| Orhidee in magazinele din tara | |
|
+6stefana DanaA Dana Caras DannyElle Doini Cora-Maria 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 12:34 pm | |
| Eee, dragelor, pe cea galbena cu floarea imensa o voi primi cadou de ziua mea!!! M-ai ispitit Dana si am fugit pana in Baumax, am luat-o si i-am pus-o in brate cumatrei mele. Am pus-o in fata faptului implinit, doar o data in an e ziua mea!!! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 12:36 pm | |
| Esti ceva de groaza DanaA ! La multi ani - lasa ca iti zic si vineri- si s-o stapanesti sanatoasa | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 12:41 pm | |
| Multumesc Cora! Pai trebuie sa ma descurc cumva! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 12:50 pm | |
| Sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea multi, multi ani! Ma bucur ca ai luat-o, e splendida! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 1:12 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 1:32 pm | |
| Multumesc Dana! Da, tot 75 de lei, n-am apucat sa-i fac poze ca nu am trecut cu ea pe acasa, vineri-joi voi pune poze! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 2:35 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 2:38 pm | |
| Nu Dana, nici nu se compara! E un galben banana, petalele mult mai late iar labelul mare dantelar si e un rosu fuchsia. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 2:43 pm | |
| Da, macar e catt? Macar asta am nimerit? | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 2:49 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mier Mai 21, 2014 3:04 pm | |
| Nu era decat una, deci de ea vorbesc si eu Am retinut ca era galben cu rosu si era ...mare. Suficient pentru mine! E frumoasa rau de tot, daca nu aveam de cumparat 2 cadouri o luam si eu. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mar Iun 24, 2014 6:15 pm | |
| Deci a inceput aprovizionarea cu orhidee de sf Petru si Pavel. La Baumax gramezi de phale proaspete cu 2 tije, modele deosebite, chiar nu am vazut nicio banala. Aratau super , grase, bobocoase si pleznind de sanatate. Aveau un singur defect: pretul ! Costau 44 lei Jaf la drumul mare... Asa ca desi pusesem ochii pe una, cu un model pe care il caut de ceva vreme, m-am tinut tare si am plecat cu mana goala... Da in loc sa ma simt o eroina, deja imi pare rau... | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mar Iun 24, 2014 6:21 pm | |
| Eu zic sa te intorci dupa ea, nu de alta, dar n-ai sa poti dormi! Eu voi avea parte de abstinenta vreo 10 zile! Nici n-am plecat si abia astept sa ma intorc sa caut ce-a mai ramas de la Sf. Petru si Pavel! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Mar Iun 24, 2014 6:47 pm | |
| Oof...acum imi pare si mai rau ca n-am luat-o ! Ce m-o fi gasit zgarcenia tocmai acum Arata asa bine....Cred ca maine ma duc dupa ea ! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Joi Iul 24, 2014 4:44 pm | |
| La Carrefour, dendro phale, 30 lei. Frumosi, cateva culori. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Vin Iul 25, 2014 8:49 am | |
| Ce culori? Ce culori? | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Vin Iul 25, 2014 12:59 pm | |
| Cred ca tu le ai pe toate. Erau 2 nuante grena (foarte inchis si una mai spre rosu, asta mi-a placut mult!), polar fire (am cumparat varianta pe galben ca pe alb o aveam), mov, alb simplu, alb cu mijloc roz. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Vin Iul 25, 2014 2:47 pm | |
| Eee, m-am mai linistit! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Vin Iul 25, 2014 2:50 pm | |
| Dana, trimite-mi un mail cu nr. tau de telefon daca vrei. Vreau sa te intreb ceva. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Vin Iul 25, 2014 5:39 pm | |
| Ce destrabalare la voi la Iasi ! Atatea modele de dendro phale | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara Vin Iul 25, 2014 8:28 pm | |
| Si eu am fost uimita, nu ma asteptam sa vad asa multi la Carrefour. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Orhidee in magazinele din tara | |
| |
|
| |
| Orhidee in magazinele din tara | |
|