Sa o iau cu o usoara introducere si pentru cele care poate ca ati uitata, Frenk munceste cel mai mult in week-end (uneori nu doarme nici 3 ore de vineri pana luni dimineata) iar martea si miercurea sunt de fapt week-endurile noastre.
Inainte de accident, il ajutam, fiindu-i ucenic, si ma trimitea cu echipamente de inchiriat Dj-ilor.. Acum din cauza medicamentelor pe care le iau, nu am voi sa conduc
De fapt multe nu mai pot face cum trebuie.. dar imi revin eu
De aici mi se trage si dependenta de el sa ajung pe unde vreau, dar si oful ca nu mai pot sa colind in lung si-n lat, pe aici prin sudul tarii, spre noi aventuri dupa descoperirea unor noi sere de orhidee...
Minunatia asta de gradina tropicala numita Orchideeen Hove, o descoperisem inca din toamna, dar, parca nu vroiam sa merg singura... Imi doream sa merg cu cineva care sa-mi inteleaga bucuria, sa pot impartasi acele emotii date de frumusetea locului, sa schim impresii cu cineva...
Ei bine, dupa cum stiti, singura ca un cuc pe aici, nu am avut cu cine sa merg.. Asa ca beleau a cazut pe capul lui Fren, pe care il tampeam in mod repetitiv spunandu-i ca-mi doresc, ca intr-o zi cand este liber dar si odihnit, sa mergem impreuna...
Speram sa o faca de ziua indragostitilor, desi nici eu si nici el nu punem pret pe acea zi, dar eu de fapt cautam potecute si oportunitati
Nici de Dragobete nu stiam cand este, dar citind dimineata mesajele DaneiA, mi-a trasnit ideea... L-am luat cu invaluiri dulci, cu apropouri directe, cu pantofi in cap intr-un final, ca nu ma credea si ca sa scape de mine, a plecat de acasa si cand s-a intors, mi-a adus o ciocolata si o sticla de sampanie
Apoi, pe seara descopar cu bucurie un mail din partea Corei, care continea un link despre Dragobete (scris in engleza) La randul meu, asa cum v-am mai spus l-am trimis mai departe lui Frenk..
Ieri dimineata, fiecare cu treburile lui, iar pe la pranz imi spune sa ma pregatesc ca ma duce de gradina, de
Dragobaba Imi venea sa-l refuz, dar o mai facusem o data, in urma cu vreo doua saptamani tot dn cauza orei tarzii.. Pana acolo sunt doau ore de condus, iar el pe la 13 imi spunea asta
Mi-am spus singura ca mai bine mai putin decat deloc
Despre ce am vazut, ce am simtit, cat am chiuit, v-am scris deja, dar, despre ce mi-am luat, de abia acum incepe
Ei bine dragelor, eu categoric le vroiam pe toate!!!! Pai vroiam cate o pereche de papuci, de fiecare culoare
Dar, mi-am pus pofta-n cui, ca doar visez si "pregatesc calea" spre o vizita la sera de papuci, dar, necazul e ca-i deschisa persoanelor particulare doar sambata dimineata, pana la 12...
Vroiam Cattleya mare si parfumata, dar singura mi-am revenit cand i-am vazut pretul 38 Euro
Pai eu pe ale mele mari am dat 17
si dupa cum arata ghiveciul, erau de la sera unde am portile deschise
Vroiam pelorici, dar trista mi-a fost surpriza sa observ alergand ca nebuna printre standuri, ca nu era nici macar una
Vroiam Vande pitici, dar si pretul lor piperat m-a calmat.. Aveau unele cu floarea foarte mica, portocaliu-dovleac,
dar, cred ca am una deja
luata de la reduceri fara floare. asa ca m-am pototlit si cu asta... Probabil va intrebati daca mi-am luat ceva...
Hai sa va arat ceva:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Expresiva figura mai am
"Hanca una"
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"Hanca doua"
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Frenk imi arata, ca data viitore ma plimba legata intr-un scaun cu rotile, ca l-am turbat de cap
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu am mers direct acasa, m-a plimbat cat sa-mi creasca emotiele ca orhideele mele sunt plimbate prin toata tara..., in loc sa ajung cu ele acasa, sa le fac repede poze si sa ma fudulesc cu ele pe forum
Sa incep o data... ca vi se raceste cafeau
Este cu mult, mult mai inchisa in realitate, dar pt ca am facut pozele in timpul zilei iar soarele batea direct in ea, a iesit asa.. Poate-l pune pe Frenk sa le faca poze mai bune, pe care le voi pune pe flickr
(sa le vada si invidiosii
)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Desi trageam sperante sa fie
Phal. Fantasy Music se pare ca este
Mini Mark, pe care il am deja luat de la reduceri, dar cum nu m-am bucurat prea multe zile de florile lui... Acum o fac cu bis, fiindca doar acasa am observat sa are un keiki bazal de toata frumusetea si care are si doau tije pe langa planta mama care si ea are trei tije (sper ca nu gresesc... ora, ce sa-i faci, dar maine verific iar
)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Acum, pot fi si eu acuzata de plagiere
Dar, fetelor, de ce nu mi-ati spus si mie cat este de parfumata mimoza asta...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Parfumul este foarte puternic, probabil si pentru ca a fost rasfatata de soare. Cand le aveam in jurul meu pentru sedinta foto
nu intelegeam de unde simt miros de Miltonie
cand miltoniile mele nu mai sunt inflorite
Ei bine, era prima mea Phal. parfumata
Acum, sa incep cu "specilitatile"
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Extrem de gingasa:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"Hanca o specialitate"
Nu-mi dau seama daca este Vanda Sanderiana Alba. Cora, fetelor, poate imi dati o mana de ajutor, va rog! In pozele de pe internet, Sanderiana Alba pare ca are culorile mai aprinse, dar, ma gandesc ca sunt prelucrate..
Ma rog, oricum s-ar numii, este a mea iar eu ma fudulesc cu ea
DanaC, ce mi-ai facut cu fuduleala asta, ca nu mai scap de ea
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iar acum doamnelor si domnilor (Attila, Costineanu si Popescu
) va prezint mai noua si minunata orhidee, devenita vedeta casei de nebuni
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Of Doamne, ca nu mai pot de dragul acestei flori. Pene, toate florile astea, ti le dedic
Sper sa le poti vedea frumusetea dincolo de imaginea de testicul, pe care o exprimai in urma cu cateva saptamani..
Inca nu stiu daca Vandele imi plac mai mult ca papuceii.
Gata fetelor, ma retrag eliberata de presiunea acestor ultime 24 de ore, fiindca de ieri as fi vrut sa ma fudulesc cu noile mele minunatii.