ea gradinita, astazi am observat ca si Cora s-a inregistrat iar acum si tu, draga mea Dana! Iti multumesc tare mult si iti urez bun venit in Clubul Gradinarilor veseli! Sa ne destrabalam impreuna, ca sunt singura dubioasa luata pe sus de nebunia asta cu orhideele Vai, ma bucur enorm ca ati venit si voi sa facem o gasca vesela de "dubioase" | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Feb 23, 2014 7:12 pm | |
| Daca am reusit toate sa te facem fericita, ma bucur enorm. Stiam de Dana, dar daca e si Cora aici, atunci e mai mult decat perfect! Fii fara grija, facem si noi parte din "clubul dubioaselor" ! Multumesc pentru cuvintele frumoase de intampinare! | |
|
| |
Doini
| |
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Feb 23, 2014 10:02 pm | |
| Buna seara . Eu sunt in trecere rapida pe aici ca nu prea mi-am facut temele (adica citit ce si cum despre acest forum ) Dar maine la birou(ca acolo am mai mult timp ca acasa ) studiez problema si ma pun pe treaba. Te pup Doini | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Feb 23, 2014 10:15 pm | |
| Ma simt de parca ar fi ziua mea Cora, iti multumesc frumos ca te-ai inscris in Clubul Vesel! E minunat sa te am alaturi! Nu trebuie sa studiezi chiar acum, prea mult, desi cu siguranta iti va face placere sa vezi ce gradini frumoase si pline de culoare au fetele. Dar, spre deosebire de ele, carora abia acum incep floricele sa scoata capusorul din pamant, sau zapada, voi aveti reinfloriri bogate, achiziti superbe, etc.. E suficient sa iti deschizi portile gradinitei tale exotice iar eu sa le "imbrac" cu pozele frumoaselor voastre, pana cand trec cele 7 zile de la data inscrierii, cand puteti pune singure link-uri si poze.. Bine ai venit draga Cora!! | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Feb 23, 2014 10:49 pm | |
| Pai atunci " La multi ani " Doini ! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Feb 23, 2014 11:06 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Feb 24, 2014 7:24 am | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Feb 24, 2014 12:28 pm | |
| Fiindca tie, Cora, nu ti-am urat nimic, o fac acum, in gradina Doinitei, copilul meu de suflet : Bine ai venit, Cora, in Clubul nostru!!! ... si, poate, cu ajutorul vostru, il mai rebivoram un pic | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Feb 24, 2014 12:34 pm | |
| Doini, cameliile sunt plante superbe, care merg foarte bine acolo, in Olanda. Le place racoarea, umiditatea si umbra. Cred ca rezista si afara, in gradina. Am si eu 2 camelii: una alba (trandafiras) si una rosie, care n-a inflorit inca. La noi au nevoie de mai multa atentie ca sa reziste vara, cand arsita ucide totul!!! Eu le tin sub arbustii de liliac, le ud cu apa de ploaie. Au nevoie de pamant acid, de azalee, conifere, citrice etc. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Feb 24, 2014 1:20 pm | |
| Ce de lume vesela si buna se aduna in gradinita mea, in clubul nostru Pene, mi-au placut enorm Cameliile, dar imi este frica sa ma aventurez cu o asa frumusete in apartament. Sa cumpar nu-i greu, dar oare este cinstit pentru planta? Cu hibi de la Geta trompeta am dat rateuri grave nu mai are nici macar o frunza Balconul este minuscul si deja ma doare stomacul cand ma gandesc cum sa-l "amenajez" in asa fel incat o parte din orhidee (Vanda, Cattleya si Cymbi) sa se bucure de aerul curat si umed al vremurilor ce urmeaza... Durerea mea cea mai mare este ca balconul nu are acoperis, decat pe o mica parte iar acolo de obicei imi tin rufele la uscat firite de "norocele" pasarilor. Atat iti spun, cand trece o lebada si-ti lasa un astfel de noroc pe geam sau pe gresia balconului iti vine sa te dai cu capul de pereti Am Clematitele care au rezistat cu brio ploilor din iarna, tinute sub cortul indian, am passiflorele pe holul blocului, muscatele care arata ca niste zombi . Vara trecuta speram ca vara asta sa ne mutam, sa am un patec de gradina si sa imi traiesc visul cu ochii dar se pare ca mai avem un an de asteptat. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Feb 24, 2014 8:25 pm | |
| Ia stai asa : aud ca ti-a luat ceva nou vineri. Unde e ? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Feb 24, 2014 9:03 pm | |
| Vine fata cu povestea celor luate vineri cand am fost pentru a doua oara la terapie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Prima mea orhidee cu frunze marmorate. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si cum nu puteam pleca fara sa-mi incerc norocul sau ma rog, tupeul, am intrebat daca vor bani pe aceste 4 amarate, tinute toate intr-un ghiveci de ceraica. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am dat pe ele 3 euro Si daca mi-a iesit afacerea am intrebat si de pretul acesteia cu tija terminala. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Mi-au cerut 5 euro pe ea, dar le-am oferit 2 si a mea a fost Asa dar, dupa o plimbare frumoasa, terapie printre flori frumoase si parfumate, am venit acasa si cu o motata marmorata si cu cinci amarate, dar deosebit de gingase. Au floarea cat o unghie de mica [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pe piticute le-am replantat cate doua in pahar, si sper sa faca casa buna impreuna... | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Feb 24, 2014 9:15 pm | |
| Sa-ti traiasca toate! Nu stiu zau de ce le zici amarate celor 4 albe Piticute, da, dar amarate nu mi se pare de loc: ofilite nu sunt iar la radacini se prezinta binisor. Sincer nu imi par chiar atat de mici floricelele :cat o unghie zici ? | |
|
| |
Doini
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Feb 24, 2014 9:29 pm | |
| Asa aratau cand le-am scos moss-ul dintre radacini. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si asa dupa spalatul radacinilor, curatatul, respectiv replantatul. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Feb 24, 2014 10:21 pm | |
| Dragutele, frumusele foc! Doini, saptamana asta ma duc la expozitia de azalee si camelii si voi face poze special pentru tine, ca tot iti plac cameliile! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Feb 24, 2014 10:43 pm | |
| Merci Dana, sunt dragalase si-mi plac mult florile celor albe, asa mititele cat o unghie de picior Aha, expozitie... pai sa inebunesc eu! Nu, glumesc si ma bucur pentru tine!!! Astept poze si impresii. Astazi am vazut unele frumoasa in supermarket, erau si mai ieftine ca in magazinele de specialitate, dar nu m-am indurat sa iau... Apropo de expozitii, eu sper ca in curand sa ajung acolo unde imi doresc de mult timp sa ajung... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Feb 25, 2014 9:46 pm | |
| Fetelor, astazi am primit ce imi doream Ma plangeam ieri ca de Dragobete am primit o ciocolata si sampanie Vazandu-ma Frenk cu "banana face" (asa imi spune cand exprim dezamagire) astazi mi-a zis: "futoleste-te" astazi mergem la Orchideen Hove ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) pentru "Dragobaba" Sunt inca departe de casa, dar nu mai puteam sa tin in mine pe unde m-am plimbat astazi. Daca nu ajung prea tarziu, poate reusesc sa pun poze. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Feb 25, 2014 10:08 pm | |
| Wow,super! Dar pe acolo e doar de vazut sau si de cumparat ? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Feb 26, 2014 3:16 am | |
| | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Feb 26, 2014 7:52 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|