| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+24laurabv ghana leonor ella06 popescugp duduta190578 sicamin costieanuconstantin anasstasia Marga gabriela60 Carina Mihai georgiana Rux Karla bubu anamaria Myosotis Vernil stefana Tinkerbell penelopa Doini 28 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 23, 2011 2:07 pm | |
| FOMEIE N-AI AUZIT CA AZI SUNT RADIATII FOARTE PUTERNICE? simti ca-ti lipseste un cancer al pielii,doamne fereste? Las ca nu patesc trandafirii nika inca cateva zile Si daca esti ingrijorata de trandafiri lasa naibii meciu Uite si mie imi place rugbiu(detst fotbalul) si spun si eu ca e un sport pt nobili dar intre trandafiri si rugby.............castiga rozele detasat Cel mai frica mi-e ca daca ma duc la rugby,nu mai pot aduce Elfu ' acasa(glumesc ) As merge pe stadiobn daca nu-i imbranceala,dar banuiesc ca sunt banci si daca n-am pernuta nu pot sede ca ma doare popou si fac dungi | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 23, 2011 3:35 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 23, 2011 3:54 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 23, 2011 3:59 pm | |
| | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 23, 2011 4:03 pm | |
| - Doini a scris:
- pai trebuie sa fac si eu ceva ca sa merit o bere si doi mici diseara la meci
Mai bine le consumi fara sa faci vreo insolatie si nu te mai preocupa sa le meriti [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 23, 2011 4:06 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 23, 2011 4:21 pm | |
| nu, acum serios, chiar sunt bine acoperita, imbracata in bumbac din cap pana in piciore...si mi-am facut si chf cu muzica dominicana...asa in amintirea timpurilor bune...cand imi mergea asa de bine...si imi faceam vacantele in tari straine na ca am facut si o rima! de la mine pt voi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]si un dans....ai aia aia ce dans.... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]mai stau putin si ies la sapatul trandafirilor...udatul lor cu imputeala de gainat | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 23, 2011 5:20 pm | |
| M-am uitat pe site-ul petroviciului. Nu e rau deloc. Cred ca are meritul de a aduce trandafiri vechi in Europa noastra estica la un pret abordabil. Pacat ca la trandafiri moderni sta asa de slab... da' e normal: plateste deja o caruta de bani in licentele Austin, care sunt cele mai scumpe... PS. Cu rugby-ul avem puncte comune... io nu merg la stadion, da' ma uit la meciurile de la TV (Max e fan de rugby, datorita lui am priceput cat e de inteligent jocul).. Sa nu zici ca te uiti si la turul Frantei la ciclism | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 23, 2011 6:01 pm | |
| ba ma uit...si imi pare rau ca nu mai sunt cei doi radu comentatori... | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 23, 2011 11:32 pm | |
| La televizor ma uit si eu la rugby Doini nu prea pap eu mici sau beau bere ,dar sa stii ca ptr tine ma duc sa iau o tableta cu mici Stie soferului lui taica-meu niste unii care fac mici buni Sa-mi spui din timp cand ne chemi la tine sa vin cu mici si gasesc eu si un bax de bere pe undeva,sa-mi spui marca Numai sa nu ai pretentia sa ii si fac ca eu si fumul nu ne intelegem In privinta meciurilor vazute la televizor ............r circ cand Elfu si prietenii lui se aduna la meci si daca mai vin si ceva din prietenii mei.............se lasa cu "muzica" in cartier La ultimas adunare au scos televizorul pe fereastra si au topait in curte | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 27, 2011 7:38 pm | |
| Dragele mele, mi-a fost dor sa fiu pe aici...dar am o noua lucrare ,care pe langa bucuria pe care mi-o produce, imi ocupa fireste si timpul de a sta si a intra mai des in club... Acum, asa, pt sufletul meu, ma bucur sa va arat mini colectia mea de gladiole [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]va pup cu drag! | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 27, 2011 7:46 pm | |
| Si eu care credeam ca doar la trandafiri ai luat avant | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 27, 2011 7:48 pm | |
| Va pup doamna Stefana! eeee,, am eu mai multe floricele...plantate pe "mormant " :rendeer:
| |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 27, 2011 8:14 pm | |
| - stef a scris:
- Si eu care credeam ca doar la trandafiri ai luat avant
doamna Stefana, uitati...., am si Yucca [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 27, 2011 9:55 pm | |
| a inflorit si Maurice Utrilio l-am plantat in aprilie si a binevoit si el sa imi dea o floricica [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 27, 2011 9:56 pm | |
| a mai inflorit si Caramela [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 27, 2011 10:00 pm | |
| ...si Ascont (Tantau) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 27, 2011 10:07 pm | |
| si Impeatrice Farah [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]este superb!!! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 27, 2011 10:12 pm | |
| Mainzer Fastnach [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 27, 2011 10:15 pm | |
| | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 27, 2011 10:35 pm | |
| Mama draga, pai tu ai o adevarata colectie acolo Stiu ca te-a prins rau microbul ... Da ia zi un pic, trandafirul ala rosu, Ascont, chiar asa il cheama? Ca l-am cautat pe HMF si n-am reusit sa dau de el. Am gasit doar un Askot de la Tantau care seamana cu al tau. Ala e? Daca e el e foarte frumos, imi place ca-si desface florile ca bujorii, asa globular | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 27, 2011 10:48 pm | |
| Mai corect ar fi Ascot, daca denumirea ii vine de la cunoscuta localitate engleza a curselor de cai . | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 27, 2011 10:51 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]asa e, am gresit se numeste Ascot
Ultima editare efectuata de catre Doini in Lun Iun 27, 2011 10:53 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 27, 2011 10:52 pm | |
| - Doini a scris:
- Mainzer Fastnach
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Din asta iţi mai donez eu doi,e o porcarie ,sa vezi cand i se ingalbenesc frunzele si cad.Zici ca are nu ştiu cate boli. Şi floarea e frumoasa o zi ,maxim doua .Pe urma arata ca şi cum ai trecut cu lampa de sudura pe langa ea. In rest totul e OK. | |
|
| |
Doini
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|