| Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) | |
|
+15bubu Dana Caras Myosotis Cora-Maria DanaA Paulyna laurabv geodezia aura penelopa Karla ghana stefana duduta190578 Doini 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 7:50 am | |
| Ce ma bucur de succesul cu vandele era pacat de ele ..bine ati ajuns sanatosi la destinatie si cu pisoiul ala teribil sa rezite saracu atita drum un mare cuminte | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Vacanta din Romania Mier Iun 18, 2014 6:03 pm | |
| In prima zi am tinut musai sa trimit si sa dau toate Vandele si Cattleyele cu exceptia ale Iulie. Am fost Incantata sa constat cand le dadeam jos din duba, ca cutiile sunt reci., ceea ce denotra ca noi am fost doi pinguini care am suportat cu stoicism cele 16 grade ale aerului conditionat. Desi morti de oboseala dupa atata amar de drum, am petrecut ca niste nebuni si am cantat si dansat pana in noapte tarziu: Petrecerea din a doau seara: L-am dus pe Frenk sa vada Cazinoul din C-ta... Revederea cu rudele din partea tatalui.. Momente emotionante cu bunica: Am ajuns acasa pe la 12.00, unde ne asteptau de la orele 20.00 in jur de 20 de persoane. Sora mea ma suna disperata sa ma intrebe cand ajungem, ca petrecerea nu era ce trebuia sa fie.. Si am ajuns. Si, a inceput petrecerea-chef pana dupa 6 dimineata. Sambata seara, am fost sa-mi vizitez prietena graviduta pe atunci, mamica de fetita acum I-am adus mult doritul Rapsody and Blue si ce si-a mai dorit.. Apropo, mi-a scris chiar astazi ca trandafirul a facut flori roz Ne-am distrat sa observam burtile "greierilor" adica sotul si socrul prietenei mele Si a venit si ziua cea mare: Frenk, mergea de nebun prin ccurte cu o clama pe chelie si cu dracia acea pt cocuri, la ureche Tataia l-a luat la puricat pe ""Vichencu"" (nu poate sa pronunte Vicentiu ) cand o ia de nevasta pe verisoara Ginerele, Frenk si "Vichencu" au plecat la locul de barbierit, apoi la nasi, apoi au condus alaiul pana acasa. Una dintre orhideele "cumatrai" S-au distrat ca niste nebuni In loc de traditii, ei se tineau de Fifa Si a ajuns alaiul acasa la mireasa: Petrecera s-a tinut in Saftica : https://www.facebook.com/SalonduMariageToujoursLAmour. A inceput la 8 si s-a terminat la 9 dimineata In asteptarea mirilor, am servit sampanie si alte bauturi pe terasa salonului, unde tataia se dadea rotund cu scaunul lui smecher in disperarea verisoarei careia ii era frica sa nu cada mosu cu tot cu scaun in piscina Fetita varului meu Mireasa s-a schimbat pentru dansul mirilor. Si a sosit monetul cel mare: | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 6:19 pm | |
| Am "trait" alaturi de tine acest remember. Reiese clar ca tu esti sufletul petrecerii cam peste tot ,ca nuntasii sint oameni care au trait momentul nuntii la maxim dar si faptul ca Frenk incepe sa se "dea pe brazda"hehehe. A.. iar tu ai fost foarte eleganta .Ca si mireasa care a luat caimacul.
Ultima editare efectuata de catre Rux in Mier Iun 18, 2014 6:44 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 6:28 pm | |
| Multumesc frumos Ruxandra Frenk si-a luat foarte in serios rolul de cumnat, de fratele cel mare, el fiind cel mai mare dintre noi. Cu bunicii mei este mai afectus ca noi Pe bunica a sarutat-o pe cap, lucru pe care eu nu am putut sa-l fac.. I-am mangaiat doar chipul imbatranit.. Bunicului i-a facut baie si i-a taiat unghiile, l-a gadilat pana sa ne lesine mosul de ras Mai am o runda de poze, dar se incarca foarte greu.. | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 6:46 pm | |
| Atunci ,esti fericita. Din lucruri si fapte simple poti cunoaste si aprecia omul de langa tine.Se pare ca incepe sa se lumineze lucrurile...hehehe | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 7:01 pm | |
| Vai ce frumos ! M-am uitat repede la toate dar o sa ma mai uit pe indelete din nou Rochia pe care ai avut-o in primele poze cand a venit alaiul acasa la mireasa mi-a placut in mod deosebit. Chiar ca se vede ca ai pus sufletul Mirele e tare frumusel . Ar mai lipsi o poza mai clara de aproape cu mireasa | |
|
| |
Doini
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 8:42 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 9:07 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Doini in Mier Iun 18, 2014 9:40 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 9:23 pm | |
| Multumim Doini. Ai pus poze si cu tortul...Ei da acum putem spune ca am fost si noi la nunta! | |
|
| |
Doini
| |
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 9:31 pm | |
| Am vazut, am vazut tot si mi-a placut foarte mult, dar sunt cam obosita in seara asta (m-am uitat de 2 ori la pozele tale da n-am energie sa mai comentez) | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 9:43 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 9:58 pm | |
| | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 10:48 pm | |
| I-a placut la nebunie!!!! E fost extaziat de nivelul evenimentului! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 10:50 pm | |
| Sa intelegem ca nuntile in Olanda sunt...altfel? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 10:52 pm | |
| O Doamne Cora, daca ai participa la o nunta Olandeza, ai prefera sa ti se infiga un bat in fund | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 10:56 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 10:58 pm | |
| Doamnelor si domnilor, asta a fost vacanta mea, nunta surorii mele Sa ne fie de bine, si sa devin cat mai curand matusa | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 11:00 pm | |
| Pe sezlonguri erau doar nuntasii ? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 11:01 pm | |
| | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 11:06 pm | |
| Doini, eu n-am reusit sa vad buchetul miresei. Pune, te rog, iarasi o poza cu el. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Mier Iun 18, 2014 11:29 pm | |
| Da, erau nuntasii ramasi la hotelul ocalului. Eram Prafffff Ciorba a la Grec si ciorba de perisoare nu ne-a salvat | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) Joi Iun 19, 2014 12:29 am | |
| - stefana a scris:
- Doini, eu n-am reusit sa vad buchetul miresei. Pune, te rog, iarasi o poza cu el.
Nu am o poza mai buna ca asta: Doamna Stefana, acestea sunt poze facute de noi... Poate fotografii au pozat buchetul mai bine ca noi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) | |
| |
|
| |
| Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) | |
|