| Orhidee in magazinele din tara | |
|
+6stefana DanaA Dana Caras DannyElle Doini Cora-Maria 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mar Mar 04, 2014 2:40 pm | |
| In Baumax multe phala la 30lei multe albe si roz-mov. Ei au mai primit, dar nu vor sa le scoata inca, pt. ca mai au multe de saptamana trecuta. Dar numai phala la capitolul orhidee. In Practiker s-au adus cateva phala tot la 30 lei, dragutele cateva. In Kaufland nimic, joi primesc marfa. La Lidl nimic. La Mr. Bricolaj, multe phala la 40 si la 45, multe din ele deosebite, dar mi se par cam scumpe. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 05, 2014 5:26 pm | |
| Deci in OBI azi nenoricire mare ! Au adus enorm de multe phale foarte frumoase ,diverse si deosebite la 24 si 30 lei. Plus dendro phale, vande 160 lei, onci ,milto si alte alea ! Vai ce mi-a placut. Nu am luat decat 3 phale dar mi-a mai ramas gandul la vreo 3 (poate ma mai duc) Si la Auchan, slabuta marfa, dar am gasit miniMark cu 20 lei ! | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 05, 2014 6:16 pm | |
| Si eu am fost in Hornbach Militari, doar sa-mi clatesc ochii, parol! Erau multe interesante, DNobile pliin de boboci, Nelly Isler (mirosea frumos), DKingianum (parfumat) la preturi ca lumea ( peste 50 lei). Si phalenopsis obisnuite la 30 lei (ca n-are rost sa zic 29,99 lei , una singura era pelorica dintre zecile expuse) plus o Vanda movulie la peste 150 lei... Am luat totusi o prapadita phale fara flori la reducere (inca nu ocupa mult spatiu ), ca daca nu se vinde astia o arunca (sper sa faca niste flori dintr-o ramificatie, peste 4 luni). Pentru MiniMarkul ala as da o raita in Auchan. Care Auchan? | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 05, 2014 6:41 pm | |
| Stiu exact despre ce vorbiti doamna Stefana ca si eu am fost in Hornbach Berceni luni si tot o redusa am luat si eu Vai daca stiam ca va intereseaza miniMark va luam eu.... Aveau vreo 5 (deci am lasat vreo 4 ) toti aratau bine. In Auchan Pallady la capatul tramvaielor 23,27,40. Sau metrou Nicolae Teclu. Daca ajungeti acolo NEAPARAT sa intrati si la Obi e exact langa Auchan. Daca nu ajungeti va rog sa imi spuneti ca poate vineri trec eu din nou.
Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Sam Mar 15, 2014 11:10 am, editata de 1 ori | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 05, 2014 11:25 pm | |
| Gata, mai sunt numai 3 in magazin . Desi Auchanul despre care spuneai este exact in celalalt capat al Bucurestiului, imediat ce a plecat sotul la meci m-am imbracat si am intins-o. Am avut ceva emotii pana sa ajung, era noapte, ploua marunt, balti la tot pasul, locuri aproape pustii... Dar magazinul mi-a placut, iar abundenta de orhidee m-a facut sa uit emotiile. Si am gasit iarasi kerrii , frunza in forma de inima, la un pret imbatabil, 5 lei. In concluzie, multumesc pentru pont, Cora | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 05, 2014 11:32 pm | |
| Va rog sa o ajutati si pe Laura cu un mini Mark | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 05, 2014 11:39 pm | |
| - stefana a scris:
- Gata, mai sunt numai 3 in magazin .
Desi Auchanul despre care spuneai este exact in celalalt capat al Bucurestiului, imediat ce a plecat sotul la meci m-am imbracat si am intins-o. Am avut ceva emotii pana sa ajung, era noapte, ploua marunt, balti la tot pasul, locuri aproape pustii... Dar magazinul mi-a placut, iar abundenta de orhidee m-a facut sa uit emotiile. Si am gasit iarasi kerrii , frunza in forma de inima, la un pret imbatabil, 5 lei. In concluzie, multumesc pentru pont, Cora Sunt neam de traista dar m-am grabit sa scriu ce imi statea pe limba si am sarit peste felicitari si nu am scris despre bucuria pe care am simtit-o cand v-am citit mesajul Nu stiu cine e Kerrii dar voi cauta pe google imagini | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 05, 2014 11:50 pm | |
| Stef, ai batut chiar atata drum ? Eu acum 10 ani cautam atata o floare, acum m-am lenevit. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Joi Mar 06, 2014 12:54 am | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Joi Mar 06, 2014 8:43 am | |
| Ma bucur grozav doamna Stefana ca v-am putut ajuta. Dar in Obi de alaturi n-ati intrat? | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Joi Mar 06, 2014 11:05 am | |
| - bubu a scris:
- Stef, ai batut chiar atata drum ? Eu acum 10 ani cautam atata o floare, acum m-am lenevit.
Am avut un MMark mai demult si nu m-am priceput sa-l ingrijesc , mi-au "sticlit" ochii imediat ce am citit ca este pe undeva . Nu a fost numa de drum, ci si de cat de tarziu era . Noroc cu meciul de aseara, nu stiu ce explicatii as fi gasit sa plec dupa o orhidee la ora aia la capatul Bucurestiului. | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 15, 2014 10:55 am | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 15, 2014 11:02 am | |
| Sa-ti traiasca Mariana draga, sa fie sanatos ! Dar la tine tuturor orhideelor le merge de la super in sus asa ca nu-mi fac griji Meritul Laurei e de departe cel mai mare | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 15, 2014 4:02 pm | |
| Sa te bucuri multi ani de el si sa infloreasca des si frumos! | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 15, 2014 5:33 pm | |
| Ce bine ca a ajuns cu bine ...am avut emotii pt. ca niciodata nu am trimis o orhidee cu posta ia zi Paunita nu ai ras cand ai vazut cum am impachetat-o ? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 15, 2014 6:03 pm | |
| Dragele mele,va rog eu frumos nu mai postati aici decat daca vedeti ceva orhidee prin tara, nu de alta dar imi sare inima din piept de cate ori primesc o notificare de la topicul acesta. Cred ca e o oferta de orhidee pe undeva si nu ma gandesc decat cum sa ma imbrac mai repede | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Sam Mar 15, 2014 9:23 pm | |
| | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Lun Mar 17, 2014 11:45 am | |
| Laura am avut o ezitare sa-ti raspund aici , ca nu vreau sa o ia din loc Cora Sa sti ca nu am ras , am apreciat ca ai fixat planta foarte bine , incat a ajuns in cea mai buna stare . | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Lun Mar 17, 2014 11:48 am | |
| Bine de data asta te-am iertat Mariana ca erai datoare cu un raspuns | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 19, 2014 3:05 pm | |
| S-au adus flori la baumax! Phala la 30 si marunte la 20, cattleya la 75, oncidium la 70, cymbidium la 90.... Mi-am luat 3 catt magnifice, una are 2 culori intr-un ghiveci, au mai ramas galbene si portocalii, pe care mi le-as fi dorit, dar nu mai puteam... | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 19, 2014 3:08 pm | |
| Aoleu,aoleu ce ma suparati voi din Iasi pe mine Sa-ti traiasca ! Sun si eu dar nu-mi fac sperante DanaC esti imbracata si te pregatesti sa iesi pe usa ,nu? | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 19, 2014 9:37 pm | |
| Daca vrei sa stii Cora, abia pe la 18 am vazut mesajul Danei! In 5 minute eram iesita pe usa! Si incepuse o ploaie afara...Si erau de-a balti... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 19, 2014 10:43 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 19, 2014 10:49 pm | |
| Da si mie imi place cea din poza ... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mar 19, 2014 10:58 pm | |
| Cand am fost in sera, euforia mi-a luat mintile, si abia acasa am vazut-o in pozele facute. Era sa nor de ciuda. Visez sa o am, si imi mai doresc foarte mult, una ca cea fotografiata in gradina tropicala. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara | |
| |
|
| |
| Orhidee in magazinele din tara | |
|