| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+24laurabv ghana leonor ella06 popescugp duduta190578 sicamin costieanuconstantin anasstasia Marga gabriela60 Carina Mihai georgiana Rux Karla bubu anamaria Myosotis Vernil stefana Tinkerbell penelopa Doini 28 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Noi 19, 2013 9:23 pm | |
| E frumoasa tare,sa-ti traiasca! | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Noi 19, 2013 10:03 pm | |
| Ce frumoasa e , felicitari pt noua achizitie | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Noi 20, 2013 12:04 am | |
| Va multumesc frumos Duduta, Ghana Si voua sa va traiasca tot ce iubiti In seara asta mi-a sosit si mini comanda, si mi-a facut si Frenk o super surpriza Dar, imi este nu stiu cum, sa tot pun poze peste poze la perioade foarte scurpe de timp, ca nu as vrea sa fiu interpretata gresit... | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Noi 20, 2013 7:44 am | |
| Pune Doini poze,si ma bucucur pentru tine ca ai asemenea minunatii,e o terapie curata pentru suflet! | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Noi 20, 2013 7:46 am | |
| Si ce ma bucur,ca am scris cu doi cucu | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Noi 20, 2013 8:00 am | |
| lasa Doina pune nu te sfii ca noua ne place muuullllt sa le privim .. unii altii cred ca le si doresc asa ca vor colinda magazinele ...
Ultima editare efectuata de catre geodezia in Vin Noi 22, 2013 8:57 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Noi 22, 2013 8:43 am | |
| Astazi, cand imi voi gasi putin timp, voi pune pozele noilor venite, sa ne "bucucuram" impreuna Din pacate Cattleya nu este inflorita, si din cauza asta, avand o scuza as vrea sa ma duc sa-mi cumpar una ca sa ma pot bucura de frumusetea florilor acestui gen, totalmente nou pentru mine. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Noi 22, 2013 10:27 am | |
| Toate sunt splendide (m-am uitat pe flickr). Ai si orhidee Disa? Parca n-am vazut in poze... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Noi 22, 2013 12:42 pm | |
| Multumesc Karla Ar trebui sa mai fac poze, ca unora li s-au mai deschis bobocii si arata mult mai frumos. Disa nu am, si nici nu am vazut prin magazine. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Noi 22, 2013 1:08 pm | |
| Acestea sunt cele pe care Frenk mi le-a daruit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pe acest Oncidium mi-l doream foarte mult. Se numeste Dancing lady, tocmai pentru ca petalele arata ca rochita unei dansatoare. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iar pe Dendro mi l-a luat, pentru ca-i place lui culoarea. Daca va mai amintiti, prima orhidee pe care mi-a daruit-o, era o Phala de aceasi culoare | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Noi 22, 2013 1:10 pm | |
| Sunt aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Insa par dificil de ingrijit: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Noi 22, 2013 1:16 pm | |
| Oncidium e nemaipomenit de frumos, florile seamana cu niste ingerasi galbeni. Ambele au culori foarte frumoase. Felicitari | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Noi 22, 2013 1:19 pm | |
| Coletul a fost o surpriza foarte placuta. Modul cum au fost impachetate si securizate orhideele, a fost de nota 10 Dtps. Kenneth Schubert x Dtps.Purple Gem ‘aida’ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ma asteptam sa fie mai albasta. Cel putin, asa arata in pozele de pe site. In realitate este asa cum a iesit in poze. Oricum, este superba, si are niste floricele minuscule si gingase. Cattleya Pathum Green [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]In acest moment nu este inflorita, dara stepta cu nerabdare sa-i fad si sa-i miros superbele flori. Sa va arata doua poze, cum au fost trimise [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cutia uriasa pentru doar doua plante. Era plina cu tocatura de ziare si alte harti. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Noi 22, 2013 1:27 pm | |
| Foarte delicate Karla. Pe site-ul de unde am facut eu mini comanda, le-am vazut si eu. In schimb, nu am citit inca nimic despre ele. Cei drept, de cand m-a prins nebunia asta, altceva nu am mai citit inafara de ingrijirea orhideelor In acest moment, sunt luata de val, si-mi doresc cateva Cattleya, cu atat mai mult ca a mea nu este inflorita. Iar eu, cum bine stiti, cu rabdarea stau ingrozitor de prost. Am descoperit acest album pe flickr si am turbat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Multumesc Geanina, este tare gingasa "Dansatoarea" mea. Iar culoarea, este cea mai vie dintre toate orhideele pe care le am. Sper sa se acomodeze cu brio, iar eu sa le ingrijesc dupa bunul lor plac. | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Noi 22, 2013 3:08 pm | |
| Te doare mintea de ce poate sa aiba colectionarul acela... are o preferinta pentru culorile de foc | |
|
| |
Doini
| |
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Noi 22, 2013 4:59 pm | |
| Doini, ai grija sa citesti ce conditii vrea Cattleya. Eu am pierdut una ca i-am pus cam multa apa. Nici o orhidee nu are nevoie de surplus de apa daca este racoare in jur. Chiar daca nu are floare, este foarte interesant sa urmaresti cum o sa ii creasca tija: initial pare o frunza ingusta, apoi realizezi ca este un soi de "pastaie" (cam cum iese ghiocelul). | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Noi 22, 2013 5:04 pm | |
| Va pup doamna Stefana Am inteles ca vrea multa lumina, caldura si circa doua zile sa rabde de sete. Este evident dupa cum arata scoarta (nou nouta) si ea si Dtps. au fost transplantate inainte de a fi trimise catre mine. De aceea, mi-am propus ca o saptamana sa nu le ud deloc. Sper ca fac bine ce fac | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Noi 22, 2013 5:15 pm | |
| Doamna Stefana, ma gandesc ca v-ati bucura pentru mine sa aflati ca am doua reinfloriri la doua orhidute tare speciale. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Parfumatul de Onci ma incanta cu floricele lui care miros a ciocolata. Am avut un necaz cu el, si saptaman trecuta cand era inca cu bobocei, am descoperit ca la baza tijelor, era niste chestii albe (daca nu spun tampenii, cred ca erau cosenile ) Am facut repede o solutie de sapun lichid amestecat cu apa, si l-am stropit bine, apoi dupa vreo 15 min. l-am dusat. Se pare ca am pulverizat si pe bobocei, ca acestia au iesit cam scalambaiati [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Astazi, in timp ce stergeam praful pe polita unde sta prea frumuselul meu papucel, mare mi-a fost surpriza sa vad ca este si harnicut, nu doar frumusel, de fel | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Noi 22, 2013 9:23 pm | |
| Eeee, uite, mai Doini, ca ti-ai gasit o alta pasiune: orhideele! Vei avea cu ce sa-ti umpli timpul. Mi-au placut pana si mie orhideele din link-ul pus de tine!! Phalele mele stau cam inghesuite printre alte plante adude de afara, dar vad ca nu s-au suparat prea tare, ca 2 dintre ele au tije florale noi | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Noi 22, 2013 11:44 pm | |
| Coana Cloanto, bine ai venit prin gradinita mea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Bine bine, dar din link-ul meu, nimic nu te-a impresionat? | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Noi 23, 2013 7:01 am | |
| Doini , frumusetile ce te inconjoara sa-ti faca zilele frumoase ,in asa fel incit sa fii mereu Zen ,fara semnul intrebarii . Felicitari ! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Noi 23, 2013 9:22 am | |
| Frumos frumos in gradina orhideelor ! Ma bucur ca ai pus si pozele cu impachetatul. Ne ajuta si pe noi la trimis plante. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Noi 23, 2013 11:09 am | |
| Ehe, lume noua in gradinita mea Buna Rux, iti multumesc frumos pentru complimente! Cat despre Zen, ai dreptate! Chiar ma simt foarte bine si cu sufletul impacat pe langa ele. Un clopot tibetan imi mai lipseste si ma simt ca intr-o gradina asiatica, cel putin in baie Am vazut o data un film documentar, unde facea experimente pe plante, iar cercetatorii puneau muzica frumoasa (Mozart) si le spuneau in gand ca sunt frumoase. Aveau un aparat care masurau energia plantelor, si ele raspundeau pozitiv la gandurile pozitive, si invers la gandurile negative. Hmmm le voi pune muzica, cel putin cand le ingrijesc Oricum le vorbesc cand le bibilesc, si Frenk imi spune ca sunt ciao ciao michi mau | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Noi 23, 2013 11:14 am | |
| - Myosotis a scris:
- Frumos frumos in gradina orhideelor !
Ma bucur ca ai pus si pozele cu impachetatul. Ne ajuta si pe noi la trimis plante. Multumesc frumos Myo Uite "hanca" doua poze cu modul in care au fost impachetate. Pe mine m-a surprins foarte placut. Fiecare bucatica de scoarta era la locul ei [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|