| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+24laurabv ghana leonor ella06 popescugp duduta190578 sicamin costieanuconstantin anasstasia Marga gabriela60 Carina Mihai georgiana Rux Karla bubu anamaria Myosotis Vernil stefana Tinkerbell penelopa Doini 28 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 2:26 pm | |
| Ah ce bine!!!! Asta este o veste buna | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 2:27 pm | |
| [url=+ ---- - De unde se cumpara ingrasamantul de orhidee? Si pamant special le trebuie, nu?]+ ---- - De unde se cumpara ingrasamantul de orhidee? Si pamant special le trebuie, nu?[/url] si pamantul special si ingrasamant orhidee se gasesc la retailerii mari gen OBI HORNBACH DEDEMAN BAUMAX eu am orhidee plantate in pamant de muscate si sunt ok... | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 2:29 pm | |
| aa am uitat sa-ti zic...neaparat le lasi in abalajul lor original cu tot cu instructiuni.. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 2:37 pm | |
| - aura a scris:
- doini eu le-am pus doar ingrasamant de orhidee...le pui de azalee in cazul in care ai multe azalee/rododendroni si ai in casa ingrasamant pt ei atunci poti pune dintrasta adica sa nu mai dai banii pt ca le plac un sol cu mai multa aciditate...sunt plante acidofile ca si gardenia...apropoin gradine ta suspendata poti pune si gardenie /florile ei albe miros divin si de asemenea si azalee bineinteles de dimensiuni mai mici...
Eu nu intelegeam de ce scrie asa in carte in schim mai am o usoara teama nu prea stiu cata apa sa le pun ...Eu cand am mai avut orhidee le scufundam cate 30 de minute in apa (nu mai stiu cine m-a invatat asta, dar le mergea bine ) Acum, avandu-le in in ghiveciul asta ceramic habar nu am cum trebuie sa procedez corect De sambata seara le-am mai udat cu vaporizatorul radacinutele, o fi bine, o fi rau | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 2:50 pm | |
| iti dai seama ca nu poti sa le scufunzi in apa.... le stropesti cu un puf puf pe frunze si radacini cam la 3 zile si apa cate putina dar doar cand s-a mai zvantat pamantul doini pui degetul pe pamantsi simti gradul lui de umezeala daca-i umed nu-i pui apa da-i uscat la suprafata zgandari putin in adancime si i-ti dai seama...singura cand le trebuie apa ...pur si simplu nici nu trebuie sa vezi..il simti in degete pamantul... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 2:52 pm | |
| depinde de temperatura ambientala daca ai undeva la 18-20 grade in casa le pui apa dar cate putin undeva la 1 cescuta cam 1/saptamana asa cu aproximatie.. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 2:55 pm | |
| sau vezi ca tb sa gasesti la ei in magazinele specializate de plante niste indicator umezeala pamant ceva gen betisoare...sau sunt si niste dozatoare mici apa pe care le infigi in pamant si el i-si trage singur necesar apa...atunci cand se usuca face bula aer si absoarbe apa..nici prea multa nici lipsa.. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 3:01 pm | |
| Am inteles sa traiti sa infloriti Eu am luat scoarta de cocoso (pe ambalaj spunea special pt orhidee) arata ca o caramida vidata pe care a trebuit sa o tin cateva minute in 1.5 l apa.. Si am folosit si scoarta din paharele orhideelor. Temperatura in casa este de 22-23 C (dar eu tot am piciorele sloi fie vorba intre noi) | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 3:05 pm | |
| - aura a scris:
- sau vezi ca tb sa gasesti la ei in magazinele specializate de plante niste indicator umezeala pamant ceva gen betisoare...sau sunt si niste dozatoare mici apa pe care le infigi in pamant si el i-si trage singur necesar apa...atunci cand se usuca face bula aer si absoarbe apa..nici prea multa nici lipsa..
Da! Bravoo am vazut asa ceva intr-un ghiveci intr-un magazin de pantofi Voi cauta sa imi cumpar si eu dat dupa ce imi cumpar ghete kangoo jumps pentru ca iar ma uit pe youtube la caprele alea care arata bestial si cu siguranta nu voi slabii daca doar ma uit la ele stand pe canapea cu gura deschisa | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 3:24 pm | |
| eu cred ca e un mit..asta cu ghetele kangoo jumps..daca i-ti iei o coarda si te joci cu ea in parc cand iesi cu cateii si castile cu muzica in urechi ... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 3:32 pm | |
| Nicio sansa sa fac asta cu cateii !! Unul vrea sa miroasa boscheteii, altul cauta arici, altul iepuri.. sau alerga toate ratele Pai cum facem Aa si am coarda dar cred ca este incomparabil, pt ca cu coarda nu poti face toate miscarile pe care le poti face cu ghetele astea Ce ma oftic este ca nu le gasesc mai ieftin de 200 de euro ce imi pare destul de mult, la americani se gasesc si pana in suta de $ | |
|
| |
Doini
| |
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 4:58 pm | |
| super! ce mi-ar place si mie...doini daca erai in tara deschideam un centru de antrenament kankoo:mi: | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 5:28 pm | |
| ... haideti, mai fetelor, parca o repriza de dans, fara cercurile alea turtite'n picioare, nu merge In plus, puteti face miscari mult mai complexe, care va pun la treaba toti muschii. Eu si cand sunt suparata, cel mai bine ma destind dansand pe picioarele mele si cu ele pe pamant | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 5:29 pm | |
| Apropos, Doini, cand ma vede mama dansand, zice ca sunt ... o capra | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Aug 19, 2013 5:54 pm | |
| Pene, il sti pe Edi Stancu dansatorul/coregraful gras? Pai, cum facem?! Eu ma auto numesc capra. Pt ca sunt de fel zvapaiata Mama, imi spunea drace fara sa dansez Incep sa te corup Aura? facem amadoua pe skype, ne uitam una la alta si topaim impreuna | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Aug 20, 2013 12:01 pm | |
| Il stiu pe Edy Stancu, ca urmaresc "Dansez pentru tine", dar el nu reprezinta exemplul cel mai elocvent pentru mine in materie de dans Nu pot asocia "grasimea" cu dansul ... desi, cred ca danseaza, in felul lui, si elefantul | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| |
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Aug 20, 2013 3:21 pm | |
| mi-a cald...rau....parca nu am simtit pana acum, dimineata, cand am deschis ferestrele sa aerisesc, nu a intrat de loc aer | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Aug 21, 2013 9:59 am | |
| ... si, stai, Georgiana, ca inca nu s-a terminat ... canicula Imi vine sa rad ca ne plangem de caldura in gradina rece a Doinitei Da' asa, noi ne mai racorim, iar ea se mai incalzeste | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Aug 21, 2013 11:06 pm | |
| Ghana eu voi face rosii astfel! In comert sunt suficient de scumpe iar eu cumpar foarte des.., asa ca voi incerca cateva borcanele.., la mine este foarte greu cu satiu de depozitat.., ca mi-as face eu multe dracii bune Eu le cumpar pt ca imi plac foarte mult in sosurile pastelor cu fructe de mare; le manac in salate in care pun fasole, ciuperci proaspete; sau cu branzeturi fel de fel... Acum imi amintesc ca strabunica mea (mai mult ea draguta m-a crescut pana la 7 ani) pe langa prune si caise, punea la uscat, la soare si rosii. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Aug 21, 2013 11:07 pm | |
| : - georgiana a scris:
- mi-a cald...rau....parca nu am simtit pana acum, dimineata, cand am deschis ferestrele sa aerisesc, nu a intrat de loc aer
Tu faci misto de mine? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Aug 21, 2013 11:11 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Aug 22, 2013 12:43 am | |
| | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Aug 22, 2013 12:51 am | |
| multumesc. o sa incerc si eu. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|