| Orhidee in magazinele din tara | |
|
+6stefana DanaA Dana Caras DannyElle Doini Cora-Maria 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 19, 2014 11:03 pm | |
| of nesatula esti exact ca mine,DanaC,DanaA... | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 19, 2014 11:06 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Joi Mar 20, 2014 8:57 pm | |
| La magazin au mai ramas galbene (a fost Adina.) Nu-mi vine sa cred ce repede s-au vandut. Vezi Cora? De aia Baumax-ul nostru are grija de noi! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Joi Mar 20, 2014 9:00 pm | |
| Sa stii ca incep sa cred acum ca la Iasi e vanzarea mai mare...Nici vorba sa se fi vandut asa repede la noi. Desi Baumax-ul la care merg eu e intr-un Mall am fost de fiecare data surprinsa sa vad ce slaba clientela la plante era Deci ne meritam soarta,asta e | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 29, 2014 6:56 pm | |
| Azi, la Baumax-ul nostru erau iar cattleye, tot 75 lei. Mi-a ramas inima la una alba care abia inflorea. Era mare floarea, de fapt bobocii erau mari, mai mari decat la celelalte care mai erau acolo. Phale 30 lei, nimic deosebit. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 29, 2014 6:58 pm | |
| Of,of ce sa zic ma fac ca nu vad partea cu cattleyele Pai cred ca pana de Florii nu mai apare nimic deosebit... | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 29, 2014 7:18 pm | |
| Vai de mine, iar au adus cattleye? Nici nu ma mai duc, sunt falita si cu datorii pana peste cap. De, daca imi plac de mor vandele... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 29, 2014 7:21 pm | |
| Una alba, mi-ar placea. Dar ai dreptate, acum asteptam vandele.
| |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Vin Apr 18, 2014 4:49 pm | |
| Nu s-a mai scris de mult pe-aici . Adica nimeni, alo Iasiul, nu a vazut ceva interesant de Paste? Numai eu umblu de nebuna pe o ploaie cu spume dupa orhidee ? Deci asa diferente mari ca marfa intre 2 Auchan-uri din acelasi oras nu ma asteptam sa vad. La Auchan Titan phale putine mai banale ca niciodata albe,visinii si galbene, toate uni. La Auchan Pallady, nebunie! Phale enorm de multe foarte diverse si deosebite. Toate marfa proaspata de azi. Am luat 2 dragute,imediat le pun in albumul balconului meu P.S. Maine merg la Baumax si gata pelerinajul de Paste | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Vin Apr 18, 2014 7:54 pm | |
| Cora la Baumax/Vacaresti am fost eu ieri,nimic ,nimic,marfa veche,nimic nou,am inteles ca se retrag /piata noastra...aveau muulte reduceri ,dar nu si la flori... | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Vin Apr 18, 2014 8:36 pm | |
| Serios??? Chiar ma mira ce spui Eu am sunat la Baumax Berceni , ca acolo merg eu, au adus marfa maine ma duc cum am zis Da ai dreptate, acum am citit pe net,cica decid pana la sfarsitul lui aprilie daca se retrag... Obi se retrage si el.... Ei asta e, deci pleaca tentatia | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Lun Apr 21, 2014 2:21 pm | |
| N-am mai reusit sa ajung pe la magazinele cu flori, asa ca nu stiu daca au mai aparut noutati. Afara e cald, frumos dar ma doare gatul si tusesc...si nici nu stiu daca e deschis azi sau nu. Poate aduc marfa noua pentru Georgete! Deci e clar, Auchan Iasi e infratit cu Auchan Titan! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Lun Apr 21, 2014 2:28 pm | |
| Ce-mi faci tu mie Dana ? Pai nu am zis ca dupa Paste nu ma mai duc dupa orhidee,macar pana la Sf Maria? Dar fiindca la Baumax cand m-am dus au zis ca orhideele vin dupa Paste, ma gandeam sa trec totusi maine pe acolo.... Si acum tu imi aduci aminte de sf. Gheorghe??? Adica sa fac un tur mai amplu,nu? | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Lun Apr 21, 2014 4:31 pm | |
| Pai, asa ziceam si eu! N-ar fi un pacat capital sa-ti scape vreuna? Se iarta tot ce-i intre Pasti si Inaltare! Ce sf. Maria? Pana atunci mai este Elena, Paula, astea asa rapid mi-au venit in minte! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Lun Apr 21, 2014 4:46 pm | |
| Nu stiu ce sa zic... Adica ar trebui sa am o limita,nu? Ca si spatiul din balcon a avut si el o limita Poate doar la Baumax sa merg daca vor sosi maine orhideele | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Joi Mai 01, 2014 2:26 pm | |
| Azi, am fost pe la magazinele cu flori. La Baumax, aceleasi orhidee, nimic nou. Am vazut una pelorica, 2tije, planta frumoasa 80 lei. (Cora, e cea pe care o vrei tu, dar e exagerat de scumpa! https://www.flickr.com/photos/96947236@N03/12885859764/La Praktiker, phale proaspete 30 lei, cateva dragute. La Kaufland phale cu 1, 2 tije, nimic special. La Carrefour, phale 25 lei, 2-3 miltonii grena, 1colmanara Jungle Monarch,1 dendro phale roz frumos, beallara(era singura cu florile ofilite, nu stiu de care era ca m-ar fi tentat.) Costau 40 lei. M-am plimbat, am admirat si n-am cumparat nimic(m-au tentat 2 din Praktiker!)
Ultima editare efectuata de catre Dana Caras in Joi Mai 01, 2014 5:15 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Joi Mai 01, 2014 4:20 pm | |
| Mersi frumos Dana de informare Dar desi poza pusa de tine nu se poate deschide deci nu stiu despre care phala e vorba, ai dreptatate 80 de lei e prea mult. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Joi Mai 01, 2014 5:17 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Joi Mai 01, 2014 5:24 pm | |
| Aoleu,chiar asta era ? Of,of... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 11:09 am | |
| Ieri s-au primit orhidee la Baumax. Cattleya (era una galbena cu floare uriasa!), cateva "cambrii", dendro nobile alb si dendr. phale grena, phale albe si albastre. La Praktiker, miltoniile costa 15 lei (grena cu flori mari si parfumate). In Carrefour erau mini cu 10 lei, cateva feluri. | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 11:13 am | |
| Cand Doamne iarta-ma le-au primit, ca eu am fost ieri pe acolo si nu era nimic nou! Ar trebui sa-mi plateasca astia motorina! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 11:14 am | |
| Multumesc Dana. Ma bate gandul sa-ti interzic sa mai anunti cand baga cattleye la Baumaxu tau ca deja ma afecteaza psihic | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 11:21 am | |
| - Cora-Maria a scris:
- Ma bate gandul sa-ti interzic sa mai anunti cand baga cattleye la Baumaxu tau ca deja ma afecteaza psihic
Si Baumaxul de la noi ce prezinta? As mai incerca si eu timid cu Cattleya (as inghesui-o printre cele din balcon), dar ma gandesc ca o sa vina iarasi canicula | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 11:25 am | |
| Doamna Stefana, la noi la Baumax nu s-a mai vazut picior de cattleye din epoca de piatra De cand a inceput nebunia asta la Baumax Iasi cu cattleyele , la noi nu au adus niciodata ! Am investigat situatia - adica intrebat seful de raion- si mi s-a spus ca sunt scumpe si nu se cumpara dar la Iasi aduce fiindca acolo se cumpara | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 11:58 am | |
| La Baumax s-au adus in jur de 13-14. Eram intamplator acolo, am asteptat sa le dea jos ca sa le vad pe toate. Catt erau destule imbobocite doar, ce era inflorit aveam deja. Cea galbena imensa m-a tentat, daca simteam ca-i parfumata...o luam si ramanea soacra-mea fara cadou | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara | |
| |
|
| |
| Orhidee in magazinele din tara | |
|