| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+24laurabv ghana leonor ella06 popescugp duduta190578 sicamin costieanuconstantin anasstasia Marga gabriela60 Carina Mihai georgiana Rux Karla bubu anamaria Myosotis Vernil stefana Tinkerbell penelopa Doini 28 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Sept 06, 2013 11:52 pm | |
| ce carte Doini?enciclopedia truffaut?da asa spune aici schizopetalus pagoda..tot scizopetalus estesi celalalt cu floarea ca o dantela | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Sept 06, 2013 11:54 pm | |
| A, nu puneti mare baza pe enciclopedia aia. E mai mult numele si pozele de ea. O am si eu. Nu e greseala de tiparire. Cred ca e confuzie de nume. L-am mai gasit si pe net cu aceeasi denumire, pe la nemti. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Sept 06, 2013 11:55 pm | |
| - aura a scris:
- nuuu..nu asta am vrut sa se inteleaga...
Sunt arrividerci La ce te referi acum? | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Sept 06, 2013 11:56 pm | |
| zice aici la carte ca sunt orginali din Kenya acestia schizo.....nu puteau si ei sa i-si aibe originile la noi...asa... in loc de duzi sau salcami...sa fi vazut atunci.. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Sept 06, 2013 11:58 pm | |
| Mai om, dar scrie in dreptul pozei Hibiscus schizopetalus Pagoda? Poza e la pagina 333 in coltul de sus. In dreapta paginii e si dantelatul | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Sept 07, 2013 12:00 am | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Sept 07, 2013 12:01 am | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Sept 07, 2013 12:03 am | |
| asa scrie..e drept..insa eu sunt paralela ca sinele de tren...mie i-mi plac oricum s-ar numi..si daca le zicea basina porcului | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Sept 07, 2013 12:11 am | |
| De cateva zile ma abtin sa scriu de basina porcului ca. de cand cu noau mea apucatura cu orhideele si daca ar fi una care sa arate ca basina porcului, tot o vreau ! Apropo de orhidee!!! Te rog sa nu te grabesti si sa iti cumperi unele speciale! Ai vazut ca am pus la rubrica cu orhidee? | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Sept 07, 2013 11:37 am | |
| Bine ca esti smechera si le ai pe toate ( Din germ. Schmecker „persoană cu gust rafinat”) Pai, fa un bine si pune la inmultit pentru surorile tale dornice si ele de hibi rafinati Daca nu te-ai prins fac pe negociatorul, vezi ce vrei, de pe unde vrei, vi la mine si se rezolva | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Sept 07, 2013 2:46 pm | |
| Nu mai sunt smechera, anii trecuti eram Tot trebuiesc tunsi hibiscusii, asa ca cineva se va bucura cu siguranta se flori. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Sept 07, 2013 3:20 pm | |
| Fetelor experimentate in ale hibilicilor ce trebuie facut cu ei toamna cand sunt bagati in casa? tunsi?si daca da?cat de scurt?bros, pank, filat,baieteste...dati detalii va rog...:-):-):-) | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Sept 07, 2013 11:15 pm | |
| Depinde de locatia in care ii vei tine peste iarna, Aura. Daca ai loc suficient pentru ei la lumina, poti sa-i tunzi mai spre sfarsitul iernii, dar nu mai tarziu de luna februarie (oricum, din martie e primavara ). Eu asa am facut pana acum, mai ales ca-i apuca inflorirea in timpul iernii Vara asta, insa, am scos hibiscusii afara sub pomi, unde n-au avut asa mult soare si au crescut cam lalai In functie de cat de deslanati sunt, am sa tund la ei chiar din toamna, cand ii aduc in casa. Tunsoarea va fi in functie de cum da bine "la ochi" | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Sept 07, 2013 11:20 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Sept 07, 2013 11:28 pm | |
| Am zis eu bine de Georgiana ca este smechera ca ea il are si pe acesta asa ca in poze...... Uite Georgiana, ca au unde sa ajunga lastarasii tai | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Sept 07, 2013 11:40 pm | |
| Ei, nu, Georgiana, ca nu mai vreau hibi Am hotarat sa mai pun limita la plantele de interior, ca m-am saurat sa ud vara la ele si sa ma impiedic iarna de ele | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Sept 07, 2013 11:44 pm | |
| Nu va suparati pe negociatorul parat "el" doar gandea ca pica ceva rafinat | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Sept 08, 2013 10:02 am | |
| Nu ma supar pe el, dar nici nu ma las influentata de el ... Deja, am renuntat la toate plantele care au fost bolnave, care se dezvoltau urat sau care ocupau prea mult loc in interior. Nu mai vreau sa am colectii! Ce rezista si se simte bine la mine, bine, ce nu, Nu! Poate am sa vreau unii hibiscusi deosebiti (ca cei din link-ul pus de Myo), dar numai in conditiile in care renunt la unii din cei pe care ii am. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Sept 08, 2013 10:20 am | |
| Din aia din link ... doar ne uitam la ei, ca sunt in state ... . Poate doar pe la nenea Gommer sa urmarim cand scoate ceva mai deosebit si sarim cu o comanda. V-am mai zis eu sa facem o lista cu hibii pe care ni-i dorim. Cand apare vreunul la vanzare, pac am sarit cu comanda. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Sept 10, 2013 9:21 pm | |
| Astazi am fost la terapie (magazin) si mi-am luat medicatia (orhidee) Pe aceasta am luat-o redusa cu 40% mai are doar o tija cu floricele dar oamneni buni, sunt atat de parfumate si mici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Are si cativa puisori iar de umblat la ea probabil ca o voi face dabea dupa ce se vor trece si floricelele ramase, repet, parfumate | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Sept 10, 2013 9:28 pm | |
| Am luat-o si pe aceasta cu floricelele cerate [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Sept 10, 2013 9:45 pm | |
| Si, mi-am mai luat si aceste doua Brassia. Cea cu flori deschise este parfumata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Acestea mi-au golit portofelul pt o saptamana. La reduceri fiind doar prima, care, uitandu-ma prin cartea mea am inteles ca este Oncidium. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Sept 10, 2013 10:07 pm | |
| - penelopa a scris:
- Depinde de locatia in care ii vei tine peste iarna, Aura. Daca ai loc suficient pentru ei la lumina, poti sa-i tunzi mai spre sfarsitul iernii, dar nu mai tarziu de luna februarie (oricum, din martie e primavara ). Eu asa am facut pana acum, mai ales ca-i apuca inflorirea in timpul iernii Vara asta, insa, am scos hibiscusii afara sub pomi, unde n-au avut asa mult soare si au crescut cam lalai In functie de cat de deslanati sunt, am sa tund la ei chiar din toamna, cand ii aduc in casa. Tunsoarea va fi in functie de cum da bine "la ochi"
mersi de sfat Penelopa.si ai mei sunt cam sui asa ca am sa bag foarfeca in ei dupa ce o sa termine cu infloritul.de obicei ai tin in casa la temp.casei cam 20 grade si lumina..nu la geam ca sunt mari dar au suficienta.. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Sept 10, 2013 10:15 pm | |
| DOINNIII....fatooo vrei sa ma ai pe constiinta... ce de minunatii ti-ai luat???sun asa frumoase..toate..daca zici ca si miros...te invidiez...eu as lasa toata treaba si numai le-as admira.. sa-ti traiasca sa te bucuri de ele...si pt.o perioada nu umbla la ele lasa-le sa se acomodeze cu noua ambianta clima/lumina..sa nu ai exp.de data trecuta ca ar fi pacat de asa splendori... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|