Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradinita lu` Doinita :))

In jos 
+24
laurabv
ghana
leonor
ella06
popescugp
duduta190578
sicamin
costieanuconstantin
anasstasia
Marga
gabriela60
Carina
Mihai
georgiana
Rux
Karla
bubu
anamaria
Myosotis
Vernil
stefana
Tinkerbell
penelopa
Doini
28 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Empty
MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeMar Noi 19, 2013 9:23 pm

E frumoasa tare,sa-ti  traiasca!
Sus In jos
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeMar Noi 19, 2013 10:03 pm

Ce frumoasa e , felicitari pt noua achizitie
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeMier Noi 20, 2013 12:04 am

Va multumesc frumos Duduta, Ghana Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 1059784619  Si voua sa va traiasca tot ce iubiti cheers 

In seara asta mi-a sosit si mini comanda, si mi-a facut si Frenk o super surpriza king  Dar, imi este nu stiu cum, sa tot pun poze peste poze la perioade foarte scurpe de timp, ca nu as vrea sa fiu interpretata gresit... Very Happy
Sus In jos
Paulyna

Paulyna

Numarul mesajelor : 501
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa
Stare de spirit : De la bine in sus!
Data de inscriere : 10/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeMier Noi 20, 2013 7:44 am

Pune Doini poze,si ma bucucur pentru tine ca ai asemenea minunatii,e o terapie curata pentru suflet!
Sus In jos
Paulyna

Paulyna

Numarul mesajelor : 501
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa
Stare de spirit : De la bine in sus!
Data de inscriere : 10/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeMier Noi 20, 2013 7:46 am

Si ce ma bucur,ca am scris cu doi cucu Laughing 
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeMier Noi 20, 2013 8:00 am

lasa Doina pune nu te sfii ca noua ne place muuullllt sa le privim .. unii altii
cred ca le si doresc asa ca vor colinda magazinele ...

Ultima editare efectuata de catre geodezia in Vin Noi 22, 2013 8:57 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 8:43 am

Astazi, cand imi voi gasi putin timp, voi pune pozele noilor venite, sa ne "bucucuram" impreuna Laughing Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 1059784619 
Din pacate Cattleya nu este inflorita, si din cauza asta, avand o scuza clown  as vrea sa ma duc sa-mi cumpar una Rolling Eyes ca sa ma pot bucura de frumusetea florilor acestui gen, totalmente nou pentru mine.
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 10:27 am

Toate sunt splendide (m-am uitat pe flickr).
Ai si orhidee Disa? Parca n-am vazut in poze...
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 12:42 pm

Multumesc Karla Very Happy Ar trebui sa mai fac poze, ca unora li s-au mai deschis bobocii si arata mult mai frumos.
Disa nu am, si nici nu am vazut prin magazine.

Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 1:08 pm

Acestea sunt cele pe care Frenk mi le-a daruit  Very Happy
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pe acest Oncidium mi-l doream foarte mult. Se numeste Dancing lady, tocmai pentru ca petalele arata ca rochita unei dansatoare.

Iar pe Dendro mi l-a luat, pentru ca-i place lui culoarea. Daca va mai amintiti, prima orhidee pe care mi-a daruit-o, era o Phala de aceasi culoare Very Happy
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 1:10 pm

Sunt aici:

Insa par dificil de ingrijit:
Sus In jos
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 1:16 pm

Oncidium e nemaipomenit de frumos, florile seamana cu niste ingerasi galbeni. Ambele au culori foarte frumoase. Felicitari
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 1:19 pm

Coletul a fost o surpriza foarte placuta. Modul cum au fost impachetate si securizate orhideele, a fost de nota 10 Very Happy

Dtps. Kenneth Schubert x Dtps.Purple Gem ‘aida’

Ma asteptam sa fie mai albasta. Cel putin, asa arata in pozele de pe site. In realitate este asa cum a iesit in poze. Oricum, este superba, si are niste floricele minuscule si gingase.

Cattleya Pathum Green

In acest moment nu este inflorita, dara stepta cu nerabdare sa-i fad si sa-i miros superbele flori.

Sa va arata doua poze, cum au fost trimise cyclops 

Cutia uriasa pentru doar doua plante. Era plina cu tocatura de ziare si alte harti.

Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 1:27 pm

Foarte delicate Karla.
Pe site-ul de unde am facut eu mini comanda, le-am vazut si eu. In schimb, nu am citit inca nimic despre ele. Cei drept, de cand m-a prins nebunia asta, altceva nu am mai citit inafara de ingrijirea orhideelor  Laughing
In acest moment, sunt luata de val, si-mi doresc cateva Cattleya, cu atat mai mult ca a mea nu este inflorita. Iar eu, cum bine stiti, cu rabdarea stau ingrozitor de prost.
Am descoperit acest album pe flickr si am turbat monkey 

Multumesc Geanina, este tare gingasa "Dansatoarea" mea. Iar culoarea, este cea mai vie dintre toate orhideele pe care le am.
Sper sa se acomodeze cu brio, iar eu sa le ingrijesc dupa bunul lor plac.
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 3:08 pm

Te doare mintea de ce poate sa aiba colectionarul acela... are o preferinta pentru culorile de foc Very Happy
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 3:56 pm

Laughing Ca bine zici ca te doare mintea. A mea a luat-o razna totalmente  Laughing 
Sper sa gasesc si eu una astazi. Mi-ar placea sa fie culoare dovleacului si sa aiba "limbuta" bordo Rolling Eyes
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 4:59 pm

Doini, ai grija sa citesti ce conditii vrea Cattleya. Eu am pierdut una ca i-am pus cam multa apa. Nici o orhidee nu are nevoie de surplus de apa daca este racoare in jur.
Chiar daca nu are floare, este foarte interesant sa urmaresti cum o sa ii creasca tija: initial pare o frunza ingusta, apoi realizezi ca este un soi de "pastaie" (cam cum iese ghiocelul).
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 5:04 pm

Va pup doamna Stefana Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 1059784619 

Am inteles ca vrea multa lumina, caldura si circa doua zile sa rabde de sete. Este evident dupa cum arata scoarta (nou nouta) si ea si Dtps. au fost transplantate inainte de a fi trimise catre mine. De aceea, mi-am propus ca o saptamana sa nu le ud deloc.

Sper ca fac bine ce fac Rolling Eyes
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 5:15 pm

Doamna Stefana, ma gandesc ca v-ati bucura pentru mine sa aflati ca am doua reinfloriri la doua orhidute tare speciale.
Parfumatul de Onci ma incanta cu floricele lui care miros a ciocolata. Am avut un necaz cu el, si saptaman trecuta cand era inca cu bobocei, am descoperit ca la baza tijelor, era niste chestii albe (daca nu spun tampenii, cred ca erau cosenile scratch )
Am facut repede o solutie de sapun lichid amestecat cu apa, si l-am stropit bine, apoi dupa vreo 15 min. l-am dusat. Se pare ca am pulverizat si pe bobocei, ca acestia au iesit cam scalambaiati Embarassed 

Astazi, in timp ce stergeam praful pe polita unde sta prea frumuselul meu papucel, mare mi-a fost surpriza sa vad ca este si harnicut, nu doar frumusel, de fel geek
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 9:23 pm

Eeee, uite, mai Doini, ca ti-ai gasit o alta pasiune: orhideele!Very Happy  Vei avea cu ce sa-ti umpli timpul. Wink
Mi-au placut pana si mie orhideele din link-ul pus de tine!!Rolling Eyes  
Phalele mele stau cam inghesuite printre alte plante adude de afara, dar vad ca nu s-au suparat prea tare, ca 2 dintre ele au tije florale noi Twisted Evil 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeVin Noi 22, 2013 11:44 pm

Coana Cloanto, bine ai venit prin gradinita mea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Bine bine, dar din link-ul meu, nimic nu te-a impresionat? tongue
Sus In jos
Rux

Rux

Numarul mesajelor : 281
Localizare : ardeal
Joburi/Distractii : viata de zi cu zi
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 30/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeSam Noi 23, 2013 7:01 am

Doini , frumusetile ce te inconjoara sa-ti faca zilele frumoase ,in asa fel incit sa fii mereu Zen ,fara semnul intrebarii .
Felicitari !
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeSam Noi 23, 2013 9:22 am

Frumos frumos in gradina orhideelor !
Ma bucur ca ai pus si pozele cu impachetatul. Ne ajuta si pe noi la trimis plante.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeSam Noi 23, 2013 11:09 am

Ehe, lume noua in gradinita mea Very Happy Buna Rux, iti multumesc frumos pentru complimente! 
Cat despre Zen, ai dreptate! Chiar ma simt foarte bine si cu sufletul impacat pe langa ele. Un clopot tibetan imi mai lipseste Laughing si ma simt ca intr-o gradina asiatica, cel putin in baie clown 

Am vazut o data un film documentar, unde facea experimente pe plante, iar cercetatorii puneau muzica frumoasa (Mozart) si le spuneau in gand ca sunt frumoase. Aveau un aparat care masurau energia plantelor, si ele raspundeau pozitiv la gandurile pozitive, si invers la gandurile negative. Hmmm le voi pune muzica, cel putin cand le ingrijesc Rolling Eyes Oricum le vorbesc cand le bibilesc, si Frenk imi spune ca sunt ciao ciao michi mau Laughing
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitimeSam Noi 23, 2013 11:14 am

Myosotis a scris:
Frumos frumos in gradina orhideelor !
Ma bucur ca ai pus si pozele cu impachetatul. Ne ajuta si pe noi la trimis plante.
Multumesc frumos Myo Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 1059784619 
Uite "hanca" doua poze cu modul in care au fost impachetate. Pe mine m-a surprins foarte placut. Fiecare bucatica de scoarta era la locul ei cheers 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 36 Icon_minitime

Sus In jos

Gradinita lu` Doinita :))
Sus 
Pagina 36 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita protestanta :)))
» Gradinita Danei Caras
» Gradinita(nu de copii,de flori)Paulynei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: