| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+24laurabv ghana leonor ella06 popescugp duduta190578 sicamin costieanuconstantin anasstasia Marga gabriela60 Carina Mihai georgiana Rux Karla bubu anamaria Myosotis Vernil stefana Tinkerbell penelopa Doini 28 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 09, 2011 4:02 pm | |
| invatand cum sa atajez imagini, m-am gandic ca e mai bine sa trimit niste poze haioase care sa imi reprezinte atat starea( ploata) cat si munca in zadar | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 09, 2011 10:06 pm | |
| cuvintele sunt de prisos... ferice de cei carora grindina nu le-a afectat gradinile.... in cazul meu, si sufletul imi este ciuruit de ea.... am plans si inca mai plang vazandu-mi trandafirii inainte de furtuna [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]si dupa... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 10, 2011 8:43 am | |
| Doinita, nu dispera. Astia au atata energie si putere de viata de habar n-avem noi. Isi vor reveni curand. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 10, 2011 10:15 am | |
| Doini, stai linistita! Fiecare am trecut printr-o astfel de stare cand am vazut cum arata gradinile dupa vijelii cu grindina. In cateva zile trandafirii isi vor reveni. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 13, 2011 8:22 pm | |
| Buna seara tuturor... va multumesc pt ncurajari.... si,....,pt ca am fost asa de afectata de cele intamplate in gradinita mea...., lui George (domnul meu) chiar i s-a rupt sufletul vazandu-ma asa de afectata incat singur singurel a luat grebla si a strans toote cracile rupte, a taiat cu mine florile trandafirilor rapuse de grindina, m-a ajuta sa facem o fertilizare, ba chiar, o mare surpriza pt mine...mi-a cedat o buna parcela de pamant pe care ma lasa sa o nobilez cu trandafiri.... iar astazi, a fost si mai dragut, cand vazand ca gazonul de sub salcii nu arata prea bine, mi-a spus ca imi cedeaza si bucata aceea pe care..."auziti" la el sa pun flori de piatra poate ca in momentul asta nu stiu ce voi pune...avand in vedere ca am semiumbra...dar nici flori ce piatra nu voi pune.... | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 13, 2011 8:44 pm | |
| Se pare ca ,desi nu ai fost prea impresionata de sfatul meu dat mai sus ,acesta se adevereste . Ma bucur pentru tine. Foloseste spatiul "castigat " cu folos. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 13, 2011 9:12 pm | |
| Rux, draga rux..., cu tot respectul, crede-ma ca ma gandeam la cele spuse de tine...cum...imi spuneai cum ai cucerit usor usor ce ti-ai dorit...
asa si eu..., si iti sunt datoare pt cele impartasite in gradinita mea...
asa ca, trebuie sa ma ti la curent cand se mai ivesc comenzi comune la trandafiri de peste mari si tari
te pup | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 13, 2011 9:22 pm | |
| Doini...ce sa-ti urez? multa putere de munca | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 13, 2011 10:11 pm | |
| Şi deschide larg portofelul pentru noi achiziţii....... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 13, 2011 11:12 pm | |
| - Mihai a scris:
- Şi deschide larg portofelul pentru noi achiziţii.......
ei na, nu te cred! eu ma gandeam ca iti vei deschide tu poarta larg! ca ai,.... cate ceva...ce imi doresc de la tine | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 13, 2011 11:12 pm | |
| - Mihai a scris:
- Şi deschide larg portofelul pentru noi achiziţii.......
ei na, nu te cred! eu ma gandeam ca iti vei deschide tu poarta larg! ca ai,.... cate ceva...ce imi doresc de la tine | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 13, 2011 11:27 pm | |
| - georgiana a scris:
- Doini...ce sa-ti urez? multa putere de munca
de putere de munca nu duc lipsa am carat de una singura in primavara asta poate mai bine de doua carute de pamnt de la padure...( zic carute, pt ca e mai usor de vizualizat asa..pt ca, masina inca nu a aajuns caruta...ci poate doar miroase a caruta ) mai greu este, ca acum, nu prea am cum sa cumpar, pt ca trandafirii sunt doar la ghivece...si destul de scumpi....si oricum am terminat cu damblaua de la Tantau...acum, sunt dornica de soiuri alese.... poate la toamna l sau, poate de ziua mea..., le voi sugera prietenilor de unde sa imi cumpere trandafiri cu mot dar voi scrie la trandafiri ce imi doresc...ca poate cineva are butasei...si dau si eu la schimb din ai mei....sau daca nu...vin la munca...sa tund trandafirii gratis ...dar sa nu fiu controlata la plecare ca nu stiti ce tufe ascund | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Iun 14, 2011 12:05 am | |
| de exemplu, in feb. m-am gandit sa imi indeplinesc un vis...si anume, sa imi creez o arcada cu trandafiri urcatori pe aleea de la intrarea in curte....o visam cu ochii deschisi... am masurat, am desenat arcada, am comandat trandafirii am pus in total 8 trandafiri, 4 Sympathie si 4 Ilse Krohn ( norocul meu ca nu am apucat sa construiesc arcada..pt ca as fi ramas cu fiarele nude in fata case...,pt ca trandafirii mei au stagnat...sunt in greva cresterii.....tampiteii (cu riscul de a ma repeta, eu pana in feb...habar nu aveam de soiuri si alte minuni de trandafiri vechi si noi...ci doar ca imi plac...si eram multumita chiar si asa) asa ca deja ma bate un gand rau... sa-i mut la toamna pe langa gardul de plasa care desparte curte de cea a vecinei...si cu acazia asta ma mai si izolez de ochii lor... ( ca adevarul este ca toata ziua stau cu fundul in sus...iar barbatul ei cu ochii in jos ...), inca nu stiu ce urcatori sa imi iau pt arcada... eu urcatori mai am ...si de care sunt f mandra...ar fi Eden Rose, Elfe......dar nu stiu cum cresc pe arcade....si, defapt imi doresc si ale soiuri...nu as vrea sa am duplicari... asa ca, orice sugestie e bine venita...
Ultima editare efectuata de catre Doini in Mier Iun 22, 2011 12:46 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Iun 14, 2011 8:02 am | |
| Doinita, trebuie sa ai rabdare. La mine nici o planta nu a luat avant decat dupa doi ani de la plantare. Au nevoie de o perioada de "aclimatizare". Oricum 8 trandafiri mai ales Sympathie si Ilse Khron care cresc mai ceva decat Fat-frumos, sunt foarte multi pentru o bolta de intrare. Doar daca nu cumva ai o poarta de castel | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Iun 14, 2011 12:27 pm | |
| Doini, atunci cand plantezi un trandafir neaparat sa adaugi pamant proaspat, Si la mine, ca si la Myo si probabil la multi altii, trandafirii au inceput sa se dezvolte frumos in al doilea an. Decat sa ii scoti, mai bine pune pamant proaspat la radacina fiecaruia, Si rabdare. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Iun 14, 2011 12:33 pm | |
| am inteles, sa traiti sa infloriti asa am si facut, initial am cumparat pamant din florari...dar la cati trandafiri am plantat...am ajuns la concluzia ca pamnatul din padure nu ma costa..asa de mult...,.doar un fastum gel pt spate, un fenistil pt ciupiturile tantarilor, pe mine ma deranjeaza ca unii, chiar daca au fost udati, bibiliti....dupa ce le-a dat frunzulite, si lastarasi la vreo 10 cm au stagnat...si nu stiu ce sa le fac... | |
|
| |
Doini
| |
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 16, 2011 10:56 am | |
| aaaaaaa..... pai spune fata tot.... asa da, e altceva daca i-ai pus in lungul unei alei. Dar tot cred cat sunt multi. Sympathie face ramuri lungi de peste 4m. Cred ca daca puneai doi si doi erau suficienti. Acum lasa-i asa si eventual ii muti pe cei care nu merg bine. In mod normal, toate plantele au si vara, de obicei in iulie-august, o perioada de stagnare sau repaos. Repaosul intervine in lunile foarte calduroase sau foarte friguroase. Repaosul de vara e mai putin vizibil, caci doar 'iarna nu-i ca vara .
| |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 16, 2011 2:06 pm | |
| Pana una-alata, Doini, mai du-te la padure dupa pamant bun si adu-mi si mie neste ferigi de-alea care , spuneai tu, cresc ditamai tufele .... nu de altceva, dar cand am vrut eu sa iau din padurile de la Lacul Rosu, ferigile pe care le ochisem nu erau ferigi si, mi-am adus aminte ca am mai luat ferigi din padurile dela Predeal care, in gradina la mine, tot pitici au ramas. Asa ca, cele din Corbeanca fiind adaptate la zona noastra, am ales sa fac rost de ele. Ce zici, te'ncurci? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 16, 2011 8:36 pm | |
| ferigi???? eu ferigi zici? incearca sa imi amintesti te rog ca sunt in ceata.... eu spuneam de fazani....parca... | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 16, 2011 9:37 pm | |
| Aaaa............pai din aia se gasesc oriunde. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 16, 2011 11:25 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 12:52 am | |
| nu...iubita mea, e o confuzie la mijloc... nici macar nu am vazut ferigi in padurilea pe care le frecventez , spuneam ca e plin de fazani... cand ma duc la padure ma voi uita dupa ferigi | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 12:57 am | |
| - Mihai a scris:
- Aaaa............pai din aia se gasesc oriunde.
ma....Mihai, ma, ............. din cauza fazanilor nu ma mai duc asa de des in padure...sunt prea multi | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 6:11 am | |
| Cred ca Mihai a vrut sa spuna altceva ! Si ce faina-i faza cu fazanii si ferigile ,desi-i care-m mare diferenta ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|