| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+24laurabv ghana leonor ella06 popescugp duduta190578 sicamin costieanuconstantin anasstasia Marga gabriela60 Carina Mihai georgiana Rux Karla bubu anamaria Myosotis Vernil stefana Tinkerbell penelopa Doini 28 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 20, 2013 12:27 am | |
| Toate sunt frumoase, bravo Doini, sa-ti traiasca! Cel mai mult imi place papucelu' . | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 20, 2013 1:51 am | |
| Ehe ce mi-ar mai placea si mie "hanca" niste papucei . Urmatoarea sera pe care vreau s-o vizitez, este cu papuci si au si specii botanice pe langa hibrizi Multumesc Bubu, Doamne ajuta, ca tare dragi imi sunt! Sunt nerabdatoare sa-si deschida bobocii cea mare, dar si cea careia i-am uitat deja culoarea Iar papucelul, cred ca maine imi arata toata fata | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 20, 2013 8:04 am | |
| Superbe Doini,sa fie mosul si mai darnic | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 20, 2013 8:06 am | |
| Ce frumos ! Si eu vreu un papucel...ma gandeam sa-mi iau de Craciun...la noi am vazut cu 80-90 de lei, destul de mult. De cate ori infloreste ? E mai pretentios decat phala ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 20, 2013 8:43 am | |
| Doini, sa te bucuri de flori multe ! Ca tare mai sunt frumoase ! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 20, 2013 8:53 am | |
| da ma florile ca florile da mitu e mortal ... | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 20, 2013 10:19 am | |
| Tare multe frumuseti mai ai tu acolo. Iar cele care zici ca erau de aruncat sunt superbe,cum pot sa le arunce daca nu mai au flori? Ce mi-as dori sa fie si la noi asa,insa ai nostri chiar daca sunt moarte si ofilite tot le vand cu preturi exagerat de mari. Splendide si cat mai multe iti doresc . | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 20, 2013 2:46 pm | |
| Va multumesc doamnelor Leonor, cred ca Mosul a fost suficient de generos, eu una, sunt multumita Laura, imi pare si mie foarte scump 60-80 de lei. Pai o Cattleya cat costa, daca un papucel este asa de scump? Cat despre reinflorire, eu sunt o norocoasa, ca am cumparat un papucel cu inca 3 puisori, iar unul deja m-a bucurat cu floricica, dupa cum vezi Fac floare doar cresterile noi. Nu sunt "experimentata" in ale papucilor, si nu-ti pot spune de cate ori infloresc pe an. Dar, ce stiu, este ca are nevoie de un ingrasamant cu calciu, sau sa-i pui coji de ou sau scoici pisate in substrat ; sa nu-i schimbi locul cel putin 3-4 luni si uneori, mai functioneaza si o criza de apa (2-3 saptamani de sete) Doamna Stefana are papucel de mai multi ani, si cred ca ne poate lamuri Geo, ca tot esti in goana dupa comenzi, poate in viitor, vei comanda orhidee de la mine, ca ma bate un gand sa incer sa trimit in tara specii care se gasesc cu greu in tara Pisicul, nu ti-l trimit, dar poze pot Myo, nu-ti pot spune ce parfum este in dormitor! D. Nobile mov, miroase a zambile de te da pe spate! Ghana, imi place avatarul tau Cea care urma sa ajunga la gunoi, nu numai ca are destule radacini bune, dar are si tija cu floricele si o tija cu pastaie Cele care cad de pe banda de lucru ajung la gunoi! Mie, mi-a fost jena, si am luat-o doar pe cea prezentata, dar nu-ti spun ca-mi venea sa-mi bag mainile pana la coate si sa le iau pe toate "tomberonezele" Pacat, ca se pare, ca am luat una buna la fel ca tomberoneza, dar nu-i nimic pana la urma. Poate o daruiesc sau o vand pe cea buna, care este plina de bobocei. | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 20, 2013 2:51 pm | |
| Multumesc, poza de la avatar e un puiut mic de dendro care mi-a inflorit. Incep si orhidutele mele sa infloreasca. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 20, 2013 2:59 pm | |
| Micut, dar harnicut Astazi, daca nu uit Pun poze cu D. Nobile mov, total inflorit si el | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 20, 2013 4:58 pm | |
| Sigur se vor gasi doritori daca vrei sa vinzi din ele,spor la inmultit | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 20, 2013 5:16 pm | |
| Doini,i-mi plac foarte mult ultimile achizitii ,si in mod special dendro portocaliu cu frez...si pestrita e minunata...cat despre phala eguestris ,sunt preferatele mele... si sunt si cele mai prolifice...i-mi imaginez ce e la tine in casa...un vis... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Dec 20, 2013 5:35 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Dec 22, 2013 4:03 pm | |
| Dragutelor, ieri am mai adaugat poze cu orhidutele mele in albumul de pe flickr. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]O parte din Cattleya, au "explodat" iar astazi, as vrea sa le fac si lor cateva poze. Le gasesc fabulos de frumoase, dar cel mai tare ma incanta parfumul lor! Asa ce ma bucur ca le am In dormitor miroase a gradini tropicale iar eu, sunt ZEN | |
|
| |
costieanuconstantin
Numarul mesajelor : 223 Localizare : codlea Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/03/2011
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Dec 22, 2013 8:51 pm | |
| Ma bucur sa aflu asta Cat despre faceboock, sigur ca nu ma deranjeaza. Albumul este unul public, si daca aduce zambete si altora, ma bucura si mai mult! ------- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|