Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradinita lu` Doinita :))

In jos 
+24
laurabv
ghana
leonor
ella06
popescugp
duduta190578
sicamin
costieanuconstantin
anasstasia
Marga
gabriela60
Carina
Mihai
georgiana
Rux
Karla
bubu
anamaria
Myosotis
Vernil
stefana
Tinkerbell
penelopa
Doini
28 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Empty
MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 11:52 pm

ce carte Doini?enciclopedia truffaut?da asa spune aici schizopetalus pagoda..tot scizopetalus estesi celalalt cu floarea ca o dantela
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 11:54 pm

A, nu puneti mare baza pe enciclopedia aia. E mai mult numele si pozele de ea. O am si eu. Nu e greseala de tiparire. Cred ca e confuzie de nume. L-am mai gasit si pe net cu aceeasi denumire, pe la nemti.
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 11:55 pm

aura a scris:
nuuu..nu asta am vrut sa se inteleaga...dureri de cap 
Sunt arrividerci Suspect 
La ce te referi acum?
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 11:56 pm

zice aici la carte ca sunt orginali din Kenya acestia schizo.....nu puteau si ei sa i-si aibe originile la noi...asa... in loc de duzi sau salcami...sa fi vazut atunci..
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeVin Sept 06, 2013 11:58 pm

Mai om, dar scrie in dreptul pozei Hibiscus schizopetalus Pagoda? Poza e la pagina 333 in coltul de sus. In dreapta paginii e si dantelatul
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 12:00 am

Doini a scris:
aura a scris:
Sunt arrividerci Suspect 
La ce te referi acum?
pai am crezut ca-i inteles ca zic la misto si nu as fi vrut sa fiu inteleasa asa... Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 1059784619 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 12:01 am

aura a scris:
Doini a scris:
aura a scris:
Sunt arrividerci Suspect 
La ce te referi acum?
pai am crezut  ca-i inteles ca zic la misto si nu as fi vrut sa fiu inteleasa asa...  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 1059784619 
Nu, nu am inteles bine Embarassed
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 12:03 am

asa scrie..e drept..insa eu sunt paralela ca sinele de tren...mie i-mi plac oricum s-ar numi..si daca le zicea basina porcului Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 2945718842 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 12:11 am

De cateva zile ma abtin sa scriu de basina porcului lol! ca. de cand cu noau mea apucatura cu orhideele si daca ar fi una care sa arate ca basina porcului, tot o vreau ! 

Apropo de orhidee!!! Te rog sa nu te grabesti si sa iti cumperi unele speciale! Ai vazut ca am pus la rubrica cu orhidee?
Sus In jos
georgiana

georgiana

Numarul mesajelor : 2072
Localizare : valenii de munte/prahova
Joburi/Distractii : hibiscusii
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 19/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 9:12 am

Doini a scris:
Foarte frumos din partea ta Pene draga mea Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 1059784619 

Tu il ai pe asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 

Pe care mi-l doresc eu sau pe cel cu floarea dantelata?
Cel din poza este el capitolio....si am si din asta Razz 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 11:37 am

Bine ca esti smechera si le ai pe toate Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 1059784619 ( Din germ. Schmecker „persoană cu gust rafinat”) Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 2480021943 
Pai, fa un bine si pune la inmultit pentru surorile tale dornice si ele de hibi rafinati Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 57490470 

Daca nu te-ai prins fac pe negociatorul, vezi ce vrei, de pe unde vrei, vi la mine si se rezolva Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 67172415
Sus In jos
georgiana

georgiana

Numarul mesajelor : 2072
Localizare : valenii de munte/prahova
Joburi/Distractii : hibiscusii
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 19/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 2:46 pm

Nu mai sunt smechera, anii trecuti eram Razz

Tot trebuiesc tunsi hibiscusii, asa ca cineva se va bucura cu siguranta se flori.
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 3:20 pm

Fetelor experimentate in ale hibilicilor ce trebuie facut cu ei toamna cand sunt bagati in casa? tunsi?si daca da?cat de scurt?bros, pank, filat,baieteste...dati detalii va rog...:-):-):-)
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 11:15 pm

Depinde de locatia in care ii vei tine peste iarna, Aura. Daca ai loc suficient pentru ei la lumina, poti sa-i tunzi mai spre sfarsitul iernii, dar nu mai tarziu de luna februarie (oricum, din martie e primavara monkey  ). Eu asa am facut pana acum, mai ales ca-i apuca inflorirea in timpul iernii Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 3839168801 Vara asta, insa, am scos hibiscusii afara sub pomi, unde n-au avut asa mult soare si au crescut cam lalai Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 2590272924  In functie de cat de deslanati sunt, am sa tund la ei chiar din toamna, cand ii aduc in casa. Tunsoarea va fi in functie de cum da bine "la ochi" Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 1198068053 
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 11:20 pm

Myosotis a scris:
hm, o fi un hibrid de schizopetalus scratch 
Ceilalti cu care ne tot chinuim noi, sunt hibrizi de Hibiscus rosa sinensis.Uite asta e un El Capitolio
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

si astia
Vai, Myo, cat de frumosi sunt acei El Capitolio din link-ul pus de tine Shocked Shocked 
Eu am avut un pui de El Capitolio rosu, dar a inflorit asa numai la prima floare, restul de atunci incoace infloreste ca orice hibi roasu batut Neutral 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 11:28 pm

Am zis eu bine de Georgiana ca este smechera pirat ca ea il are si pe acesta asa ca in poze......
Uite Georgiana, ca au unde sa ajunga lastarasii tai santa
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 11:40 pm

Ei, nu, Georgiana, ca nu mai vreau hibi monkey  Am hotarat sa mai pun limita la plantele de interior, ca m-am saurat sa ud vara la ele si sa ma impiedic iarna de ele pirat 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeSam Sept 07, 2013 11:44 pm

Nu va suparati pe negociatorul parat clown  "el" doar gandea ca pica ceva rafinat  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 67172415 
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeDum Sept 08, 2013 10:02 am

Nu ma supar pe el, dar nici nu ma las influentata de el ... Razz Deja, am renuntat la toate plantele care au fost bolnave, care se dezvoltau urat Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 57490470  sau care ocupau prea mult loc in interior.
Nu mai vreau sa am colectii! Ce rezista si se simte bine la mine, bine, ce nu, Nu! Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 1198068053 
Poate am sa vreau unii hibiscusi deosebiti (ca cei din link-ul pus de Myo), dar numai in conditiile in care renunt la unii din cei pe care ii am.
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeDum Sept 08, 2013 10:20 am

Din aia din link  ... doar ne uitam la ei, ca sunt in state ... . Poate doar pe la nenea Gommer sa urmarim cand scoate ceva mai deosebit si sarim cu o comanda. V-am mai zis eu sa facem o lista cu hibii pe care ni-i dorim. Cand apare vreunul la vanzare, pac am sarit cu comanda.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 9:21 pm

Astazi am fost la terapie (magazin) si mi-am luat medicatia (orhidee) 

Pe aceasta am luat-o redusa cu 40% Wink mai are doar o tija cu floricele dar oamneni buni, sunt atat de parfumate si mici Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 1922459146 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 2627208998 

Are si cativa puisori Wink iar de umblat la ea probabil ca o voi face dabea dupa ce se vor trece si floricelele ramase, repet, parfumate queen
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 9:28 pm

Am luat-o si pe aceasta drunken cu floricelele cerate 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 9:45 pm

Si, mi-am mai luat si aceste doua Brassia. Cea cu flori deschise este parfumata drunken 

Acestea mi-au golit portofelul pt o saptamana.
La reduceri fiind doar prima, care, uitandu-ma prin cartea mea am inteles ca este Oncidium.
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 10:07 pm

penelopa a scris:
Depinde de locatia in care ii vei tine peste iarna, Aura. Daca ai loc suficient pentru ei la lumina, poti sa-i tunzi mai spre sfarsitul iernii, dar nu mai tarziu de luna februarie (oricum, din martie e primavara monkey  ). Eu asa am facut pana acum, mai ales ca-i apuca inflorirea in timpul iernii Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 3839168801 Vara asta, insa, am scos hibiscusii afara sub pomi, unde n-au avut asa mult soare si au crescut cam lalai Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 2590272924  In functie de cat de deslanati sunt, am sa tund la ei chiar din toamna, cand ii aduc in casa. Tunsoarea va fi in functie de cum da bine "la ochi" Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 1198068053 
  mersi de sfat Penelopa.si ai mei sunt cam sui asa ca am sa bag foarfeca in ei dupa ce o sa termine cu infloritul.de obicei ai tin in casa la temp.casei cam 20 grade si lumina..nu la geam ca sunt mari dar au suficienta..
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 10:15 pm

DOINNIII....fatooo vrei sa ma ai pe constiinta... Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 1922459146 ce de minunatii ti-ai luat???sun asa frumoase..toate..daca zici ca si miros...te invidiez...eu as lasa toata treaba si numai le-as admira.. sa-ti traiasca sa te bucuri de ele...si pt.o perioada nu umbla la ele lasa-le sa se acomodeze cu noua ambianta clima/lumina..sa nu ai exp.de data trecuta ca ar fi pacat de asa splendori...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 23 Icon_minitime

Sus In jos

Gradinita lu` Doinita :))
Sus 
Pagina 23 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita protestanta :)))
» Gradinita Danei Caras
» Gradinita(nu de copii,de flori)Paulynei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: