| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+24laurabv ghana leonor ella06 popescugp duduta190578 sicamin costieanuconstantin anasstasia Marga gabriela60 Carina Mihai georgiana Rux Karla bubu anamaria Myosotis Vernil stefana Tinkerbell penelopa Doini 28 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 9:11 am | |
| Asa e, Rux cu siguranta sunt mai usor de intalnit fazanii ca ferigile | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 9:51 am | |
| Vai mie!!! a inflorit Astrid Gräfin von Hardenberg este absolut adorabil!!!! iar parfumul, parfumul este cel mai puternic parfum de trandafir pe care l-am mirosit vreodata in viata mea!!!! pe seara, promit ca voi posta poze cu el la Trandafiri!!! of doamne, e de vis!!!!!!!!!! | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 10:07 pm | |
| E....noapte .... Asteptam.....
| |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 10:25 pm | |
| ai ma Ruxi, ca m-am si speriat... , nu imi aminteam ce garta in cateva minute descarc pozele va pup cu drag | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 10:43 pm | |
| va astept la "trandafiri" | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 10:58 pm | |
| Ruxi, ma mai astepti la cotitura ? uite-l si pe dansul.... vai vai ce frumos poate fi!!!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 11:11 pm | |
| Stai, asa, Doini, nu lesina , ca nu gasesc sarurile! Pai, bine ma fata, ma gandeam ca cine stie ce trandafir nemaivazut ti-a inflorit ... si cand colo ... un trandafir rosu | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 11:16 pm | |
| ai ma pene ma este asa de frumos...si nu e rosu...e aprope purpuriu, si miroase de te da pe spate!!!!! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 11:19 pm | |
| - penelopa a scris:
- Stai, asa, Doini, nu lesina , ca nu gasesc sarurile!
Pai, bine ma fata, ma gandeam ca cine stie ce trandafir nemaivazut ti-a inflorit ... si cand colo ... un trandafir rosu stai, ca lesin acum !!!! pregateste sarurile despre cine vorbesti??? despre Falstaff sau Astrid Grafin?? | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 11:32 pm | |
| .... nu stiu, nu stiu eu de-astea ... despre ala rosu vorbesc | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 11:44 pm | |
| pai vezi ca am postat unul si la "trandafiri" | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 11:45 pm | |
| si mai am o gramajoara de postat....pt ca au inflorit trandafiri ce noi | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 17, 2011 11:46 pm | |
| basca, ca am o colectie de gladiole!!!!!! | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Iun 18, 2011 6:06 am | |
| Si ziceai ca esti defavorizata cu spatiul !! Hm ... incep sa fac ochii roata pe la "vecinul " in gazon ...
p.S.unde-i "dovada " ???? | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Iun 18, 2011 4:27 pm | |
| Doini, chiar ca este deosebit Falstaff, iar daca mai e si parfumat, este un plus pentru el. Nu te lua dupa CLoanta, asa se bucura ea | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Iun 18, 2011 5:27 pm | |
| Am muncit pana acum de mi-au iesit ochii din cap si, pt prima oara in viata mea, am cerut ajutor... am cinstit baieteii unui vecin, le-am dat si bani si suc si crema de zahar ars...facuta de o alta vecina ( eu nu fac si nici nu prea mananc dulciuri) dar le-am scos ochii din cap... Am fost si la padure dupa pamant, si nu am vazut nicio feriga...doar fazani Acum, ma scoate mandru la o bere cu gasca de oraseni....am apucat sa ma spal si sa imi fac unghiile cu oja maro, ca sa nu se vada pamnatul de sub ele asa ca, pozele...maine doamnelor.. va pup si va imbratisez | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Iun 18, 2011 10:55 pm | |
| Mai, don'soara Doini, daca nu mi-ai gasit ferigi, accept si fazani ps. buna ideea cu oja maron | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 19, 2011 1:27 pm | |
| Va pot dona vopseaua alba ce a ramas de la bancuţa.......... Sa vedeţi atunci ce succesuri veţî avea! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 19, 2011 1:29 pm | |
| a inflorit dalmatianul gradinitei mele [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 19, 2011 1:31 pm | |
| nici astazi nu am timp de postat poze ma pregatesc sa merg pe stadion la rugby....trei meciuri am de vazut | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 19, 2011 1:34 pm | |
| Trandafirul este frumos,numai ca pozele lasa de dorit. Ce aparat foloseşti? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 19, 2011 1:44 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 22, 2011 11:25 am | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 22, 2011 11:32 am | |
| Fomeie esti pasionata de rugby? Nu-ti las elfu in preajma ca mi-l zapacesti In alta ordine de idei,dacaq vrei pt gard sau bolti sau ma rog ce-ti mai da tie prin cerebel............iti pot da butasi de "Fairy" Cum arat i-ai vazut pe viu la pene ,aia mici roz, Cand imbatraneste tufa se fac batuti rau si mai sunt si parfumati.............aduni toate albinele la tine in curte Tot cataratori sunt si aia rosii obisnuiti sau Westerlandul Stabileste doar paleta de culori care o vrei si unde ii pui sa nu faci "zacusca" Sunt suparata ca ploile mi-au stricat trandafirii de dulceata si abia am apucat sa fac o portie de sirop,vroiam sa pun si in otet si sa-mi fac niste serbet | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 22, 2011 12:23 pm | |
| da, imi place rugby-ul si imi place foarte mult atmosfera civilizata de pe stadion...., nu are nicio legatura cu ce se intampla la fotbal...nu se da nicodata cu "hua", nu se injura...ba din contra, se aplauda, se bea bere Stejar, se manaca mici, vin familii cu copii mici care face galerie civilizat...,
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|