| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 06, 2014 7:07 pm | |
| Cora, le-am schimbat substratul, si se usuca si cad cele care au fost inflorite. Boboceii cresc in continuare si chiar incep sa se deschida. Bine ca nu tin asa de putin cum am crezut. Cand vor inflori la mine randul viitor, sper sa stea mult timp inflorite. Merci! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 06, 2014 7:45 pm | |
| Doini,e clar ca are conditii optime la tine!astept sa-i vad foarea..daca zici ca-i portocalie deja anticipez ca va fi superba.. : | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 06, 2014 7:53 pm | |
| Pe mine m-au surprins frumoasele aste, cu perioada atat de scurta de inflorire... Nu le-am deranjat cu nimic, de cand le-am adus acasa stau in acelasi loc, au lumina si caldura , le ud corespunzator, ba chiar asa cum Viorica mi-a spus, cu o usoara intarziere de vreo doua zile... Un lucru nou am aflat tot de la Viorica, si anume, sa am grija atunci cand pulverizez frunzele, sa nu pulverizez si pastaile, fiindca se usuca. Aura, o sti pe frumoasa asta. Este singura Cattleya portocalie pe care o am. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 08, 2014 2:22 pm | |
| Deci nu mai merge asa Doini! Schimba-ti poza imediat cu una cu fata ta personala de aproape ! Ai vazut ce poza si-a pus DanaC ? Ai termen pana la sfasitul zilei! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 08, 2014 6:23 pm | |
| Mersi de sustinere Aura Da pe unde umbla Doini ? Azi s-au intamplat chestii: DanaC si-a pus poza, Laura a gasit 2 miniMark... Unde o fi dus-o Frenk de 8 martie? Cate orhidee si-a luat azi? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 08, 2014 11:45 pm | |
| - Cora-Maria a scris:
- Deci nu mai merge asa Doini! Schimba-ti poza imediat cu una cu fata ta personala de aproape ! Ai termen pana la sfasitul zilei!
Am inteles, sa traiti sa infloriti Ma tin sa-mi schim poza inca de cand mi-a spus DanaA, dar am fost tare prinsa zilele astea, si de ce sa nu recunosc, poza din avatarul meu, imi descrie foarte bine personalitatea Dar, cum spuneam, o voi schimba, cu una "sexi si rea" Edit: La mine este inca azi (23.12) Asa ca am respectat termenul - Cora-Maria a scris:
- Ai vazut ce poza si-a pus DanaC ?
Am vazut si am si dragalit-o Are chipul bland, exact asa cum o simteam deja, de cateva luni bune
Ultima editare efectuata de catre Doini in Dum Mar 09, 2014 12:12 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 08, 2014 11:55 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 7:44 am | |
| Frumusica foc! Bine ca l-ai lasat pe Yoda in urma! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 7:50 am | |
| Doini,fatooooo,sa nu te recunosc,asa "sexy si rea" si pe deasupra serioasa...reusita fotografia.. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 7:54 am | |
| Da chiar ca e reusita fotografia ! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 8:09 am | |
| Doini, pe tine oricum te stiu si din real! Esti o frumoasa, dar la tine si la DanaA nu se pune, ca sunteti foarte tinere Altfel, mie imi place mult poza in care te tii de paharul ala de vin Eeee, in conditiile date, se pare ca trebuie sa-mi schimb si eu poza... dar, imi trebuie ceva timp, ca vreau sa pregatesc o surpriza | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 8:17 am | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 8:30 am | |
| Doini esti o FRUMOASA! Ma bucur ca ai avut ieri o baba grozava, si ca te-ai distrat, si ca ai fost rasfatata! Meritaii din plin! Azi, e partea a 2-a, nu? | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 8:36 am | |
| da,Penelopa,chiar asa,ar trebui sa-ti actualizezi si tu fotografia,bine,n'om mai fi noi sexy,da frumoase suntem...toate..eu asa va vad.. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 7:50 pm | |
| Domnelor, ma scuzati ca tocmai in gradinita mea, am lipsit astazi (aseara am apasat pe oprirea urmarii topicului meu ) Va multumesc frumos tuturor pentru complimente Eu de fel ma port exact ca in poza cu Yoda, adica exprim si afisez un suflet de copil.. Ma joc, fac glume, fac oamenii sa zambeasca, facandu-mi mare placere... Dar, cand sunt "in lume", alta imi este atitudine, fireste sunt un om ca toti oamenii In semn de multumire pentru tot ce ati scris si in semn de scuze ca iar am tras chiulul, va arat ce am facut astazi, in pauzele de udat orhidee. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 8:30 pm | |
| Ce frumoase si gingase sunt brandusele astea, imi plac tare mult. Am vazut si-n gradina Penelopei azi, si de vanzare pe strada. Doini, toate complimentele sunt "pe bune" , reflecta doar realitatea! O fata foarte frumoasa! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 9:14 pm | |
| | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 9:58 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 10:25 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 10:28 pm | |
| Brebenei,sunt putin diferiti doar albi sau bleo,putin mai pufosi au niste perisori fini,cresc in zonele montane,sunt f.finuti si gingasi.o sa vad daca gasesc foto.crocusii astia sunt de vis asa in poienite intregi.bag de seama ca acolo Doini pana la vara vor fiprobabil rand pe rand tot felul de flori de sezon...pe alei..mereu o sarbatoare...mi-am propus sa ajung odata la sarbatoarea florarilor,din mai atunci cand carele alegorice fac parada/strazi. :-):-) | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 10:31 pm | |
| Lasa Doini ca pana la alopecie e cale lunga...:-):-) caderea parului poare fi cauzata si de stres,una din cauze...asa ca nu te stresa:-):-) | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 10:35 pm | |
| Am reusit sa fac poze unei "bucurii", luate vineri [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Astazi mi-am refacut si aranjamentul unde tineam Cymbi curgator. De fapt, pe el l-am scos afara pe balcon, impreuna cu fratii lui, iar in vas am pus cateva Phale. Mare scofala nu am creat, dar de gura lui Frenk care ma tampeste de cap, ca de ce trebuie sa stam cu betele (tijele Phal-elor sau cu "iarba" adica Cymbi), am facut schimbarile... Cand voi fi singurica si linistita , va voi arata si ce am mai facut sau am mai schimbat... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 09, 2014 10:42 pm | |
| Bermeneii astia erau prin padurile din Corbeanca, iar localnicii ii adunau si vindeau in piata la Otopeni. Am adus si eu cativa de la padure si i-am plantat pe "mormant" Asa numea fostul, un colt din gradina... In fine.. Aici bulboasele fac mare parada pe scuarurile bulevardelor, peluzele sunt toate imbracate de branduse multicolore, astept lalelele sa apara.. Sper ca anul asta, sa nu mai ratez parada florilor, si nimic din tot ce am ratat primavara trecuta. Asa este domn' Popescu, minunat! Da Aura, Doamne fereste de alopecee, desi chiar imi cade parul ca la balamuc. Stiu ca stresul este unul din factori, dar in ultimul timp, Stres, este numele meu de familie
Ultima editare efectuata de catre Doini in Lun Mar 10, 2014 12:51 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|