| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Apr 10, 2014 9:06 pm | |
| Aura, tu zici de Himba Gold, cea caramizie cu portocaliu. Este o minune de floare. Am facut cateva poze cu noul aparat si am redat frumusetea exacta. (sa ma vezi cum ma chinuie talentul, si cat este de grea masinaria ) Vezi ca am pus poze cu ele si pe Sun Photo. Daca ar fi dupa mine, as trimite o data la doua saptamani, nu mai des.. O fac cu mare placere si pe langa asta, ma bucur ca ma plimb prin sere Sper sa nu mai cad in ispita, ca deja e grav Oricum am una pe lista de dorinte. Sigur ca mai poti spune si altora, doar ca am o singura conditie, mai ales pentru cei pe care nu-i cunosc, ideal este sa primesc banii inainte. Sunt plante scumpe, si nu imi permit sa ma joc cu sumele astea, sa ma trezesc cu cineva care se razgandeste, sau nu mai raspunde. Ora si locul de intalnire vor fi scrise in privat pe mail. Veti primi si un numar de telefon dar si voi la randul vostru veti fi sunate ca sa confirmati coletul. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Apr 10, 2014 9:30 pm | |
| E foarte bine asa.cu siguranta banii in avans:-)cine nu are ganduri ascunse, nu are nimic de obiectat:-).da,cred ca despre himba gold e vorba:-):-)e frumoasa tare:-):-)o sa intru si pe sun sa o vad. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Apr 10, 2014 10:20 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 11, 2014 8:34 am | |
| Doini, pe cand deschizi magazinul de Vande ? | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 11, 2014 11:14 am | |
| Doini, e o planta splendida dar nu are loc la mine. E buna pentru cineva cu mult spatiu la dispozitie. Eu, de nevoie trebuie sa ma limitez la una cum e Maruta. Le-as chinui prea mult si pe ele si pe mine si pe cele de sus agatate, efectiv abia am loc sa ma misc. Nu mai zic de boscorodeala celor din casa ca nimeni nu mai incape pe nicaieri. Dar, am sa-ti spun cand, deocamdata n-am inceput tratativele. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 11, 2014 1:58 pm | |
| Myo, cred ca mult nu mai am Oricum v-am spus ca mi-am deschis taraba virtuala Ar trebui macar sa deschid si un topic despre Vande. Dar stau rau cu timpul. Dana, ai perfecta dreptate, este o planta superba, perfecta as putea spune. Dar, are nevoi de spatiu. Noi, astazi, vrem sa amenajam un nou suport pentru agatatul Vandelor, in camera unde le tin pe cele mari. Va sa zica, imi fac un perete de Vande Acum, stau in plin soare si nu vreau sa risc prea mult. Cand se incalzeste, le scot in balcon, dar categoric nimeni nu va mai avea loc de atatea Vande. Apropo, nu le mai stiu numarul | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 11, 2014 2:22 pm | |
| Doini, abia astept sa-ti vad dorinta implinita, peretele plin de vande. Va fi ceva de vis, cu siguranta. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 11, 2014 3:11 pm | |
| Dana, nu imi va iesii asa cum imi doresc. Nu am cum dintr-o camera sa fac chiar ce as vrea eu.. Nu se cade Am o barna de mahon, lunga de 3 metri pe care o vom prinde de perete, si astfel imi intind Vandutele, precum rufele la uscat vreau doar sa le feresc de soarele direct, dar sa le ofer lumina si spatiu. Te voi suna eu pe Skype sa-ti arat circul | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 11, 2014 3:43 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cam asa Doini...cele din urma ,pot fi cele dintai...oricare dintre acestea ... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 11, 2014 3:58 pm | |
| asta ce vanda este? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 11, 2014 9:29 pm | |
| Doini cam la ce distanta de fereasta va fi peretele cu vande ? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Apr 11, 2014 9:56 pm | |
| Aura fetita, vezi ca niciun link nu merge, (asa cum le-ai pus) cu exceptia ultimului, celui cu Vanda Mokara, de care isi doreste doamna Stefana Aceea este o vanda pitica, cu flori mici. Poti sa reeditezi mesajul Laura, camera este foarte luminoasa. Imi bate soarele toata ziua in ea.Dar pe peretele dedicat lor, barna va fi pusa la vreo 40-50 cm de fereastra. Voi avea o perdea din in, ca sa filtreze putin puterea soarelui. Am facut-o de oaie cu cea Somon. Mi-a tampit-o soarele Si nu ma asteptam sa mi se intample asa ceva, mai ales in perioada asta. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 12, 2014 1:23 am | |
| Dragutelor, am mai pus poze noi, facute in cartier. Pe pagina asta aveti rate cu mot [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pe restul paginilor albumului, se vede cat ma chinuie taletul de cand am noua masinarie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 12, 2014 2:12 am | |
| Uitati fetelor diferenta dintre o Vanda luata din sera, si una luata de pe Ebay Sa imi amintiti sa va dau si link-ul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Frumusetea asta, ma coplesteste cu florile ei. De cand o am, niciuna nu a cazut. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si ca sa nu spune-ti ca arat doar vande uriase, mai am poze si cu una de dimensiuni mai normale, dar tot usiasa pe langa panarama asta mica. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]La fel si frumoasa pelorica salbatica [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Aura, ea este Speciala. Ti-o arat doar ca sa observi culorile. Cu blitz : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Fara blitz: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Draguta asta, imi face a 3 a tija [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am si eu o reinflorire [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Acum, va invit sa rasfoiti singurele albumul. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Doini in Sam Apr 12, 2014 2:24 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 12, 2014 2:12 am | |
| Va era dor de dracusorii sefi? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu am mai pomenit atata dragoste pe un pisic si o catelusa. | |
|
| |
aura
| |
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 12, 2014 8:37 am | |
| Pisicul e mortal tuns asa...cred ca la tine am vazut prima data o pisica tunsa.... Imi place poza cu cele 2 vande, sa o pui si in albumul de vanzari ....e taaare sugestiva | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 12, 2014 10:06 am | |
| Ce dragute sunt animalutele... mai ca-mi vine sa-mi iau si eu, insa ma abtin | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 12, 2014 12:42 pm | |
| Frumoase toate, dar pisoiul tuns e mortal. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 12, 2014 1:32 pm | |
| Aura, ne gasim noi pe mess si stabilim ce iti trimit. Chiar vreau sa fie super super! Laura, am facut mai multe astfel de poze, si le voi pune in acel album. Ideea este ca asa sunt si pe site-ul ala olandez de unde tot chiraiam ca vreau Cymbi negru.., de unde mi-am luat Cattleya cu 23€ sau cat a fost, si nu avea nici o radacina Da, Strauss arata bestial tund. Si parca se si prosteste mai mult. Are si mai mult chef de porcarele fel de fel. Cu siguranta este mai fasnet si mai zapacit. Laura, daca nu-i tund, e vai de capul meu cu parul. Pai saracul meu om e chel, dar tot timpul plin de par de pisica. Iti poti imagina ce nasol arata Karla, imi vine greu sa admit ce urmeaza sa iti spun, dar o fac din tot sufletul! Nu iti lua animale! Este al naibi de dureros cand te desparti de ele. Daca ajungi sa le intelegi si sa le iubesti cu adevarat, atunci cand mor, o parte din tine se rupe, iti distrugi sufletul de durere. Poti trai adevarate socuri care sa iti dezechilibreze sufletul. Si nu tine de cat de puternic esti, tine de cat de flexibil esti. Eu nu sunt flexibila. Imi este teribil de greu sa accept ceva negativ. (Ma rog, intelegi tu ce vreu sa spun) Un papagal, o broasca testoasa, te sfatuiesc sa-ti iei. Astia traiesc mai mult ca noi! Papagalii sunt extrem de veseli si au si capacitatea sa vorbeasca Vezi ca nu am uitat ca spuneai ca iti iei papagal in primavara acestui an! Sunt cu ochii pe tine Merci Bubu Pe Amarige inca nu v-o arat, ca ea draguta este atrofica, desi papa tooooata ziua. Dar din cauza bolii pe care o are, nu asimileaza nimic, si arata ca un opossum. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 12, 2014 2:20 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 12, 2014 2:49 pm | |
| Multumesc de asemenea Dana scumpa Mi-ar fi placut sa postez pozele direct, dar aparatul este setat pe o dimensiune mult prea mare, si ar insemna sa imi dau topicul peste cap. Oricum le-am redimensionat ca sa fie acceptate de flickr. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 12, 2014 3:47 pm | |
| Tare frumoase sunt phalele acelea doua pozate ultimele, frumusetea despre care ziceai nu i-a cazut nicio floare pana acum si pelorica pistruiata... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 12, 2014 4:18 pm | |
| Da ma Cora, sunt foarte incantata de cele doua, dar mai am inca doua pe care nu le-am pozat, dragutele. Aaa si pe Liodor o am la fel, de cand o am luat-o, si-a pastrat toate florile In schimb cea cu frunze marmorate, acum o saptamana zici ca a inebunit. Toate florile s-au ofilit in cateva zile, si apoi si tijele s-au uscat Radacinile si frunzele sunt frumoase si par sanatoase, dar na.. Asa a vrut ea sa protesteze | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Apr 12, 2014 4:25 pm | |
| Asa ma gandesc si eu Doini, de aia mi-e teama. In plus, daca se imbolnaveste vreun animal, iarasi cred ca mor eu inainte. Numai ce-mi povesteste mama ca pisica ei a racit rau de tot si tuseste, si mi se face parul maciuca.
Pasarele imi iau, am ochit deja o colivie insa trebuie sa-mi amenajez veranda inainte. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|