| Orhidee in magazinele din tara | |
|
+6stefana DanaA Dana Caras DannyElle Doini Cora-Maria 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Orhidee in magazinele din tara Vin Feb 28, 2014 4:44 pm | |
| Deci fetelor asa nu se mai poate! Trebuie sa avem si noi acest topic. Aici poate scrie oricine din orice loc al tarii, numai Doini nu are voie Deci care ce a vazut marfa noua adusa declara aici frumos cu detalii,preturi etc. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Vin Feb 28, 2014 5:18 pm | |
| Doini e ocupata cu tampitii de la Ter Laak ca nu cunosc limba Vandelor Am crezut ca lesin de ras pana acum, ca am fost plasata de la un nene la altul, care nu intelegeau ce Dumnezeu de nume de Vanda tot spuneam si repetam eu, si-l ocaram ca nu m-au sunat pana acum.. Si ca unde e Sanderina mea, si daca o au pe Sunanda cu cate tije sau fara, si ca o vreau pe Divana, de ce nimeni nu ma suna sa vin sa-mi iau Divana, etc.. Saracul, intr-un final a clacat, iar eu am lesinat de ras. Dar macar am aflat ca tipa care se ocupa de comenzile mele, este in vacanta in Italia iar nesuferita nu mi-a dat si mie raportul, ca deja intrasem la ideei cum ca am primit interdictie la Ter Laak Sper ca saptamana viitoare sa am vesti bune de la ea | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Vin Feb 28, 2014 6:29 pm | |
| Hai ca sunt culmea ! Pai ei le pun numele astea ciudate si ei nu le recunosc??? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
DannyElle
Numarul mesajelor : 11 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Freelancer all the way Stare de spirit : Happy, happy, joy, joy Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Vin Feb 28, 2014 9:13 pm | |
| Eeeh se poate si mai rau, am intrebat de un neon T5 intr-un magazin de corpuri de iluminat si erau putin confuzi oamenii, deci se intampla si la case mai mari ;)si ca sa nu fiu complet off topic: Cora Pantelimon, recolta saraca, dar Dendrobium Berry Oda la 10 lei redus de la 85 nu-i de saga Kaufland Pantelimon recolta.. mi-e jena.. nimic gustos un martisor de tot rasul, dar maine, daca fac putin dansul ploii, cred ca ajung la Hornbach Corbeanca | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Vin Feb 28, 2014 9:27 pm | |
| Slava Domnului ca in debandada asta generala a postat cineva ceva la subiect ! Du-te neaparat ! P.S. A nu se intelege gresit :debandada e farmecul principal al acestui forum | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Vin Feb 28, 2014 11:05 pm | |
| Danny ce m-ai distrat cu "dansul ploii" si eu folosesc vorba asta foarte des cand imi doresc ceva, ba si mai mult, chiar dansez, dar ca sa alung poaia Da, mai avem sansa sa dam si de stangaci care ar trebui sa ne serveasca exact pentru ce sunt pregatiti sa vanda Sa nu uit de semnatura mea de la acest topic - Cora-Maria a scris:
- Aici poate scrie oricine din orice loc al tarii, numai Doini nu are voie
| |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 01, 2014 5:48 pm | |
| La Iasi, la Mr. Bricolage sunt phale foarte frumoase si modele deosebite, 40 si 45 lei. Am luat una, desi mi-au mai placut cateva. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 01, 2014 6:27 pm | |
| Dana sa te bucure cu multe, multe flori!!! Ai pus-o intr-un album ca s-o arat si fetelor ? Corei sigur ii va placea Sa nu uit semnatura de la acest topic: - Cora-Maria a scris:
- Aici poate scrie oricine din orice loc al tarii, numai Doini nu are voie
| |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 01, 2014 7:23 pm | |
| Mersi de informatie DanaC, avem si noi Mr. Bricolage si culmea nici nu e departe de mine dar nu am fost niciodata,nu mai apuc sincer. Lista magazinelor pe care le frecventez e deja prea lunga. In alta ordine de idei :felicitari, am vazut phala ai bifat inca un plagiat ! Sigur ca-mi place ca o am si eu . | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 01, 2014 8:57 pm | |
| Erau foarte, foarte multe. Eu, n-am vazut la ei niciodata asa de multe. Erau in celofan si foarte ingramadite, nici nu puteam cauta cum trebuie. Dana trebuie sa se duca, sunt cateva pe care cred ca nu le are nici ea. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 01, 2014 8:59 pm | |
| Of Dana ce imi faci tu mie Pai o sa sun luni dar luni aveam alte treburi de rezolvat....Ca doar lunea e ziua mea "libera" saptamana viitoare in rest de marti pana vineri inclusiv sunt pe teren dupa oferte de 8 martie | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 01, 2014 11:42 pm | |
| Pai o sa mearga Dana luni! Am sa dau faliment total! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 01, 2014 11:46 pm | |
| Hai ca esti culmea ! Pai ce ma incalzeste pe mine ca mergi tu, ideea era ca nu cred ca pot sa merg eu Of parca vad ca iar iti iei ceva cu poza careia o sa umblu in telefon luni de zile ... | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 01, 2014 11:50 pm | |
| Sper sa nu-mi placa decat una! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Lun Mar 03, 2014 6:24 pm | |
| Deci DanaA, ai fost la Mr. Bricolage? Eu am fost azi la Hornbach ca au adus marfa proaspata. Enorm de multe phale la pretul lor obisnuit, 30 lei frumoase si diverse dar nu am gasit niciuna sa nu am sau sa ma dea pe spate. In rest aveau dendro nobile albi cu margine roz 70 lei, dendro phale cativa 60 lei, cymbi mari 160 lei, paphi 100 lei si 3 ascocenda (erau mici nu erau vande) la 160 lei. Am uitat sa zic ca aveau si miniphale in ghivecel ceramic..70 lei !
Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Lun Mar 03, 2014 7:31 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Lun Mar 03, 2014 7:22 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Lun Mar 03, 2014 7:27 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Lun Mar 03, 2014 7:29 pm | |
| Daca tot postezi aici desi e interzis macar spune si preturi ca asa am zis | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Lun Mar 03, 2014 7:38 pm | |
| Coltul cu "amarate" reduse Pe aceasta, pusesem ochii si data trecuta,mdar, inca de atunci am observat ca are o "buba" pe frunze. Hai pardon Papucii 17.50 la fel si Catt, care apropo, suberb parfumul, dar cu alge in substrat si cu tijele frante la fel si Cymbi si Dendro. Doar Dendro Phal sunt 9.99€ Phalele in magazinul asta sunt scumpe, eu rar cumpar ceva de aici.. Reducerile sunt doar de 40% si de cele mai multe ori, au probleme reale, asa cum prezint si frunza celei care imi place, si nu o am O aveau pe Nelly la reduceri, dar fiindca pretul ei nu ma avantaja prea mult chiar si redus, am zis ca daca o cumpar, macar sa mai astept pana ajung in Hornbach si cu inca vreo doi firfirei in plus, dar macar stiu ca ma bucur de florile ei parfumate.
Ultima editare efectuata de catre Doini in Lun Mar 03, 2014 11:45 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Lun Mar 03, 2014 10:16 pm | |
| Maine dimineata ajung la Mr. Bricolaj! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Lun Mar 03, 2014 11:42 pm | |
| Ce ti-ai propus sa-ti cumperi? Eu de cand v-ati luat frumuselele Cattleya, si de cand am vazut-o pe frumusetea aceea scumpa din Gradina tropicala, am jar sub talpi... Dar imi este rusine sa-i cer lui Frenk sa ma duca la sera... Chiar ar insemna ca sunt "naspa cu susan" | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mar Mar 04, 2014 7:50 am | |
| Nu stiu, ce-mi pica cu tronc! Oricum, vreau sa fac un tur si pe la Baumax, Practiker, Kaufland si Lidl. Acum bani sa am! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mar Mar 04, 2014 8:47 am | |
| Pentru unele din magazinele astea ele cred ca e prematur....adica nu cred ca au adus inca marfa | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mar Mar 04, 2014 2:32 pm | |
| La Kaufland, erau 3 piticute amarate, 25 lei. Erau in schimb, foarte multe alte flori. Am scris de 2 ori un mesaj, in gradina mea, le-am pierdut, asa ca scriu mai tarziu iar. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara | |
| |
|
| |
| Orhidee in magazinele din tara | |
|