| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+24laurabv ghana leonor ella06 popescugp duduta190578 sicamin costieanuconstantin anasstasia Marga gabriela60 Carina Mihai georgiana Rux Karla bubu anamaria Myosotis Vernil stefana Tinkerbell penelopa Doini 28 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 29, 2013 10:03 am | |
| Scuze, o sa pun textul cu orhideele mai tarziu decat am promis. Am o febra de nu ma vad.... | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 29, 2013 12:30 pm | |
| Stai linistita Karla, si ai grija de tine! Sa te faci bine repede! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 29, 2013 3:23 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 29, 2013 4:35 pm | |
| Hibilica-Bibilica, mi-a facut, o pitica floricica [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 29, 2013 6:16 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 29, 2013 6:49 pm | |
| Dar tare mititica floricica ...... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 29, 2013 7:01 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 29, 2013 7:07 pm | |
| Asa arata gasca mea de dragute-miniute: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Mi-am facut un album cu orhideele pe Flickr [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 29, 2013 7:48 pm | |
| Ce bine arataa asa in gasca [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 29, 2013 8:06 pm | |
| Sunt frumoase,la cat mai multe | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 29, 2013 8:49 pm | |
| Va multumesc frumos fetelor Leonor, urarea ta este bine primita ( de mine nu si de Frenk ) , dar pentru o perioda ma voi abtine Duminica, Frenk mi-a numarat orhideele dupa ce am aparut cu Vanda in brate | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 29, 2013 9:29 pm | |
| Deci... opreste-te ... macar o vreme.... nu aduce omul in pragul disperarii, ca parca vad ca-i da telefon trandafiristului si-i zice sa ne trimeata toate cioatele | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 29, 2013 9:39 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Oct 30, 2013 9:43 am | |
| Foarte frumos albumul pe flikr. Si la astia se vad pozele bine. Umple timpul de cumparaturi cu altceva, ca sa te poti opri. Altfel, nu stiu ce te faci. Cand n-am mai avut loc de plante normale, am inceput sa cumpar suculente, mintindu-ma ca ocupa loc putin si nici nu costa asa mult. M-amales cu o intreaga colectie, de care acum bineinteles ca mi-e mila sa le las sa-nghete. Ca tot nu am reusit sa gasesc un loc sa adapostesc chiar toate plantele. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Oct 30, 2013 9:47 am | |
| uf boala grea nu te poti opri din cumparaturi | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Oct 30, 2013 9:49 am | |
| Aha, decat fortat de imprejurari | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Oct 30, 2013 9:54 am | |
| Of Doini, o sa-ti fie putin greu dar o sa te descurci. Eu mi-am dezvatat fetele de a mai cere jucarii scumpe zilnic, le duc printre jucarii si ma duc fara bani in buzunar. Bafta | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Oct 30, 2013 10:23 am | |
| Referitor la achizitionat flori,tu trebuie sa stii cand sa te opresti si in primul rand sa ai vointa,nu constrans ca asa faci exact invers,in ciuda celuilalt | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Oct 30, 2013 10:24 am | |
| eu nu fac in ciuda nimanui da nu ma mai pot abtine .. imi vine sa imi bag miinile in ghips | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Oct 30, 2013 10:32 am | |
| Daca vrei, poti sa nu mai achizitionezi... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Oct 30, 2013 1:36 pm | |
| Ai ma fetelor, ca suna de parca as avea un viciu , sa ma apuc de terapie de orhidita la orhitologii anonimi? Eu ma oftic ca ma restrictioneaza. In primavara ma intreba, de ce am nevoie de atatea clematite si passiflora, dar cand acestea au crescut, inflorit si imbracat plasa de protectie a pisicilor, ii placea domnului, ca nu ne mai puteau vedea otomanii de vis a vis. Nu ma lasa sa-mi amenajez peretele verde, cu toate ca nu mi-a fost usor sa am cuiburile... Ca sa nu va mai spun, ca acum, cand a venit prietenul meu in Olanda, l-am pus sa-mi aduca cate cuiburi mici, in speranta ca macar pe acestea ma va lasa sa le montez.... Eu nu-l restrictionez pe el cu nimic..., pai ce ar fi sa ma opun si eu placerilor si nevoilor lui? Ar mai avea atata curaj sa se unfle in pene?! Dar nu o fac, pentru ca eu sunt toleranta si tot timpul am oferit ce mi-ar placea sa primesc in schimb... | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Oct 30, 2013 2:26 pm | |
| Vanda este superba are o culoare deosebita . Mereu le admiram in Hornbach sau Brico , dar la mine n-ar avea conditii. De dragul ei mi-am cumparat odata un fir de Mokara (floarea ca vanda dar mai mica si de culoare grena) desi sunt impotriva florilor taiate. Cred ca poti sa o ridici putin in vaza aia sa stea frunzele de la baza ceva mai lejer. Si ai grija cand ii faci baie, sa scurgi bine apa. Singura "tehnica" de a nu mai achizitiona orhidee, care a dat rezultat la mine, a fost sa nu mai intru in florarii sau raioanele cu plante din supermarketuri. Nu este absolut eficienta, pentru ca uneori cand am o dispozitie negativa trebuie musai sa intru printre plante. Macar mi-am impus sa nu mai iau decat chestii deosebite (si nu stiu cum se face ca mereu apar din astea ). | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Oct 30, 2013 2:41 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]eu din asta albastra am vazut in tg jiu la 120 ron mi-a placut enorm dar cum stiu ca sunt paralela cu florile astea am facut pasi | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Oct 30, 2013 2:55 pm | |
| Doamna Stefana Ce mai faceti? Tare drag imi este cand intrati in gradinita mea virtuala Am ridicat-o, asa cum ma sfatuiti dvs, asa sta acum. Pozele facute, sunt din prima seara de cand am adus-o in casa, inainte de a o scoate pt prima baita cu vit B1. Ea, statea draguta toata bagata in vaza. Puteti vedea poza din magazin [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Va spun un secret (in gura mare). Nu am cea mai stralucita stare sufleteasca..., iar ele, ma ajuta sa-mi mai incarc sufletul.... si sa ma simt putin mai bine. Asa e, asta este o cale buna sa nu-mi mai cumpar. Dar in cazul asta, nu ma mai duc la supermarket, pt ca la fiecare iesire, exact in fata caselor de platit, sunt asezate orhidutele-dragutele... | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Oct 30, 2013 4:50 pm | |
| superb albumul /lickr.!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] sunt superbe toate !acum i-ati una albastra asa..de colectie... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|