Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Doini si aventurile, dupa noi orhidee :)

In jos 
+15
bubu
Dana Caras
Myosotis
Cora-Maria
DanaA
Paulyna
laurabv
geodezia
aura
penelopa
Karla
ghana
stefana
duduta190578
Doini
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorMesaj
Rux

Rux

Numarul mesajelor : 281
Localizare : ardeal
Joburi/Distractii : viata de zi cu zi
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 30/03/2011

Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :)   Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Iun 19, 2014 6:13 am

Doini ,cred ca ceea mai tare a fost ideia ta de a folosi vandele in aranjamentele florale. In primul rand au sporit frumusete si valoarea lor ,dar a fost si o ideie practica ele fiind valorificate dupa evenimet Very Happy applause 
In rest ,este clar ca v-ati distrat ! Sidaca vrei nsa devii matusa ,atuci asa sa fie.

Sper ca ai revenit cu bateriile incarcate ,ca de facut ai ce face in orasu tau.
Inca nu m-am jucat ,cum zici tu ,sa vad daca pot pune poze. Poate sambata.
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :)   Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Iun 19, 2014 7:44 am

L-am vazut acum  sunny 
Impresionante aranjamentele de pe mese, iar florile, venite de asa departe sa incante privirile, ireprosabile  applause 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :)   Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Iun 19, 2014 10:28 am

Am vazut o parte din poze aseara si azi dimineata restul (aseara se incarcau foarte greu) .
Frumoase, insa cateva mi-au placut in mod deosebit! Foarte frumoasa mireasa si sora ei! Si verisoara! Asa ca va doresc sa aveti si fete, sunt frumoase toate fetele din familia voastra!
A fost o nunta frumoasa in care se vede ca v-ati distrat si cred ca i-a placut si lui Frenk. A vazut si el o nunta la romani care dureaza cateva zile (voi ati inceput-o de miercuri seara!) si nu doar cateva ore ca in Olanda! Parca vad ca vrea sa se insoare in Romania! Dar ca sa nu mai ramaneti nedansate, sariti peste partea cu trabuce si coniac!
Foarte frumoase vazele cu vande iar aranjamentul de la masa mirilor...minunat, delicat si buchetul miresei!
A fost obositor pentru voi (se vede in unele poze!) Acum, cand vedeti in tihna pozele, fiecare poza cu o poveste, cred ca sunteti fericiti. Fericiti ca totul a fost minunat si ca voi ati avut o contributie majora ca totul sa mearga ca pe roate!
Sa fie sanatosi si fericiti mirii, iar voi sa-i ajutati si la nunta de argint! Dar pana atunci, va urma botezul! Sa dea Domnul sa fie cat mai repede! (Doini, am vazut ca ai intalnit niste mamici ... vezi ca se ia!)
Sus In jos
DanaA

DanaA

Numarul mesajelor : 451
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Bibilitul florilor!
Stare de spirit : Increzatoare
Data de inscriere : 17/02/2014

MesajSubiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :)   Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Iun 19, 2014 1:41 pm

Vai!!! Ce m-am mai distrat, dansat si ras la nunta surorii tale! Multumesc ca m-ai invitat si pe mine! Very Happy 
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :)   Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Iun 19, 2014 2:23 pm

Rux, am revenit cu sentimentul ca am familie! Este frumos sa iti regasesti neamurile, cum ar fi varul meu. Parintii nostrii, mama noastra si tatalu lui, pe langa faptul ca au fost veri primari, au fost foarte buni prieteni. Eu eram prea mica ca sa mi-l amintesc pe Cristian, dar acum, parca nici nu mai conteaza. Important este ca ne-am regasit, iar chimia parintilor nostri se pare ca exista si la noi doi.  cheers 

Am tarit momente emotionante, cu incarcatura mare, cu multa sinceritate, cu dragoste si cu bucurie de a fi impreuna! Am petrecut ca niste nebuni inca din prima seara iar in seara plecarii am tras de timp cat mai mult, fiindu-ne greu sa ne luam la revedere...

Mi-am revazut bunica si cred eu ca inseamna un pas mare spre eliberarea unor sentimente mai putin bune fata de aceasta parte a familie mele.. 

Pe tataia l-am distrat ca pe un nebun, am ras cu el, am ras de el, l-am alintat si chiar dansat! Cand vom primi pozele si filmarea celor angajati sa faca asta, va voi arata un filmulet cu mine si tataia dansand.. A fost un impuls de-al meu, care a fost transformat intr-un moment emotionant si admirat de toti nuntasii. Mie imi place foarte mult Marine la nunta ta  Rolling Eyes  Embarassed  iar pe melodia asta, l-am dansat pe tataia asa cum merita sa danseze la nunta cele mai mari nepoate. 
Sunt fan muzicii mixate de Subcarpati :  
http://m.youtube.com/watch?v=DiDfrgKyhNA

Am omis aseara sa va pun si melodia pe care au dansat mirii in deschiderea serii. 
http://m.youtube.com/watch?v=y1sRR2adieU Gramofon de Eugen Doga.
Au luat 7 lectii de dans, iar in seara cea mare, cumnatul meu numara pasii cu voce tare Laughing  clown ca sa-i auda si sora mea  Razz 

Cora, nuntile in Olanda sunt oribile! Nu au nimic din eleganta nuntilor noastre, dar nici din distractie si traditii, indiferent care ar fi acelea. La ei e mult sa spui o intalnire intre prieteni si membrii familiei. Dureaza cel mult 4-5 ore si nu stai la masa, ci vine din cand in cand cate un ospatar cu o tava cu diverse cuburi din mezeluri pe care le servesti cu varfurile degetelor  What a Face , nu iti torni bautura in cap ca la noi Laughing ..Sa nu uit, plicul cu darul il dai inca de cand te intampina mirii  Shocked 

Dana, sa sti ca daca voi face nunta, clar o voi face in tara. Desi nu cred ca am sa strang mai mult de 30-40 de persoane, prefer sa fie la mine in tara si sa iasa o perecere-chef, nu o porcarie rigida in Olanda.. 
Si lui Frenk i-a placut foarte mult si a inteles tot ce carcoteam eu pana acum referitor la nuntile lor. 

Ma bucur ca te-ai dostrat DanaA, asta a fost si idee insiratului atator poze  jocolor 

Doamna Stefana, sunteti o draguta ca de fiecare data!  Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) - Pagina 6 1059784619 
Si eu am fost foarte mandra ca sora mea a acceptat idee mea de a avea Vanda in vaze, cu atat mai mult ca proprietarul localului vroia sa le cumpere el pe toate  Wink
Sus In jos
Paunita

Paunita

Numarul mesajelor : 156
Localizare : Zalau
Joburi/Distractii : gradinarit
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 28/02/2014

MesajSubiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :)   Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Iun 19, 2014 7:27 pm

Frumos , foarte frumos ! Ma bucur pentru voi ca a iesit asa de bine :)
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :)   Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) - Pagina 6 Icon_minitimeVin Iun 20, 2014 8:35 am

ma tare frumos na fetele au zis-o mai bine da tare fain a fost se vede ca sunt toti fericiti sa va fie de bine si spor la nepoti
na si tu acum nu a vorbit sefu restaurantului sa ii trimiti din holanda vande ? na ce mai sta ?
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :)   Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) - Pagina 6 Icon_minitimeVin Iun 20, 2014 4:20 pm

Multumesc frumos Mariana, Geo  cheers 

A fost un mare chef si asta am vrut sa si fie!  Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) - Pagina 6 2302975194
Sus In jos
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :)   Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) - Pagina 6 Icon_minitimeDum Iun 29, 2014 1:25 am

Acum am vazut si eu pozele, sunt foarte frumoase,splendide,a fost o nunta de nota 20 . Casa de piatra mirilor,si speram sa vedem cat mai repede poze si de la botez.
Sus In jos
anca.nicolau

anca.nicolau

Numarul mesajelor : 6
Localizare : timisoara
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : increzatoare
Data de inscriere : 18/05/2014

MesajSubiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :)   Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) - Pagina 6 Icon_minitimeMar Iul 08, 2014 9:38 pm

Foarte frumoasa nunta Doini, aranjamentele au fost foarte elegante, tu ai fost superba iar de mirii nici nu mai am ce zic cheers cheers 

Casa de piatra !!!! Si asteptam si poze de la botez
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Doini si aventurile, dupa noi orhidee :)   Doini si aventurile, dupa noi orhidee :) - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Doini si aventurile, dupa noi orhidee :)
Sus 
Pagina 6 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Subiecte similare
-
» Orhidee
» Identificare orhidee
» Orhidee in magazinele din tara
» Aranjamente cu orhidee si nu numai ;)
» Papucul Doamnei - orhidee

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Terasa si balcon :: Orhidaceae-
Mergi direct la: